462 696 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bálint Eszter - Pszichológus

Bálint Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bálint Eszter vagyok pszichológus, sportpszichológus-jelölt. A magánrendelésem keretében sportolókat, fiatal felnőtteket és serdülőket várok. Pszichológusként a tanácsadási folyamat számomra a kliens megerősítéséről szól és arról, hogy segítsek neki l...

Specializáció

  • relaxációs technikák
  • imaginációs technikák
  • sportpszichológia

Tovább olvasom
PszichoFészek - II. kerület (Szász Károly utca 6.)
1027 Budapest, II. kerület, Szász Károly u. 6. IV. em. 1. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Szász Károly u. 6. IV. em. 1.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bálint Eszter vagyok pszichológus, sportpszichológus-jelölt.

A magánrendelésem keretében sportolókat, fiatal felnőtteket és serdülőket várok. Pszichológusként a tanácsadási folyamat számomra a kliens megerősítéséről szól és arról, hogy segítsek neki leküzdeni azokat az akadályokat, vagy elérni azokat a célokat, amelyeket addig nem feltétlen tartott elérhetőnek. Módszertani eszköztáramban szerepelnek relaxációs, imaginációs technikák, de mindig az egyéni céloknak és igénynek megfelelően alakítom ki a közös munka kereteit. 

Várom azokat, akik valamilyen nehézséggel kerültek szembe, amelyben segítségre van szükségük és azokat is akik szeretnének önmagukon dolgozni, jobban megismerni a saját működésüket. Sportpszichológusként várom azokat a sportolókat, akik szeretnének mentálisan is megfelelően felkészülni, jobban teljesíteni vagy valamilyen sporttal kapcsolatos problémájuk van és várom az edzőket, egyéb sportolókkal dolgozó szakembereket is az esetleges nehézségeikkel.

Specializáció

  • relaxációs technikák
  • imaginációs technikák
  • sportpszichológia

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése