749 022 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Homonnai Mónika - Pszichológus

Homonnai Mónika

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Homonnai Mónika vagyok, pszichológus, család- és párterapeuta, szexuálszakpszichológus-jelölt. Szívesen állok (16 év feletti/felnőtt) klienseim rendelkezésére életvezetési nehézségekkel, kapcsolati problémákkal -például családi, munkahelyi, párkapcsol...

Specializáció

kapcsolati, párkapcsolati problémák-konfliktusok, neveléssel, szexualitással, önismerettel kapcsolatos kérdések, konfliktuskez...

Tovább olvasom
Pszichofészek VI. kerület (Eötvös utca 24.)
1067 Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 24. fszt.1 (Terézváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 24. fszt.1
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Homonnai Mónika vagyok, pszichológus, család- és párterapeuta, szexuálszakpszichológus-jelölt.

Szívesen állok (16 év feletti/felnőtt) klienseim rendelkezésére életvezetési nehézségekkel, kapcsolati problémákkal -például családi, munkahelyi, párkapcsolati konfliktusok, szexualitással kapcsolatos kérdések-, alacsony önértékeléssel, gyermeknevelési kérdésekkel kapcsolatban, valamint egyéb feszültséggel járó állapotok, átmeneti krízishelyzet esetén (pl. gyász, válás).

2008. óta dolgozom pszichológusként iskolákban, nevelési tanácsadókban és gyermekjóléti intézményekben, ahol főként egyéni tanácsadással, nevelési tanácsadással, pár- és családterápiával, valamint válásmediációval foglalkoztam. Diplomám megszerzése óta folyamatosan képzem magam különböző terápiás módszerekben: család- és párterápiás, integratív hipnoterápiás és KIP képzésben vettem részt, valamint elvégeztem a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzést.  Jelenleg az ELTE szexuálpszichológiai szakképzésének vagyok a végzős hallgatója.

Az egyéni tanácsadáson kívül vállalok család- és párterápiát.

A tanácsadási folyamat során célom, hogy klienseim az aktuális nehézségük megoldása mellett jobb önismeretre, hatékonyabb kommunikációra és problémamegoldó stratégiákra tegyenek szert, ami a későbbi életükben is megkönnyíti számukra az esetlegesen előforduló nehéz helyzetek kezelését.

Specializáció

  • kapcsolati, párkapcsolati problémák-konfliktusok, neveléssel, szexualitással, önismerettel kapcsolatos kérdések, konfliktuskezelés, teljesítménnyel, önbizalommal kapcsolatos enyhébb nehézségek, átmeneti krízishelyzetek, párterápia, családterápia (nem klinikai esetekben)

Tagságok

  • Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület , Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ Szekció

Vélemények

1 értékelés
2017. szeptember
Oldott volt a hangulat, nem éreztem zavarban magam.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése