752 487 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bálint Eszter - Pszichológus

Bálint Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bálint Eszter vagyok pszichológus, sportpszichológus-jelölt. A magánrendelésem keretében sportolókat, fiatal felnőtteket és serdülőket várok. Pszichológusként a tanácsadási folyamat számomra a kliens megerősítéséről szól és arról, hogy segítsek neki l...

Specializáció

  • relaxációs technikák
  • imaginációs technikák
  • sportpszichológia

Tovább olvasom
PszichoFészek - XIII. kerület
1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 64-66. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 64-66.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bálint Eszter vagyok pszichológus, sportpszichológus-jelölt.

A magánrendelésem keretében sportolókat, fiatal felnőtteket és serdülőket várok. Pszichológusként a tanácsadási folyamat számomra a kliens megerősítéséről szól és arról, hogy segítsek neki leküzdeni azokat az akadályokat, vagy elérni azokat a célokat, amelyeket addig nem feltétlen tartott elérhetőnek. Módszertani eszköztáramban szerepelnek relaxációs, imaginációs technikák, de mindig az egyéni céloknak és igénynek megfelelően alakítom ki a közös munka kereteit. 

Várom azokat, akik valamilyen nehézséggel kerültek szembe, amelyben segítségre van szükségük és azokat is akik szeretnének önmagukon dolgozni, jobban megismerni a saját működésüket. Sportpszichológusként várom azokat a sportolókat, akik szeretnének mentálisan is megfelelően felkészülni, jobban teljesíteni vagy valamilyen sporttal kapcsolatos problémájuk van és várom az edzőket, egyéb sportolókkal dolgozó szakembereket is az esetleges nehézségeikkel.

Specializáció

  • relaxációs technikák
  • imaginációs technikák
  • sportpszichológia

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése