878 997 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Lengyel Ildikó - Pszichológus

Lengyel Ildikó

(35)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Lengyel Ildikó krízistanácsadó szakpszichológus magánrendelése. 2006 óta dolgozom pszichológusként, mely során szerteágazó szakmai tapasztalatokat szereztem. Felnőttekkel, fiatal felnőttekkel és serdülőkkel végzek egyéni pszichológiai tanácsadást. A t...

Tovább olvasom
Lengyel Ildikó - Pszichológus

Lengyel Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Lengyel Ildikó krízistanácsadó szakpszichológus magánrendelése. 2006 óta dolgozom pszichológusként, mely során szerteágazó szakmai tapasztalatokat szereztem. Felnőttekkel, fiatal felnőttekkel és serdülőkkel végzek egyéni pszichológiai tanácsadást. A tanácsadási folyamat során olyan diagnosztikai eljárásokat is alkalma...

Tovább olvasom
Lengyel Ildikó Magánrendelése - XIII. kerület
1133 Budapest, XIII. kerület, Bessenyei utca 16. (Lőportárdűlő)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Lengyel Ildikó krízistanácsadó szakpszichológus magánrendelése.

2006 óta dolgozom pszichológusként, mely során szerteágazó szakmai tapasztalatokat szereztem. Felnőttekkel, fiatal felnőttekkel és serdülőkkel végzek egyéni pszichológiai tanácsadást. A tanácsadási folyamat során olyan diagnosztikai eljárásokat is alkalmazok, amelyek a megfogalmazott probléma mellett az önismeretet is fejlesztik.

A krízis ‒ életünk szükségszerű velejárójaként ‒ személyiségünk fejlődésének hajtóereje lehet, hiszen az új feladatok igényelte megküzdés során folyamatos érésen és fejlődésen megyünk keresztül. A krízisintervenció nemcsak az aktuális válság kreatív megoldását segíthei, de a személyiség erősödésének és magasabb szintű újraszerveződésének lehetőségét is magában rejti. A lélektani krízis olyan, külső események hatására kialakult lélektani állapot, amelyben az egyén a lelki egyensúlyát súlyosan veszélyeztető körülményekkel kerül szembe, és ezek közelsége mindennél fontosabb pszichológiai problémává válik a számára. Az aktuális helyzetet súlyosbítja, hogy ezeket a problémákat sem elkerülni, sem az adott időben, illetve a rendelkezésére álló, szokványos problémamegoldó eszközeivel megoldani nem tudja.

Várom az érzelmi válságban levő, hangulatzavarokkal, önértékelési valamint életvezetési problémákkal hozzám fordulókat.

Szorongásos tünetek esetében légzésterápiát és stresszkezelő módszereket alkalmazok. Szívesen vállalom azokat a terápiákat, melyeknek az enyhe, pánikszerű zavarok mögött meghúzódó pszichológiai problémák feldolgozása a célja.

A negatív lelki hatások, elfojtott tartalmak gyakran kerülő-úton testi tünetekben törnek fel, vagy éppen kapcsolatainkban, családi életünkben okoznak komoly zavart. Romboló hatásukat érzékeljük, de nehéz megértenünk testünk nyelvét, felismernünk ismétlődő kudarcaink okait. A lelki problémáktól való szabadulás bizonyos felismeréseken, megértésen keresztül az életmód megfelelő változtatásaival megvalósítható.

Gyakran az életünk egy szegmensében jelentkeznek a problémák. Sikeresek vagyunk a munkánkban, de kevésbé a magánéletünkben, vagy éppen fordítva. Várom azok jelentkezését, akik nyitottak az önismeretre, és szeretnének tenni annak érdekében, hogy előrehaladjanak az életük azon területein, amelyekkel elégedetlenek. Abban segítem a hozzám fordulókat, hogy felleljék elakadásaik hátterében álló félelmeiket, ezáltal egészségesebb, teljesebb életet élhessenek. 

Életvezetési nehézségek, krízishelyzetek, elakadások, döntéshelyzetek
Párkapcsolati krízisek, kapcsolatteremtési problémák, válás feldolgozása
Hangulatzavarok
Veszteségek feldolgozása, gyászfeldolgozás
Önértékelési problémák, önbizalomhiány, önismereti kérdések
Karrier-munka-magánélet egyensúly, munkahelyi stressz, teljesítményproblémák, konfliktuskezelés, motiváció hiány
Lelki eredetű panaszok
Enyhe, pánikszerű zavarok hátterében álló pszichológiai problémák feltárása annak érdekében, hogy gyógyszer- és szorongásmentes életet élhessen

Tudnivalók a rendeléssel kapcsolatban:

Az ülések 45-50 perc időtartamúak. 

A foglalt időpontok 24 órával a megbeszélt időpont előtt mondatók le díjmentesen, ellenkező esetben következő alkalommal az elmaradt ülés díját is meg kell téríteni.

Specializáció

 • Krízistanácsadás

Kórházi háttér

 • 2010-től Szakképző Iskolában életvezetési tanácsadás, krízisintervenció
 • 2008. Erzsébet Kórház Pszichiátriai Osztály
 • 2006-tól Magánrendelés
 • 2006. Nyírő Gyula Kórház Addiktológiai Osztály
 • 2005-2007. OPNI Addiktológiai Osztály
 • 2004-2006. Megálló Alapítvány Szenvedélybetegekért

Tanulmányok

 • 2018 ’ Conflict management and emotional literacy – Barcelona, Spain /Konfliktuskezelés, érzelmi intelligencia/
 • 2017 ’Handling stress and avoiding burnout’ - Palermo, Italy /Stresszkezelés, kiégés megelőzése/
 • 2016 ’Dealing with difficult learners’ - Canterbury, United Kingdom, University of Kent /Sajátos nevelési igényű gyerekkel való foglalkozás/
 • 2015. Mediátor képzés
 • 2009. Tanácsadó szakpszichológus képzés ELTE PPK /krízis specializáció/
 • 2006. Pszichológus diploma ELTE PPK /iskolapszichológia, tanácsadás, drogprevenció/

Vélemények

35 értékelés
2020. augusztus
2020. július
2020. július
2020. június
2020. június
2020. április
Kedves, nyitott, nagyon felkészült szakember. Könnyen meg tudtam nyílni, tudtam őszintén beszélni a problémámról. Nagyon sokat köszönhetek neki.
2020. április
A válásomkor találkoztam először a doktornővel, akkor is nagyon sokat segített, azóta havonta egyszer eljövök hozzá. Nagyon sok támogatást kapok tőle.
2020. április
2020. március
2020. március
nem volt
Életemben először kerestem fel pszichológust, de hatalmas csalódás volt a találkozás a doktornővel. A problémám vázolása után egy pár közhelyes mondattal lezártnak is tekintette az ügyet. Egyáltalán nem próbálta nagyobb mélységében vizsgálni a problémámat, szakmai tanácsot nem adott. 60 perc helyett 40 perc után már az utcán voltam, ennek ellenére a teljes óradíjat elkérte. Senkinek nem ajánlom!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése