765 828 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ

Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ Budán frekventált részén, modern eszközparkkal, magas színvonalú szaktudással várja a gyógyulni vágyó pácienseket.
1013 Budapest, I. kerület, Roham u. 3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ Budán frekventált részén, modern eszközparkkal, magas színvonalú szaktudással várja a gyógyulni vágyó pácienseket.

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedéssel: 5-ös autóbusszal “Alagút utcai” megálló, valamint 105 vagy 178-as autóbuszokkal a “Krisztina téri” megálló 56 / 56 A jelű villamosokkal a “Krisztina téri” megálló M2-es metróval a “Déli Pályaudvar” megálló, majd 800 méter séta

Parkolás

  utcán, fizetős

Nyitva tartás

  H-P: 7:15-20:00 Sz: 7:15-13:00

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése