2 376 318 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Anda Csilla - Pszichológus

Anda Csilla

4.64 | 38 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Anda Csilla (1978): pszichológus, szexuálpszichológus. A konzultációk során főként az egyén fejlesztésére, önbizalmának építésére, önmaga alaposabb megismerésére, megküzdési stratégiák elsajátítására helyezem a hangsúlyt. A tudatos életmód nagyban hozz...

Tovább olvasom
Anda Csilla - Pszichológus

Anda Csilla

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Anda Csilla (1978): pszichológus, szexuálpszichológus. A konzultációk során főként az egyén fejlesztésére, önbizalmának építésére, önmaga alaposabb megismerésére, megküzdési stratégiák elsajátítására helyezem a hangsúlyt. A tudatos életmód nagyban hozzájárulhat hétköznapjaink kiegyensúlyozottságához, én ebben szeretnék...

Tovább olvasom
Anda Csilla Magánrendelése - XIV. kerület
1145 Budapest, XIV. kerület, Uzsoki utca 57. (Herminamező)
Anda Csilla Magánrendelése - VI. kerület
1062 Budapest, VI. kerület, Délibáb utca 30. (Terézváros)
Anda Csilla magánrendelése - IV. kerület
1047 Budapest, IV. kerület, Attila utca 156-158. (Újpest)
Anda Csilla Magánrendelése - Mom Park
1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás út 53. Mom Park (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Anda Csilla (1978): pszichológus, szexuálpszichológus. A konzultációk során főként az egyén fejlesztésére, önbizalmának építésére, önmaga alaposabb megismerésére, megküzdési stratégiák elsajátítására helyezem a hangsúlyt. A tudatos életmód nagyban hozzájárulhat hétköznapjaink kiegyensúlyozottságához, én ebben szeretnék az érdeklődőknek segítséget nyújtani. Az alább felsorolt problémákkal forduljanak hozzám bizalommal!

Specializáció

 • önismeret, önértékelés, önbizalom, önelfogadás
 • érzelmi intelligencia fejlesztés
 • életvezetési krízisek
 • anyaság, gyermeknevelési kérdések
 • társkeresés, párkapcsolati problémák, válás, szexualitás, LMBTQ, szexuális problémák
 • elakadások, motiválatlanság, halogatás
 • tanulási nehézségek, pályaorientáció, pályamódosítás, karrier

Tanulmányok

 • ELTE - egészségpszichológia és tanácsadás szakirány
 • ELTE - szexuálpszichológiai szakpszichológus képzés
 • Művészetterapeuta-jelölt

Tagságok

 • Magyar Szexuális Medicina Társaság
 • Európai Szexuális Medicina Társaság
 • Magyar Szexuálpszichológusok Egyesülete

Vélemények

4.64 az 5-ből
38 értékelés alapján
5 csillag
84 %
4 csillag
5 %
3 csillag
5 %
2 csillag
3 %
1 csillag
3 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.71
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.55
Megfelelő volt az ellátásod? 4.55

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
Nagyon kedvesen válaszolt a doktornő miután lenyomoztam az elérhetőségét.
Online van a rendelés csak, megtévesztő a leírás és az sms értesítő.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. október
-
Sehol nincs feltüntetve, hogy a szakember online fogad. Azért, hogy el tudjak menni a konzultációra, szabadnapot vettem ki a munkahelyemen, es az időpont előtt, aznap kaptam smst, hogy online módon kaphatok tanácsadást. Ezt én eleve nem szerettem volna igénybe venni, mert számomra a tanácsadás azt is jelenti, hogy kimozdulok a saját problematikus közegemből. Ha ezt előre tudom, nem szaporítom a negatív tapasztalataimat és eleve más szakemberhez fordulok.
Janos
2021. április
Egy nagyon nehez idoszak melypontjan kertem Csilla segitseget. Fokozatosan lepesrol lepesre segitett, ravezetett a helyes gondolkodasra, es megmutatta hogy nem minden olyan rossz, mint ahogy most erzem. Vegul a segitsegevel magabiztosabb, kiegyensulyozottabb es "jobb" lettem mint a krizis elotti idoszakban. Velemenyem szerint nagyon jo szakember, es a hozzaallasa a problemahoz, es a pacienshez mint ember peldaerteku.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. február
A foglaljorvost.hu oldalon az időpontok nem a valóságot tükrözik, az itt lefoglalt időpontomban nem volt szabad a doktornő. Ezt úgy tudtam meg, hogy előtte felhívtam és kértem megerősítést tőle telefonban. Szerencsére így nem mentem a rendelőbe feleslegesen.
A foglaljorvost.hu oldalon az időpontok nem a valóságot tükrözik, az itt lefoglalt időpontomban nem volt szabad a doktornő. Ezt úgy tudtam meg, hogy előtte felhívtam és kértem megerősítést tőle telefonban. Szerencsére így nem mentem a rendelőbe feleslegesen.
Gabriel
2020. január
Anda Csilla már az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt számomra, aki nagyon jó hallgató és tanácsadó is egyben.
-
Csenge
2019. december
-
Nem redelt a doktorno abban az idopontban amit lefoglaltam
Dóri
2019. december
Kedves, figyelmes és segítőkész volt. Sokat segített a problémáim megoldásában, amikkel felkerestem.
-
Anna
2019. november
Körülbelül 1 évig jártam Csillához konzultációkra. Segítőkésznek, kedvesnek, türelmesnek tartom. Rengeteget segített az önértékelési problémáim leküzdésében. Nem is választhattam volna jobb pszichológust nála.
-
Gábor
2019. augusztus
Csilla nagyon sokat segített azzal kapcsolatban, amivel felkerestem. Csak pár alkalommal találkoztunk, de a változás szemmel látható. A többi már rajtam múlik.
-
Árpád
2019. január
Munkafüggőséggel és az ebből fakadó ”kiégéssel” kerestem föl Csillát. Már az első alkalmak során jelentős segítséggel szolgált. Ajánlásai, meglátásai megfelelően támogatták a változásomat és javaslatait követve sikeresen léptem előre. Azt ajánlotta vegyek részt autogén tréningen, amely szintén rendkívül sokat segített. Úgy gondolom, az én esetemben nagyon nehéz lenne "teljes gyógyulásról" beszélni, így az üléseket követően nekem továbbra is dolgoznom kell a problémámon. Ugyanakkor Csilla nagyon jó irányban indított el, ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonló gonddokkal küszködik!
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése