971 505 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Horváth Ádám - Pszichológus, Szexuálterapeuta

Horváth Ádám

(2)
Beszélt nyelvek: angol, magyar, szlovák
Bemutatkozás

Horváth Ádám vagyok, pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus. Személyelemzőként és pszichológusként is az ELTE-n végeztem. Tanulmányaim során alakult ki bennem az érdeklődés a szexuális és párkapcsolati problémák iránt, és ez vezetett végül...

Tovább olvasom
Horváth Ádám - Pszichológus, Szexuálterapeuta

Horváth Ádám

Beszélt nyelvek: angol, magyar, szlovák
Bemutatkozás

Horváth Ádám vagyok, pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus. Személyelemzőként és pszichológusként is az ELTE-n végeztem. Tanulmányaim során alakult ki bennem az érdeklődés a szexuális és párkapcsolati problémák iránt, és ez vezetett végül oda, hogy tovább képezzem magam a témában. Stílusomhoz is ez illesz...

Tovább olvasom
Horváth Ádám magánrendelése
1082 Budapest, VIII. kerület, Kisfaludy utca 28/a. (Józsefváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Horváth Ádám vagyok, pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus. Személyelemzőként és pszichológusként is az ELTE-n végeztem. Tanulmányaim során alakult ki bennem az érdeklődés a szexuális és párkapcsolati problémák iránt, és ez vezetett végül oda, hogy tovább képezzem magam a témában. Stílusomhoz is ez illeszkedik leginkább, törekszem arra, hogy a problémákról határozottan, egyértelműen, egy ítéletektől mentes légkörben tudjunk beszélni. Igyekszem nem nyersnek hangzani, de a véleményem az, hogy a szexualitás kérdéskörében nincs helye a virágnyelvnek. Ezen kívül természetesen segíteni tudok olyan mindennapi nehézségek leküzdésében, mint a stressz, konfliktusok, feszültségek, akár munkahelyen, akár magánéletben. A hozzám bejelentkezőknek igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt segíteni az erre legalkalmasabb módszerekkel. Ez ugyan személyenként változik, de általában jól működnek azok a gyakorlatok, amelyek a kognitív viselkedésterápia egyes elemeit tartalmazzák. Szeretem a gyakorlati elemekre helyezni a hangsúlyt, naplózással feltárni a destruktív viselkedésformákat, majd ezeket célzottan konstruktívvá formálni. 5-6 üléssel még így is érdemes számolni, valamint, mint sokminden más, ez sem megy varázsütésre. Azok a potenciális klienseim, akik gyors és tartós eredményt szeretnének elérni, érdemes, ha felkészülnek arra, hogy aktívan részt kell venniük a problémák kezelésében, követniük az utasításokat, és ha szükséges, rendszeresen végezzék el az otthonra kiadott gyakorlatokat. Ha mindezt sikerül betartani, akkor együtt jó úton fogunk haladni a jobbulás felé.

Specializáció

 • Életvezetési tanácsadás
 • Karriertanácsadás
 • Párkapcsolati nehézségek
 • Önértékelési problémák
 • Mediáció
 • Konfliktuskezelés
 • Szexuális problémák

Tanulmányok

 • 2015 ELTE-PPK, Személyelemző
 • 2017 ELTE-PPK, Pszichológus
 • 2019 ELTE-PPK, Szexuálpszichológiai szakpcsichológus

Vélemények

2 értékelés
2020. május
Szimpatikus volt Ádám.
Kimaradt a "bemutatkozó rész", nem tudom, hogy tudatosan vagy csak elfelejtődött, de ez nagyon hiányzott. Túl hirtelen tértünk rá a "mivel kerestél fel" részre. Úgy érzem egy kis bemelegítés elférne mielőtt rátérünk a probléma megfogalmazására.
2020. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése