2 381 049 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sallai Imre - Ortopédus

Dr. Sallai Imre

5.00 | 14 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Sallai Imre ortopéd szakorvos magánrendelése. Amennyiben csípő-, térd-, vagy vállfájdalommal küzd, szeretettel várom ortopédiai magánrendelésemen a Menta Egészségközpontban, ahol az Ortopéd Klinika szakorvosaival, gyógytornászaival azért dolgozunk...

Tovább olvasom
Dr. Sallai Imre - Ortopédus

Dr. Sallai Imre

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Sallai Imre ortopéd szakorvos magánrendelése. Amennyiben csípő-, térd-, vagy vállfájdalommal küzd, szeretettel várom ortopédiai magánrendelésemen a Menta Egészségközpontban, ahol az Ortopéd Klinika szakorvosaival, gyógytornászaival azért dolgozunk, hogy pácienseink – várakozási idő nélkül – szakértői segítséghez j...

Tovább olvasom
Menta Egészségközpont
1126 Budapest, XII. kerület, Brassai Sámuel u. 16. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Sallai Imre ortopéd szakorvos magánrendelése.

Amennyiben csípő-, térd-, vagy vállfájdalommal küzd, szeretettel várom ortopédiai magánrendelésemen a Menta Egészségközpontban, ahol az Ortopéd Klinika szakorvosaival, gyógytornászaival azért dolgozunk, hogy pácienseink – várakozási idő nélkül – szakértői segítséghez jussanak, és mielőbb visszatérhessenek a fájdalommentes életbe!

Hobbisportolóként tudom, hogy a legváratlanabb pillanatokban is érhet bennünket sérülés, ahogy azt is, hogy sok szorongással, bosszúsággal jár egy kezeletlen fájdalom. Ennek feloldásában segítem pácienseimet magánrendelésemen, és abba, hogy mielőbb visszatérhessenek az aktív, sportos életmódjukhoz.

Kiemelt területem a vállsérülések, vállfájdalom kezelése, mely az utóbbi években jelentős fejlődésen ment keresztül. Ma már kevés olyan betegsége van a vállízületnek, amit minimál invazív módon ne lehetne megoldani. Ezt a technikát a Semmelweis Egyetem Ortopéd Klinika vállsebészeti munkacsoportjától sajátítottam el, illetve több alkalommal részt vettem Magyarország legjobb vállsebészei által szervezett kurzusain is.

Specializáció

  • Nagyízületi endoprotetika
  • Vállsebészet
  • Arthroscopia

Kórházi háttér

  • SOTE Ortopédia Klinika

Tanulmányok

  • 2014 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (külső értékelés)
2022. március
Maximálisan kihasználta a rám szánt időt. Alapos vizsgálat, széles körű tájékoztatást kaptam. Fiatal és közvetlen. A sportolói szemlélete miatt nem csak orvosi szemszögből, de sportolóként is tudta értékelni a panaszaimat
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
Kedves, nagy tudású, felkészült, segítőkész szakorvos.
-
Dorka
2022. április
Fiatal kora ellenére, nagyon profi hozzáállása van: türelmes, alapos, szakszerű! Örülök, hogy Sallai doktort választottam!
-
Tamás
2022. március
Több helyen jártam már, de messze ez volt eddig a legjobb. Sallai doktor úr végre meghallgatott, megértette a problémámat és meg is szabadított tőle. Hosszú évek után végre nem fáj a térdem. Köszönöm!
-
Antónia
2022. március
Megtévesztő a fiatalossága. Nagyon precíz, mindenről pontos felvilágosítást ad. Nagyon profi!!!
-
Zita
2022. március
Nagyon örültem a fiatalos, lendületes stílusának! Mindent részletesen elmagyarázott.
-
Krisztina
2022. március
Kiváló orvos, nagyon empatikus! Sportolóként fontos volt számomra, hogy ne csak meggyógyítson a Doktor Úr, hanem mielőbb újra pályára állhassak. Minden támogatást megkaptam ehhez, köszönöm ezúton is!
-
Kné. Judit
2022. március
Csípő fájdalmaim miatt fordultam a doktor úrhoz. Alaposan felvilagositott és műtétet javasolt. Köszönöm szépen itt is.
-
Györgyi
2022. március
Nagyon szimpatikus orvos, alaposan elmagyarázott mindent. Sajnos operálni kellett a térdem, de ebben is segítségemre volt, szuperül meggyógyított.
-
Anonym (külső értékelés)
2022. március
Alapos vizsgálatot kaptam. Körültekintő, részletesen elmagyarázta, hogy mi a panaszainak az oka
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése