1 574 241 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Lengyel Ildikó - Pszichológus

Lengyel Ildikó

4.9 | 50 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Lengyel Ildikó krízistanácsadó szakpszichológus magánrendelése. 2006 óta dolgozom pszichológusként, mely során szerteágazó szakmai tapasztalatokat szereztem. Felnőttekkel, fiatal felnőttekkel és serdülőkkel végzek egyéni pszichológiai tanácsadást. A t...

Tovább olvasom
Lengyel Ildikó - Pszichológus

Lengyel Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Lengyel Ildikó krízistanácsadó szakpszichológus magánrendelése. 2006 óta dolgozom pszichológusként, mely során szerteágazó szakmai tapasztalatokat szereztem. Felnőttekkel, fiatal felnőttekkel és serdülőkkel végzek egyéni pszichológiai tanácsadást. A tanácsadási folyamat során olyan diagnosztikai eljárásokat is alkalma...

Tovább olvasom
Lengyel Ildikó Magánrendelése - XIII. kerület
1133 Budapest, XIII. kerület, Bessenyei utca 16. (Lőportárdűlő)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Lengyel Ildikó krízistanácsadó szakpszichológus magánrendelése.

2006 óta dolgozom pszichológusként, mely során szerteágazó szakmai tapasztalatokat szereztem. Felnőttekkel, fiatal felnőttekkel és serdülőkkel végzek egyéni pszichológiai tanácsadást. A tanácsadási folyamat során olyan diagnosztikai eljárásokat is alkalmazok, amelyek a megfogalmazott probléma mellett az önismeretet is fejlesztik.

A krízis ‒ életünk szükségszerű velejárójaként ‒ személyiségünk fejlődésének hajtóereje lehet, hiszen az új feladatok igényelte megküzdés során folyamatos érésen és fejlődésen megyünk keresztül. A krízisintervenció nemcsak az aktuális válság kreatív megoldását segíthei, de a személyiség erősödésének és magasabb szintű újraszerveződésének lehetőségét is magában rejti. A lélektani krízis olyan, külső események hatására kialakult lélektani állapot, amelyben az egyén a lelki egyensúlyát súlyosan veszélyeztető körülményekkel kerül szembe, és ezek közelsége mindennél fontosabb pszichológiai problémává válik a számára. Az aktuális helyzetet súlyosbítja, hogy ezeket a problémákat sem elkerülni, sem az adott időben, illetve a rendelkezésére álló, szokványos problémamegoldó eszközeivel megoldani nem tudja.

Várom az érzelmi válságban levő, hangulatzavarokkal, önértékelési valamint életvezetési problémákkal hozzám fordulókat.

Szorongásos tünetek esetében légzésterápiát és stresszkezelő módszereket alkalmazok. Szívesen vállalom azokat a terápiákat, melyeknek az enyhe, pánikszerű zavarok mögött meghúzódó pszichológiai problémák feldolgozása a célja.

A negatív lelki hatások, elfojtott tartalmak gyakran kerülő-úton testi tünetekben törnek fel, vagy éppen kapcsolatainkban, családi életünkben okoznak komoly zavart. Romboló hatásukat érzékeljük, de nehéz megértenünk testünk nyelvét, felismernünk ismétlődő kudarcaink okait. A lelki problémáktól való szabadulás bizonyos felismeréseken, megértésen keresztül az életmód megfelelő változtatásaival megvalósítható.

Gyakran az életünk egy szegmensében jelentkeznek a problémák. Sikeresek vagyunk a munkánkban, de kevésbé a magánéletünkben, vagy éppen fordítva. Várom azok jelentkezését, akik nyitottak az önismeretre, és szeretnének tenni annak érdekében, hogy előrehaladjanak az életük azon területein, amelyekkel elégedetlenek. Abban segítem a hozzám fordulókat, hogy felleljék elakadásaik hátterében álló félelmeiket, ezáltal egészségesebb, teljesebb életet élhessenek. 

Életvezetési nehézségek, krízishelyzetek, elakadások, döntéshelyzetek
Párkapcsolati krízisek, kapcsolatteremtési problémák, válás feldolgozása
Hangulatzavarok
Veszteségek feldolgozása, gyászfeldolgozás
Önértékelési problémák, önbizalomhiány, önismereti kérdések
Karrier-munka-magánélet egyensúly, munkahelyi stressz, teljesítményproblémák, konfliktuskezelés, motiváció hiány
Lelki eredetű panaszok
Enyhe, pánikszerű zavarok hátterében álló pszichológiai problémák feltárása annak érdekében, hogy gyógyszer- és szorongásmentes életet élhessen

Tudnivalók a rendeléssel kapcsolatban:

Az ülések 45-50 perc időtartamúak. 

A foglalt időpontok 24 órával a megbeszélt időpont előtt mondatók le díjmentesen, ellenkező esetben következő alkalommal az elmaradt ülés díját is meg kell téríteni.

Specializáció

 • Krízistanácsadás

Kórházi háttér

 • 2010-től Szakképző Iskolában életvezetési tanácsadás, krízisintervenció
 • 2008. Erzsébet Kórház Pszichiátriai Osztály
 • 2006-tól Magánrendelés
 • 2006. Nyírő Gyula Kórház Addiktológiai Osztály
 • 2005-2007. OPNI Addiktológiai Osztály
 • 2004-2006. Megálló Alapítvány Szenvedélybetegekért

Tanulmányok

 • 2019. 'Early school leaving' - Nicotera, Italy / A korai iskolaelhagyás pszichológiai tényezői/
 • 2018 ’ Conflict management and emotional literacy – Barcelona, Spain /Konfliktuskezelés, érzelmi intelligencia/
 • 2017 ’Handling stress and avoiding burnout’ - Palermo, Italy /Stresszkezelés, kiégés megelőzése/
 • 2016 ’Dealing with difficult learners’ - Canterbury, United Kingdom, University of Kent /Sajátos nevelési igényű gyerekkel való foglalkozás/
 • 2015. Mediátor képzés
 • 2009. Tanácsadó szakpszichológus képzés ELTE PPK /krízis specializáció/
 • 2006. Pszichológus diploma ELTE PPK /iskolapszichológia, tanácsadás, drogprevenció/

Vélemények

4.9 az 5-ből
50 értékelés alapján
5 csillag
94 %
4 csillag
4 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
2 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.9
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. július
Doktornő figyelmes, lényegre törő, remekül "tereli" a beszélgetést. Már az első alkalom is sokmindent tisztázott bennem.
Nem volt ilyen.
Péter
2021. július
Meghallgatott és ellátott tanáccsal.
Nem volt ilyen
Mónika
2021. június
A doktornő kedvessége és szakmai kiválósága.
K. Noémi
2021. március
Nagyon rossz állapotban kerestem fel Ildikót, magam alatt voltam. Mióta járok hozzá megerősödtem, hiszek magamban, végre én irányítom az életem. Jó döntés volt, ajánlom mindenkinek!
Semmilyen kellemetlen tapasztalatom nem volt, bár féltem tőle.
Anna
2021. március
Elégedett vagyok az ellátással, a doktornő figyelmes volt, empatikus, és rávilágított a lényeges dolgokra. Rájöttem, miért követem el mindig ugyanazokat a hibákat az életem során, és min kell változtatnom.
Erzsébet
2021. január
Amikor a legnagyobb szükségem volt egy kapaszkodóra az életben, akkor számíthattam Ildikóra. Az Ő elfogadó támogatására volt szükségem a talpra álláshoz és a továbblépéshez. Nagyon köszönöm!
Nem volt.
Róbert
2020. augusztus
Nagyon kedves volt a doktorno, nyugodt volt a hangulat
Nem volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. augusztus
Ildikó nagyon kedves, barátságos, és nyugodt hangulatot teremt, amiben könnyen megnyílhat az ember. Már az első nála töltött alkalom jót tett a lelkemnek.
Máté
2020. április
Kedves, nyitott, nagyon felkészült szakember. Könnyen meg tudtam nyílni, tudtam őszintén beszélni a problémámról. Nagyon sokat köszönhetek neki.
Anita
2020. április
A válásomkor találkoztam először a doktornővel, akkor is nagyon sokat segített, azóta havonta egyszer eljövök hozzá. Nagyon sok támogatást kapok tőle.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése