886 833 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nuridsány Eszter - Pszichológus, Pszichoterapeuta

Dr. Nuridsány Eszter

(17)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Nuridsány Eszter kognitív viselkedésterapeuta, anya-magzat kapcsolatanalitikus, life- és business coach magánrendelése. Ebben a jelenlegi helyzetben, koronavírus (COVID-19) idején és túl a vészhelyzeten akár személyesen és online felületen is tudu...

Tovább olvasom
Dr. Nuridsány Eszter - Pszichológus, Pszichoterapeuta

Dr. Nuridsány Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Nuridsány Eszter kognitív viselkedésterapeuta, anya-magzat kapcsolatanalitikus, life- és business coach magánrendelése. Ebben a jelenlegi helyzetben, koronavírus (COVID-19) idején és túl a vészhelyzeten akár személyesen és online felületen is tudunk találkozni. Én hozzáteszem a szaktudásom, figyelmemet, hogy ebben...

Tovább olvasom
PszichoFészek - IX.kerület ( Lónyay utca 15.)
1093 Budapest, IX.kerület, Lónyay u. 15. III. em. 2. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Nuridsány Eszter kognitív viselkedésterapeuta,  anya-magzat kapcsolatanalitikus, life- és business coach magánrendelése.

Ebben a jelenlegi helyzetben, koronavírus (COVID-19) idején és túl a vészhelyzeten akár személyesen és online felületen is tudunk találkozni. Én hozzáteszem a szaktudásom, figyelmemet, hogy ebben a nehéz időszakban is megleljük az egyensúlyt.

Amióta az eszemet tudom orvos szerettem volna lenni, de mindig oda jutottam vissza, hogy mindig is fontos volt nekem, hogy emberekkel lehessek. Kamaszkoromban, ahogyan kinyílt a világ és az érdeklődésem is, egyre többet gondolkodtam rajta, hogy az embereknek mi jár a fejükben, mi lehet a cselekedeteik mögött, milyen helyzet milyen érzést válthat ki. Így egyenes út vezetett a jelenlegi szakmámhoz. Bár a Kodály Zoltán Kórusiskolában érettségiztem, az orvosi egyetemre mentem tovább tanulni, ahol 2006-ban diplomáztam. Azóta folyamatosan képzem magam, hogy a szakterületemben a lehető legkönnyebben eligazodjak. A munkám során fontosnak tartom a velem szemben ülő személy megismerését, és az erősségeinek megkeresését. A problémák feltérképezése is fontos, hisz tudnunk kell, mivel szeretnék dolgozni, bár a nehézségekről általában könnyebb információt kapni, az igazi munka abban van, hogy utat találjunk a változáshoz. Pszichiátriából szakvizsgáztam munkám során keresem azokat a megoldásokat, amiket gyógyszer nélkül is segítségre lehetnek.
„Szerintem azért sikerült nekem egy jó terapeutává válnom …, mert megtanultam – nem akarattal, csak véletlenül –, hogy hogyan legyek valakivel úgy, hogy soha, egy pillanatra se szégyenítsem meg őt. Aki hozzám jön, az előbb-utóbb elmondja, hogy azért élvezi, hogy hozzám jár, mert nem kell szégyellnie magát.”   Feldmár András

Specializáció

 • Kognitív terapeuta
 • Gyermek- és ifjúságpszichiáter
 • Anya-magzat kapcsolatanalitikus
 • Llife- és business coach
 • Anya-magzat kapcsolatanalitikus

Tanulmányok

 • 2006. Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, diploma
 • 2012. Gyermek- és ifjúságpszichiátria szakvizsga
 • 2007-2011 Pszichoterapeuta, kognitív viselkedésterapeuta képzés Vikote, Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesület
 • 2005-2011 Családterápiás képzés
 • 2018-2020 Anya-magzat kapcsolatanalízis képzés, Anya-magzat Kapcsolatanalitikus Munkacsoport
 • 2018-2019 Életvezetési és Business coach, tréner képzés, Élet-Öröm Programok

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara

Vélemények

17 értékelés
2020. május
Egy közeli rokon halála miatt kerestem fel, közben rájöttem, hogy más téren is rendbe szeretném tenni magam. Jó volt ítéletmentesen elmondani a problémáimat, közben nem hagyta, hogy az elfedett érzéseim továbbra is elfedjem. Már könnyebben veszem az akadályokat, kiegyensúlyozottabb vagyok.
2019. november
Nehezen tudtam elképzelni, hogy testi panaszaim mögött (meglepetésszerű fulladásos rohamok) lelki okok is lehetnek. Még mindig hihetetlen. De az biztos, hogy amióta a doktornőhöz járok, sokat csökkentek a tünetek, már idejében meg tudom állítani a rosszulléteket. Remélem hamarosan már erre sem lesz szükség. Ajánlani fogom másoknak is.
2019. január
Emberileg nagyon barátságos, közvetlen és ezzel fesztelen hangulatot tud teremteni. Meglepően gyorsan megnyíltam. A relaxáció elsajátításában is hatalmas segítséget kaptam.
2018. szeptember
Nekem elképesztően sokat segített, az egész gondolkodásmódom sokat változott. Olyan kapcsolatban éltem, amiben nem éreztem jól magam és nem értettem miért nem tudok belőle kilépni. Bátrabb és erősebb lettem, bár egyedül, de boldogabb vagyok. Céljaim lettek, már pontosabban tudom értelmezni a velem történő eseményeket. Eddig tudatosnak gondoltam magam, de már tudom, h ennek vannak mélyebb szintjei is. Nagyon hozzáértő, szimpatikus és segítőkész, mindenkinek ajánlani tudom.
2018. július
Kedves Eszter! Hosszú gondolkodás után döntöttem úgy, hogy megkeresek egy szakembert a problémáimmal, amik évek óta sokasodtak. Eszter a második terapeuta volt, akit megkerestem és nagy megkönnyebbülés volt az első után, akinél azt éreztem, hogy csak egy munka vagyok a számára. Önnél élhettem meg, hogy fontos vagyok, fontos, mit gondolok. Az elmúlt időszakban nem cserélődtem ki, nem lettem merőben más ember, ugyanakkor megtanultam másképp rálátni az életemre, képességeimre, feladataimra és ami fontos a nehézségeimre! Hálásan köszönöm, hogy ebben segítségemre volt!
2018. június
Gyerekkorom óta fennálló dadogással jelentkeztem a doktornőhöz. A legnagyobb meglepetésemre és persze boldogságomra hónapok alatt ez oldódott. De a legfőbb, hogy még önbizalmam is nőtt, mint a munkahelyemen, mint a párkapcsolati ismerkedéshez. Sokkal jobb így a világ! Köszönöm!
2018. március
2016. január
Olyan változások mentek végbe bennem (és a családomban is ezáltal) az elmúlt hónapokban...ha ezt tudom, hamarabb kérek ebben segítséget!
2015. szeptember
Nagyon sokat segített a tanácsaival, merre menjünk tovább, hogy fiúnk tovább ügyesedjen. Sok mindent értünk, miért visszahúzódó máskor meg hisztis.
2015. június
Rám figyel.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése