466 806 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Begazy Borbála - Pszichológus

Begazy Borbála

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Begazy Borbála egészségpszichológus, személyközpontú tanácsadó jelölt magánrendelése. Munkám során egyéni pszichológiai tanácsadást végzek (klinikai szempontból) egészséges felnőttekkel. Jelenleg két képzésen veszek részt, amelyeken a személyközpontú...

Specializáció

 • Szorongás kezelése
 • Életválságok kezelése

Tanulmányok

2018 - Katathym Imaginatív Pszichoterápia (KIP) - Komplex Integratív Terapeuta képzés - Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesül...

Tovább olvasom
Pszichofészek - XII. kerület
1123 Budapest, XII. kerület, Greguss u. 5. II.em./3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XII. kerület, Greguss u. 5. II.em./3.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Begazy Borbála egészségpszichológus, személyközpontú tanácsadó jelölt magánrendelése.

Munkám során egyéni pszichológiai tanácsadást végzek (klinikai szempontból) egészséges felnőttekkel. Jelenleg két képzésen veszek részt, amelyeken a személyközpontú pszichoterápia, illetve a katathym imaginatív pszichoterápia módszerét sajátítom el. Pácienseim optimális fejlődése és szakmai kompetenciám szélesítése érdekében hivatásomat rendszeres szupervízió mellett gyakorlom, melyre mind a képzéseken, mind a magánrendelőben lehetőségem van. Szakmai gyakorlatomat a Szent Ferenc Kórház kardiológiai rehabilitásciós osztályán végeztem, ahol a betegek műtét utáni rehabilitációjában segítettem egyéni tanácsadás formájában.

 
Úgy vélem, az ember egy önmegvalósításra és folyamatos növekedésre vágyó teremtmény, akinek kiteljesedéséhez szükség van a külső és belső optimális környezetre egyaránt. Ezen tényezők sokszor önhibánkon kívül vagy tudattalanul nem adottak, így elakadások alakulhatnak ki életünk számos területén.

Az egyéni konzultációk során abban lehetek segítségére, hogy ezeket az elakadásokat együtt, közös munkával feloldjuk, és utat nyissunk a további fejlődéshez. A pszichológiai tanácsadás nem azt jelenti, hogy én minden problémát megoldó javaslatokkal fogom ellátni. Csupán segíteni tudom, hogy felfedezze az adaptív megoldásokat, azonban a változás útját Önnek kell bejárnia, melyen kísérni tudom.

A legfontosabb tényező ehhez a kliens és a tanácsadó közötti bizalomteljes, elfogadó és őszinte kapcsolat, amelynek talaján a közös munka bontakozhat, épülhet. 

Ha úgy érzi, hogy nem találja a megoldást a problémákra, és jól jönne egy olyan személy, aki egy másik szemszögből segít rávilágítani a nehézségre, akkor keressen bizalommal. 

Specializáció

 • Szorongás kezelése
 • Életválságok kezelése

Tanulmányok

 • 2018 - Katathym Imaginatív Pszichoterápia (KIP) - Komplex Integratív Terapeuta képzés - Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület
 • 2017 - Személyközpontú tanácsadó képzés - Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület - Magyar Pszichiátriai Társaság
 • 2017 - 2019 Okleveles Egészségpszichológus MSc - Debreceni Egyetem
 • 2014 - 2017 Viselkedéselemző BA - Babeș–Bolyai Tudományegyetem

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése