2 380 959 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ

Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ

1013 Budapest, I. kerület,
Roham u. 3.
(Krisztinaváros)
4.89 | 162 értékelés
Információk a rendelőről

A PeriodX Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ egy olyan komplex szolgáltatásokat nyújtó magánegészségügyi intézmény, ahol már az első találkozástól kezdve egyénre szabott kezelési módszerekkel és hosszú távú, teljes körű gondozással támogatjuk pácienseinket a gyógyulásban és egészségük megőrzésében. Intézményünket...

Tovább olvasom
Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ

Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ

Információk a rendelőről

A PeriodX Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ egy olyan komplex szolgáltatásokat nyújtó magánegészségügyi intézmény, ahol már az első találkozástól kezdve egyénre szabott kezelési módszerekkel és hosszú távú, teljes körű gondozással támogatjuk pácien...
Tovább olvasom
1013 Budapest, I. kerület, Roham u. 3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A PeriodX Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ egy olyan komplex szolgáltatásokat nyújtó magánegészségügyi intézmény, ahol már az első találkozástól kezdve egyénre szabott kezelési módszerekkel és hosszú távú, teljes körű gondozással támogatjuk pácienseinket a gyógyulásban és egészségük megőrzésében. Intézményünket úgy alakítottuk ki, hogy minden páciens megtalálja nálunk a korának megfelelő, valamint problémájának megoldására irányuló leghatékonyabb útmutatást és kezelési módszert.

Központunkban a két kiemelt gondozási terület az Endokrinológia és a Nőgyógyászat mellett, Általános Belgyógyászat, Bőrgyógyászat, valamint Dietetika szakág támogatja pácienseink teljes körű ellátását. Diagnosztikai részlegünk széles körű Laboratóriumi és Ultrahang vizsgálati szolgáltatásai hozzájárulnak vizsgálati lehetőségeink jelentős kiterjesztéséhez.

Galéria

Megközelíthetőség

Gyalogosan a Déli Pályaudvartól 800 méterre, megközelítőleg 9 perc sétára. Metróval – az M2-es metróval a Déli Pályaudvar megálló. Autóbusszal - 5-ös számú autóbusszal Alagút utcai megálló, valamint 105 vagy 178-as autóbuszokkal a Krisztina téri megálló. Villamossal - 56 / 56 A jelű villamosokkal a Krisztina téri megálló.

Akadálymentes

Igen

Nyitva tartás

H: 07:15 - 20:00 K: 07:15- 20:00 Sz: 07:15- 20:00 Cs: 07:15- 20:00 P: 07:15- 20:00 Szo: 07:15 - 12:00

Vélemények

4.89 az 5-ből
162 értékelés alapján
5 csillag
91 %
4 csillag
8 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.92
Tisztasága 4.96
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.93
Megközelíthetősége 4.74

Részletes vélemények

Edina
2022. május
Nem kellett hónapokat várni időpontra, pár héten belül kaptam időpontot endokrinológiai rendelésre. Mindenre kiterjedő, alapos kivizsgálás, emberileg is normális, lelkiismeretes orvosokkal, akik nem sajnálták rám az időt.
-
Emese
2022. április
Kedves személyzet. Nem tapasztaltam olyat, amit előttem páran kifogásoltak.
-
Evelin
2022. április
Online konzultáción voltam, így a rendelőt nem láttam, de az asszisztensek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a próbahívások során és konzultáció is időben kezdődött.
-
Anna
2022. március
-
A foglaljorvost.hu szerint 24 órával előtte mondható le ingyen, a rendelő emailje szerint viszont 2 nappal előbb.
Kata
2022. február
Rendkívül figyelmes és felkészült szakemberek, barátságos, modern rendelő. Minden vizsgálatot egy helyen meg tudtam csináltatni, hatékonyak, pontosak, várólisták nélkül, emberi időben lehet időpontot kapni.
-
Lisa
2022. február
Professional and kind doctors, patient oriented treatment. Highly recommended with thyroid disease and other hormonal problems. English speaking doctors.
-
Dia
2022. február
Régóta járok ide, minden alkalommal ugyanazt a magas színvonalú ellátást kapom. Teljes mértékben elégedett vagyok és az állapotom is rendben van.
-
Zsolt
2022. február
Könnyű megtalálni, nem kell bérházakban keresgélni a kapucsengőt. Mindenki kedves volt és segítőkész, a rendelő makulátlan tiszta.
Nehéz volt parkolni, de ez nem az Ő hibájuk. Maga a rendelő jól látszott az utcáról is, egyértelmű hova kell bemenni.
Csilla
2022. február
A belépéstől a távozásomig kellemes, odafigyelő, barátságos légkör fogadott.
-
Bogi
2022. február
Az egyik legszínvonalasabb, magánorvosi rendelés, amivel eddig találkoztam. Felkészült, lelkiismeretes, emberséges orvosokkal. Minden alkalommal maximális figyelmet kapok.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése