1 177 569 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ

Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ

1013 Budapest, I. kerület,
Roham u. 3.
(Krisztinaváros)
(32)
Információk a rendelőről

A PeriodX Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ egy olyan komplex szolgáltatásokat nyújtó magánegészségügyi intézmény, ahol már az első találkozástól kezdve egyénre szabott kezelési módszerekkel és hosszú távú, teljes körű gondozással támogatjuk pácienseinket a gyógyulásban és egészségük megőrzésében. Intézményünket...

Tovább olvasom

Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ

Információk a rendelőről

A PeriodX Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ egy olyan komplex szolgáltatásokat nyújtó magánegészségügyi intézmény, ahol már az első találkozástól kezdve egyénre szabott kezelési módszerekkel és hosszú távú, teljes körű gondozással támogatjuk pácien...
Tovább olvasom
1013 Budapest, I. kerület, Roham u. 3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
1013 Budapest, I. kerület, Roham u. 3. (Krisztinaváros)

Részletes adatok

Bemutatkozás

A PeriodX Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ egy olyan komplex szolgáltatásokat nyújtó magánegészségügyi intézmény, ahol már az első találkozástól kezdve egyénre szabott kezelési módszerekkel és hosszú távú, teljes körű gondozással támogatjuk pácienseinket a gyógyulásban és egészségük megőrzésében. Intézményünket úgy alakítottuk ki, hogy minden páciens megtalálja nálunk a korának megfelelő, valamint problémájának megoldására irányuló leghatékonyabb útmutatást és kezelési módszert.

Központunkban a két kiemelt gondozási terület az Endokrinológia és a Nőgyógyászat mellett, Általános Belgyógyászat, Dietetika valamint Egészségpszichológiai szakág támogatja pácienseink teljes körű ellátását. Diagnosztikai részlegünk széles körű Laboratóriumi és Ultrahang vizsgálati szolgáltatásai hozzájárulnak vizsgálati lehetőségeink jelentős kiterjesztéséhez.

Megközelíthetőség

Gyalogosan a Déli Pályaudvartól 800 méterre, megközelítőleg 9 perc sétára. Metróval – az M2-es metróval a Déli Pályaudvar megálló. Autóbusszal - 5-ös számú autóbusszal Alagút utcai megálló, valamint 105 vagy 178-as autóbuszokkal a Krisztina téri megálló. Villamossal - 56 / 56 A jelű villamosokkal a Krisztina téri megálló.

Akadálymentes

Igen

Nyitva tartás

H: 07:15 - 20:00 K: 07:15- 20:00 Sz: 07:15- 20:00 Cs: 07:15- 20:00 P: 07:15- 20:00 Szo: 07:15 - 12:00

Vélemények

4.9 az 5-ből
32 értékelés alapján
5 csillag
91 %
4 csillag
9 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.9
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.9
Megközelíthetősége 4.7

Részletes vélemények

Lilla
2021. január
Nagyon barátségos, páciensközpontú ellátás. Kedves, segítőkész asszisztensek, igényesen kialakított, barátságos rendelő. Kiváló szakemberek, nem kellett hónapokat várni az időpontra.
orsolya
2021. január
Kiváló szakemberek, kedvesség, odafigyelés és magas szakmai színvonal. Az asszisztensek és a vérvételt végző nővérek is mind nagyon kedvesek, segítőkészek.
Éva
2021. január
Az első olyan hely, ahol komolyan vettek végre és nemcsak képzelgésnek vagy hisztinek fogták fel az állapotomat. Alapos, emberséges és rendkívül körültekintő vizsgálatok során végre választ kaptam a tüneteimet okozó betegségről és, hogy mit tudunk ezzel kezdeni, hogyan fogok meggyógyulni. Itt a lelkemmel is foglalkoznak és végre nem azt érzem, hogy én csinálok valamit rosszul vagy baj van velem. Bármelyik orvost jó szívvel ajánlom. Akinek segítségre van szüksége,itt biztosan válaszra talál.
Kinga
2021. január
Szuper hely, maximális orvosi odafigyelés. Mindenre kiterjedő, profi endokrinológiai kivizsgálás. Az egyéb kiegészítő vizsgálatokat szintén ott helyben el tudtam végeztetni: nőgyógyászat, labor, ultrahang vizsgálat. Magas színvonal, rendkívül emberséges orvosokkal.
Gabriella
2021. január
Megnyugtató térben, profi szakemberekkel találkoztam itt. Emberek vizsgálnak embereket és ezt nagyon profin csinálják. Praktikus szempontból pedig: egy helyen, egyszerre minden vizsgálatot letudtam. Szívből ajánlom és mindent köszönök!
Eszter
2021. január
Hihetetlen empatikus orvos csapat és asszisztensek. Soha nem jártam még ilyen helyen, ahol ennyire érezhető, hogy barmilyen esetben számíthatok segítségre. Biztosan nem megyek máshová, megtalaltam azokat akikben maximálisan megbizom.
Egyáltalán nem volt ilyen
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. január
Gördülékeny ügyintézés.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. november
Az adott időpontban behívtak, nem kellett várakoznom. Rajtam kívül csak egy másik kliens volt a váróban.
Tímea
2020. november
Mindenki nagyon kedves és előzékeny. Jó érzés volt ott lenni a váróban és a rendelőben is.
Nem volt ilyen.
Lászlóné
2020. november
Az orvos alapos vizsgálata, korrekt tájékoztatása, türelme, nyugodtsága.
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése