506 268 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Lantos Katalin - Pszichológus, Gyermekpszichológus

Dr. Lantos Katalin

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Lantos Katalin vagyok, tanácsadó szakpszichológus és integratív gyermekterapeuta. Szegeden végzek pszichológiai tanácsadást gyermekek és felnőttek számára, valamint nevelési tanácsadással, pár- és családkonzultációval is foglalkozok. Pszichológiai...

Tanulmányok

  • 2016: Egészségtudományok doktora cím, Pécsi Tudományegyetem
  • 2011-2013: tanácsadó szakpszichológus (család- és párkapcsolat sza...

Tovább olvasom
PszichoFészek - Szeged
6722 Szeged, Madách utca 6.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Szeged, Madách utca 6.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Lantos Katalin vagyok, tanácsadó szakpszichológus és integratív gyermekterapeuta. Szegeden végzek pszichológiai tanácsadást gyermekek és felnőttek számára, valamint nevelési tanácsadással, pár- és családkonzultációval is foglalkozok. Pszichológiai munkám fő célja, hogy a hozzám fordulóknak segítsek a fejlődésben, a változáshoz szükséges külső és belső erőforrások megtalálásában. Gyermekekkel és felnőttekkel is foglalkozom munkám során, úgy egyéni, mint párkapcsolati és csoportos tanácsadás formájában. Család- és párterapeutajelöltként elengedhetetlennek tartom, hogy egy gyermekkel végzett közös munka során a szülőket, esetenként a testvéreket is bevonjuk a konzultációba. Mottómat a munkám során tapasztaltak inspirálták: mindannyian képesek vagyunk a változásra, a saját életünk komfortosabbá tételére. Végzettségemet tekintve tanácsadó szakpszichológus, integratív gyermekterapeuta, család- és párterapeuta jelölt, valamint autogén tréner vagyok. Tanulmányaimat Szegeden és Budapesten végeztem, doktori címemet a családi rítusok témakörében Pécsett szereztem.

Tanulmányok

  • 2016: Egészségtudományok doktora cím, Pécsi Tudományegyetem 2011-2013: tanácsadó szakpszichológus (család- és párkapcsolat szakirány), Eötvös Loránd Tudományegyetem 2012: integratív gyermekterapeuta, Integratív Pszichoterápás Egyesület 2003-2008: okleles pszichológus és pszichológia szakos tanár, Szegedi Tudományegyetem

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése