1 473 474 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bata Zsófia - Pszichológus

Bata Zsófia

5.0 | 9 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

*** Bata Zsófia magánrendelése a Szász Károly u. 6. II. emeleti rendelőben található.*** Bata Zsófia vagyok, pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt és szupervíziós fázisban lévő integratív hipnoterapeuta. Egyéni pszichológiai tanácsadással fogl...

Tovább olvasom
Bata Zsófia - Pszichológus

Bata Zsófia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

*** Bata Zsófia magánrendelése a Szász Károly u. 6. II. emeleti rendelőben található.*** Bata Zsófia vagyok, pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt és szupervíziós fázisban lévő integratív hipnoterapeuta. Egyéni pszichológiai tanácsadással foglalkozom, ezenkívül csoportokat vezetek krónikus bőrbetegek számára....

Tovább olvasom
PszichoFészek - II. kerület (Szász Károly utca 6.)
1027 Budapest, II. kerület, Szász Károly u. 6. II. emelet 6. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

*** Bata Zsófia magánrendelése a Szász Károly u. 6. II. emeleti rendelőben található.*** Bata Zsófia vagyok, pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt és szupervíziós fázisban lévő integratív hipnoterapeuta. Egyéni pszichológiai tanácsadással foglalkozom, ezenkívül csoportokat vezetek krónikus bőrbetegek számára. Előfordul, átmenetileg vagy hosszabb ideig megoldhatatlannak tűnő helyzetekkel vagy legyőzhetetlennek tűnő betegségekkel kell szembenéznünk. Ilyenkor fontos, hogy megfelelő társas és professzionális pszichológiai támogatással segítsük a gyógyulást, problémák meghaladását. Az üléseken nem kizárólagos cél a tüneti kezelés, ez inkább egy izgalmas út, melynek során közösen feltárjuk a személyiség mélyebb rétegeit, a személyes történetét, a személyes jelenünk, múltunk és jövőnk összefüggéseit. A hagyományos verbális módszeren kívül KIP-el, Hipnózissal, Ego-State-el, relaxációval és különböző kognitív elemekkel dolgozom szívesen, de a választott módszerek megbeszélés tárgyát képezik. Kiemelt témakörök: Testi tünetek, melynek hátterében pszichológiai okokat sejt Fizikális betegségek, melyben szorongásos vagy hangulati problémák léphetnek fel Gyászfeldolgozás Gyászfeldolgozás Szenvedélybetegségek Hangulatingadozás, állandó lehangoltság, fáradékonyság, egyéb hangulati problémák Magány, elszigeteltség érzése Táplálkozással, testképpel kapcsolatos problémák, félelmek Szorongás, fóbiák

Specializáció

  • Fizikális betegségek, melyben szorongásos vagy hangulati problémák léphetnek fel
  • Gyászfeldolgozás
  • Hangulatingadozás, állandó lehangoltság, fáradékonyság, egyéb hangulati problémák
  • Magány, elszigeteltség érzése
  • Szorongás.
  • Párkapcsolati nehézségek, válás

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Bettina
2018. augusztus
Többféle megközelítésből beszéltük át a problémákat, a hangulat kellemes volt, el tudtam engedni magam. Fogok még időpontot foglalni hozzá, az első alkalmak is segítettek már.
Soma
2018. július
Ha lehet ilyet mondani, első látásra szerelem volt. Nem voltam még más pszichológusnál, de ezek után nem is szeretnék máshoz menni. Rugalmas, kedves és kiváló szaktudással rendelkezik. Kétszer is megoldotta a problémámat, az első alkalommal eltűntem lezárás nélkül, de mikor megint írtam neki nem neheztelt rám, és ugyanolyan kedvességgel fogadott mintha mi sem történt volna. Nagyon könnyű volt megnyílni előtte, jól el tudtunk beszélgetni mindig. Köszönöm a segítséget, mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Regina
2018. július
A konzultációk alkalmával mindig jól éreztem magam, hasznosak voltak számomra
Babett
2017. december
Nagy szaktudású, jó szakember. Örülök hogy rátaláltam a rendelésére.
LAura
2017. október
Nagyon elégedett voltam mindennel. Zsófia nagyon türelmes és empatikus szakember, jól oldotta a hangulatot, nem éreztem magam feszélyezetten.
Katka
2017. április
Életemben először tudtam igazán őszintén beszélni olyan dolgokról, amik már gyermekkorom óta kísértenek. Sokat és intenzíven foglalkoztunk az emlékeimmel és érzéseimmel, ami által sikerült közelebb kerülnöm önmagamhoz.
-
Péter
2017. március
Belsőséges légkör, rugalmasság. Pozitívan tapasztaltam, hogy az első konzultációért nem számított fel díjat.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése