1 031 604 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Csécsy Vera - Pszichológus

Csécsy Vera

(1)
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, spanyol
Bemutatkozás

Csécsy Vera vagyok, pszichológus. Diplomámat az ELTE Pszichológia szakán szereztem, de külföldi egyetemeken is tanultam, mindig az adott ország nyelvén (Universität Wien, Universidad de Barcelona). Jelenleg börtönpszichológusként dolgozom, ahol a fogva...

Tovább olvasom
Csécsy Vera - Pszichológus

Csécsy Vera

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, spanyol
Bemutatkozás

Csécsy Vera vagyok, pszichológus. Diplomámat az ELTE Pszichológia szakán szereztem, de külföldi egyetemeken is tanultam, mindig az adott ország nyelvén (Universität Wien, Universidad de Barcelona). Jelenleg börtönpszichológusként dolgozom, ahol a fogvatartottak mentális megsegítése folyamán összetett pszichés problémák...

Tovább olvasom
Pszichofészek VI. kerület (Eötvös utca 24.)
1067 Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 24. fszt.1 (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Csécsy Vera vagyok, pszichológus. Diplomámat az ELTE Pszichológia szakán szereztem, de külföldi egyetemeken is tanultam, mindig az adott ország nyelvén (Universität Wien, Universidad de Barcelona). Jelenleg börtönpszichológusként dolgozom, ahol a fogvatartottak mentális megsegítése folyamán összetett pszichés problémákkal és rendkívül nehéz életutakkal találkozom. Főbb feladataim a krízisintervenció, stresszkezelés, szuicid prevenció, szupportív tanácsadás, egyéni és csoportos foglalkozások vezetése stb.

Mélyebb önismeretet céljából részt vettem pszichodráma csoporton és autogén tréningen is.

A tanácsadói munkám során igyekszem ráhangolódni az Ön szubjektív élményvilágára, átérezni és megérteni aktuálisan milyen nehézségekkel küzd. Egy elfogadó légkör lehetőséget teremt az Ön félelmeinek és vágyainak kibontakozására, melyeknek az eredetét feltárva közösen dolgozunk a hosszútávú pozitív változás elérésén.

Szemléletmódomban főleg a pszichodinamikus és holisztikus megközelítések irányadóak, de szeretettel alkalmazok kognitív viselkedésterápiás és pszichodramatikus elemeket, relaxációs technikákat is (pl. mindfulness) – ezeket mindig az Ön sajátos igényeihez és problémaköréhez igazítva.

 

 

Specializáció

  • életvezetési gondok, érzelmileg megterhelt helyzetek, stresszkezelés
  • munkahelyi vagy családi konfliktusok
  • párkapcsolat, szexualitás
  • önismereti kérdések, önértékelési problémák
  • szülés, születés témakörei (pl. gyermekvállalás, várandós gondozás, baba-mama kapcsolat)

Vélemények

1 értékelés
2020. július
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése