3 261 525 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bácsi András - Pszichológus

Bácsi András

4.84 | 52 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Bácsi András pszichológus magánrendelése Hosszú utat tettem meg, több másik diplomát is szereztem, mire álmom beteljesült és okl. pszichológus lettem. Számomra mindig fontos volt a tanulás, ami egész életemet végigkísérte. Diplomát szereztem a BME-n,...

Tovább olvasom
Bácsi András - Pszichológus

Bácsi András

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Bácsi András pszichológus magánrendelése Hosszú utat tettem meg, több másik diplomát is szereztem, mire álmom beteljesült és okl. pszichológus lettem. Számomra mindig fontos volt a tanulás, ami egész életemet végigkísérte. Diplomát szereztem a BME-n, Corvinus Egyetemen, Károli Gáspár Református Egyetemen és a Szegedi...

Tovább olvasom
Pszichofészek VI. kerület (Eötvös utca 24.)
1067 Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 24. fszt.1 (Terézváros)
Pszichofészek – XI. kerület - Fadrusz utca
1114 Budapest, XI. kerület, Fadrusz u.2. I.em.3. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bácsi András pszichológus magánrendelése

 

Hosszú utat tettem meg, több másik diplomát is szereztem, mire álmom beteljesült és okl. pszichológus lettem. Számomra mindig fontos volt a tanulás, ami egész életemet végigkísérte. Diplomát szereztem a BME-n, Corvinus Egyetemen, Károli Gáspár Református Egyetemen és a Szegedi Tudományegyetemen. Jelenleg a Szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Pszichiátriai Klinika Pszichoterapeuta képzés Propedeutika fázisát végzem. Érdeklődési területem a pszichiátriai kórképek. Jövőbeni terveim között szerepel kognitív viselkedésterapeuta képzés elvégzése.

Őszintén szeretném segíteni a hozzám fordulókat. Kíváncsian várom az új eseteket. A tanácsadás során a hangsúly a kapcsolatra helyeződik, hiszek a kliens és terapeuta közti kapcsolat gyógyító erejében.

Szívesen foglalkozom gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt.

Életvezetési tanácsadással, szupportív terápiával támogatom a hozzám forduló gyerekeket, kamaszokat és felnőtteket egyaránt. Várom szülőkonzultációra a kedves szülőket is. Segítek a párkapcsolati problémákkal küzdőknek is. Segítek eligazodni az életben, iránymutatást nyújtok azoknak, akik elakadtak, illetve fontos döntés előtt állnak. Útmutatást nyújtok a kamaszoknak az életbe való kimenetelük során, és csökkentem a bizonytalanságuk érzését, illetve a bennük felgyülemlő haragot. Segítem a fiatal felnőtteket is a kapunyitási pánik túljutásán, illetve az idősebbeket életközépi válság esetén.

Segítem a krízis helyzetben hozzám fordulókat is.

Próbálom oldani a nem klinikai szintű szorongást, hangulatingadozást, dysthymiás hangulatot, dühkezelési nehézséget, alvászavart.

Segítek a testkép és az énkép pozitívabbá tételén.

Támogatást nyújtok az önértékelés mélyítésében is.

Munkám során heti rendszerességű egyéni szupervízióban dolgozom, illetve bizonyos esetekben pszichiáter kolléga segítségét is igénybe veszem a gyógyszeres kezelés beállításában.

Összefoglalva segíteni szeretnék mindenkinek, aki megtisztel bizalmával.

Magamról annyit még, hogy boldog férj vagyok egy csodálatos gyermekkel. Szabadidőmben triatlonozom.

Specializáció

 • szülőkonzultáció
 • gyermekek tanácsadása
 • serdülők tanácsadása
 • fiatal felnőttek, felnőttek tanácsadása
 • párkapcsolati tanácsadás

Tanulmányok

 • Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
 • Corvinus Egyetem
 • Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület (fél év): Autogén tréning
 • Károli Gáspár Református Egyetem: Viselkedés elemző
 • Szegedi Tudományegyetem: okl. Pszichológus klinikai és egészség szakirányon
 • Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület (záró dolgozat leadása hiányzik): Komplex integratív gyermekterapeuta képzés
 • Szegedi Tudományegyetem: Alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus
 • Szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Pszichiátriai Klinika: Pszichoterapeuta képzés Propedeutika fázisa

Tagságok

 • Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület
 • Magyar Orvosi Kamara (felvétel folyamatban)

Bácsi András vélemények

4.84 az 5-ből
52 értékelés alapján
5 csillag
90 %
4 csillag
4 %
3 csillag
6 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.87
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.85
Megfelelő volt az ellátásod? 4.81

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. július
Szerintem ő egy nagyon jó pszichológus, kedves, figyelmes, felkészült, és lelkes / ő is akarja, hogy a dolog sikerüljön. Figyel rám, emlékszik régi dolgokra is. Nem gondolnám szigorúnak, inkább a megendedő / megértő típus. Gyakran elmondja a saját véleményét, amit én szeretek, bár nem biztos, hogy megfogadom :) sok pszichológusnál voltam eddig, ő a legjobb közülük.
Nem igazán van ilyen. Talán ha valaki szereti a nagyon szigorú / távolságtartó pszichológust, akkor nem ő a legjobb választás.

(ellenőrzött értékelés)
2022. július
- Udvarias - Sokkal türelmesebb az átlagnál - Mindig elérhető, gyorsan visszahív, visszaír - Rugalmas, ha időpontot akarsz változtatni - Őszintén örül, ha sikerül neked valami - Nyíltan dicsér - Jó szándékú, tényleg segíteni akar - Nyitottan fogadja a visszajelzést - Felelősséget vállal, ha hibázik - Helyes pasi
- Nem tudja oldani a szorongásaidat, inkább csak rádönti az övéit. - Nem kapcsolódik jól, gyakran elbeszéltek egymás mellett. - Nem képes felismerni az érzelmeidet és integrálni a terápiába. Túl racionális. - Közhelyeken és sztereotípiákon keresztül próbál értelmezni. - Nem akar téged megérteni, csak megmondani a tutit. - Döntési helyzetekben rád erőlteti a véleményét. - Nem engedi, hogy rosszat mondj a rokonaidról, akkor sem, ha ez vezetne a gyógyulásodhoz. - Feledékeny, szétszórt.

(ellenőrzött értékelés)
2022. június
Hihetetlenül felkészült Bácsi András doktor. Egy zárkózott gyermek megnyílt elsőre tudta hogy kell hozzászólni. Sok próbálkozás után végre találtunk egy olyan orvost aki tényleg felismeri a helyzet súlyosságát és összetettségét. Nem csak egy újbóli időhúzás hanem tényleg tesz is azokért akik hozzá fordulnak. Bár az első alkalomnál csak a szülő van jelen de vidékiként rugalmasan alkalmazkodott hozzánk is.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. május
András az első perctől kezdődően meg tudja teremteni a bizalmi viszonyt őszinte érdeklődése révén. Kérdései egyértelműek, úgy éreztem, hogy a lehető legmélyebben és részletesen meg akarja ismerni a személyiségemet. Komplex módon tekint az esetleges problémákra és a folyamatos együttműködés segítségével optimistán áll az egyes gondok feltárásához, megoldásához. Minden alkalommal dicsér, egy reális énkép kialakításán dolgozik.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. november
Közvetlen, kedves, segítőkész úriember, aki szakmailag mély tudással rendelkezik.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. május
András rendkívül empatikus, megértő. Nagyon szeretek hozzá járni, és nyilván nem egyszerű egy ilyen folyamat, de úgy érzem, hogy ő jó partnerként szolgál az önismereti utamon.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
Sokáig jártam Andráshoz és nagyon sokat fejlődött az önmagammal (és a környezetemmel) való kapcsolatom ezidő alatt. Élveztem az alkalmakat, felszabadító érzés volt beszélni a problémáimról és megtalálni azok gyökerét. Nem volt egyszerű rávennem magam az elején, hogy szakemberhez forduljak, de úgy érzem, jó terapeutát választottam.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. november
Nagyon lelkiismeretes szakember. Jól éreztem magam az ülések alatt.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
András személyiségét én nagyon megkedveltem. Mind szakmailag, mind emberileg egy nagyon jó szakembert ismertem meg. Sokat segített az a sokfajta visszajelzés, amit tőle kaptam az ülések alkalmával. Ebben segítségére voltak azok a változatos tesztek is, amiket csináltunk. Remek én-idő alkalmak voltak a beszélgetéseink, mindenképp úgy érzem, csak hasznomra vált.
Szembesülni önmagammal nem mindig kellemes, de részben erről is szól az önismeret és egy terápia. De én ezt a tanulási folyamatot rendkívül élveztem.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. augusztus
Olyan érzés volt, mintha megölelték volna a lelkem.
-