4 141 353 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bácsi András - Pszichológus

Bácsi András

4.84 | 58 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Bácsi András pszichológus magánrendelése Hosszú utat tettem meg, több másik diplomát is szereztem, mire álmom beteljesült és okl. pszichológus lettem. Számomra mindig fontos volt a tanulás, ami egész életemet végigkísérte. Diplomát szereztem a BME-n,...

Tovább olvasom
Bácsi András - Pszichológus

Bácsi András

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Bácsi András pszichológus magánrendelése Hosszú utat tettem meg, több másik diplomát is szereztem, mire álmom beteljesült és okl. pszichológus lettem. Számomra mindig fontos volt a tanulás, ami egész életemet végigkísérte. Diplomát szereztem a BME-n, Corvinus Egyetemen, Károli Gáspár Református Egyetemen és a Szegedi...

Tovább olvasom
Pszichofészek VI. kerület (Eötvös utca 24.)
1067 Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 24. fszt.1 (Terézváros)
Pszichofészek – XI. kerület - Fadrusz utca
1114 Budapest, XI. kerület, Fadrusz u.2. I.em.3. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bácsi András pszichológus magánrendelése

 

Hosszú utat tettem meg, több másik diplomát is szereztem, mire álmom beteljesült és okl. pszichológus lettem. Számomra mindig fontos volt a tanulás, ami egész életemet végigkísérte. Diplomát szereztem a BME-n, Corvinus Egyetemen, Károli Gáspár Református Egyetemen és a Szegedi Tudományegyetemen. Jelenleg a Szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Pszichiátriai Klinika Pszichoterapeuta képzés Propedeutika fázisát végzem. Érdeklődési területem a pszichiátriai kórképek. Jövőbeni terveim között szerepel kognitív viselkedésterapeuta képzés elvégzése.

Őszintén szeretném segíteni a hozzám fordulókat. Kíváncsian várom az új eseteket. A tanácsadás során a hangsúly a kapcsolatra helyeződik, hiszek a kliens és terapeuta közti kapcsolat gyógyító erejében.

Szívesen foglalkozom gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt.

Életvezetési tanácsadással, szupportív terápiával támogatom a hozzám forduló gyerekeket, kamaszokat és felnőtteket egyaránt. Várom szülőkonzultációra a kedves szülőket is. Segítek a párkapcsolati problémákkal küzdőknek is. Segítek eligazodni az életben, iránymutatást nyújtok azoknak, akik elakadtak, illetve fontos döntés előtt állnak. Útmutatást nyújtok a kamaszoknak az életbe való kimenetelük során, és csökkentem a bizonytalanságuk érzését, illetve a bennük felgyülemlő haragot. Segítem a fiatal felnőtteket is a kapunyitási pánik túljutásán, illetve az idősebbeket életközépi válság esetén.

Segítem a krízis helyzetben hozzám fordulókat is.

Próbálom oldani a nem klinikai szintű szorongást, hangulatingadozást, dysthymiás hangulatot, dühkezelési nehézséget, alvászavart.

Segítek a testkép és az énkép pozitívabbá tételén.

Támogatást nyújtok az önértékelés mélyítésében is.

Munkám során heti rendszerességű egyéni szupervízióban dolgozom, illetve bizonyos esetekben pszichiáter kolléga segítségét is igénybe veszem a gyógyszeres kezelés beállításában.

Összefoglalva segíteni szeretnék mindenkinek, aki megtisztel bizalmával.

Magamról annyit még, hogy boldog férj vagyok egy csodálatos gyermekkel. Szabadidőmben triatlonozom.

Specializáció

 • szülőkonzultáció
 • gyermekek tanácsadása
 • serdülők tanácsadása
 • fiatal felnőttek, felnőttek tanácsadása
 • párkapcsolati tanácsadás

Tanulmányok

 • Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
 • Corvinus Egyetem
 • Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület (fél év): Autogén tréning
 • Károli Gáspár Református Egyetem: Viselkedés elemző
 • Szegedi Tudományegyetem: okl. Pszichológus klinikai és egészség szakirányon
 • Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület (záró dolgozat leadása hiányzik): Komplex integratív gyermekterapeuta képzés
 • Szegedi Tudományegyetem: Alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus
 • Szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Pszichiátriai Klinika: Pszichoterapeuta képzés Propedeutika fázisa

Tagságok

 • Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület
 • Magyar Orvosi Kamara (felvétel folyamatban)

Bácsi András vélemények

4.84 az 5-ből
58 értékelés alapján
5 csillag
90 %
4 csillag
5 %
3 csillag
5 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.88
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.84
Megfelelő volt az ellátásod? 4.79

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. július
Szerintem ő egy nagyon jó pszichológus, kedves, figyelmes, felkészült, és lelkes / ő is akarja, hogy a dolog sikerüljön. Figyel rám, emlékszik régi dolgokra is. Nem gondolnám szigorúnak, inkább a megendedő / megértő típus. Gyakran elmondja a saját véleményét, amit én szeretek, bár nem biztos, hogy megfogadom :) sok pszichológusnál voltam eddig, ő a legjobb közülük.
Nem igazán van ilyen. Talán ha valaki szereti a nagyon szigorú / távolságtartó pszichológust, akkor nem ő a legjobb választás.

(ellenőrzött értékelés)
2022. július
- Udvarias - Sokkal türelmesebb az átlagnál - Mindig elérhető, gyorsan visszahív, visszaír - Rugalmas, ha időpontot akarsz változtatni - Őszintén örül, ha sikerül neked valami - Nyíltan dicsér - Jó szándékú, tényleg segíteni akar - Nyitottan fogadja a visszajelzést - Felelősséget vállal, ha hibázik - Helyes pasi
- Nem tudja oldani a szorongásaidat, inkább csak rádönti az övéit. - Nem kapcsolódik jól, gyakran elbeszéltek egymás mellett. - Nem képes felismerni az érzelmeidet és integrálni a terápiába. Túl racionális. - Közhelyeken és sztereotípiákon keresztül próbál értelmezni. - Nem akar téged megérteni, csak megmondani a tutit. - Döntési helyzetekben rád erőlteti a véleményét. - Nem engedi, hogy rosszat mondj a rokonaidról, akkor sem, ha ez vezetne a gyógyulásodhoz. - Feledékeny, szétszórt.

(ellenőrzött értékelés)
2022. június
Hihetetlenül felkészült Bácsi András doktor. Egy zárkózott gyermek megnyílt elsőre tudta hogy kell hozzászólni. Sok próbálkozás után végre találtunk egy olyan orvost aki tényleg felismeri a helyzet súlyosságát és összetettségét. Nem csak egy újbóli időhúzás hanem tényleg tesz is azokért akik hozzá fordulnak. Bár az első alkalomnál csak a szülő van jelen de vidékiként rugalmasan alkalmazkodott hozzánk is.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. február
András rendkívül hozzáértő és empátiával teli szakember. Számomra nagyon sok segítséget nyújtott, minden alkalommal teljes odafigyeléssel és türelemmel viszonyulva hozzám. Őszinte szívvel ajánlom mindenkinek, aki egy olyan pszichológust keres, aki nemcsak szakmailag kiváló, de egyúttal nagyon jó ember is.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. október
Nagyon figyelmes, kedves, humoros, közvetlen. Tetszik, hogy nem egy öltönyös, merev ember, így jobban fel lehet oldódni mellette.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
Pontosság, az őszinte odafigyelés és a tájékoztatás
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. június
Nagyon közvetlen, kedves. Próbál orientálni a megoldás felé, nem adja meg választ, de segít megtalálni. Felkészült, emlékszik a korábbi üléseken elhangzottakra, visszautal rá.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. május
András az első perctől kezdődően meg tudja teremteni a bizalmi viszonyt őszinte érdeklődése révén. Kérdései egyértelműek, úgy éreztem, hogy a lehető legmélyebben és részletesen meg akarja ismerni a személyiségemet. Komplex módon tekint az esetleges problémákra és a folyamatos együttműködés segítségével optimistán áll az egyes gondok feltárásához, megoldásához. Minden alkalommal dicsér, egy reális énkép kialakításán dolgozik.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. november
Közvetlen, kedves, segítőkész úriember, aki szakmailag mély tudással rendelkezik.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. május
András rendkívül empatikus, megértő. Nagyon szeretek hozzá járni, és nyilván nem egyszerű egy ilyen folyamat, de úgy érzem, hogy ő jó partnerként szolgál az önismereti utamon.
-