811 254 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Nagy Gabriella - Pszichológus

Nagy Gabriella

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Nagy Gabriella klinikai szakpszichológus magánrendelése. Az ELTE BTK pszichológiai szakán 1989-ben „kiváló” minősítéssel végeztem. A diploma megszerzése után az ELTE BTK Társadalomlélektani Tanszékén szociálpszichológiából posztgraduális elméleti tanul...

Specializáció

 • Szorongás-, és hangulatzavarok,
 • Kognitív pszichoterápia,
 • Fülzúgással küzdők pszichoterápiás támogatása.

Tanulmányok

 • 1989-ben az ELTE-n pszichológus diplomát szereztem.
 • 1989-91-ben az ELTE BTK Társadalomlélektani Tanszékén szociálpszichológiá...

Tovább olvasom
PszichoFészek - II. kerület (Szász Károly utca 6.)
1027 Budapest, II. kerület, Szász Károly u. 6. II. emelet 6. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Szász Károly u. 6. II. emelet 6.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Nagy Gabriella klinikai szakpszichológus magánrendelése. Az ELTE BTK pszichológiai szakán 1989-ben „kiváló” minősítéssel végeztem. A diploma megszerzése után az ELTE BTK Társadalomlélektani Tanszékén szociálpszichológiából posztgraduális elméleti tanulmányokat folytattam. 1991-ben a The Samaritans londoni terápiás központjában a krízis-intervenció speciális kezelési módjait tanulmányoztam. 1992-ben a SOTE Magatartástudományi Intézetében pszichoszomatika és kognitív pszichoterápia - képzésben részesültem. 2010-ben klinikai pszichológiai szakvizsgát tettem. 2015-ben a LEA Alapítvány kiképzőprogramjában meseterapeuta címet szereztem. 1992-2019-ig a Jahn Ferenc Dél-Pesti kórház I. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs osztályán dogoztam. Munkahelyemen a Pánik szakambulancia - pszichoterápiás rendelés létrehozásában, majd működésében vettem részt. Az ambulancia az elmúlt 20 év alatt nagy forgalmú, nagy területet ellátó szakambulanciává vált, ahol elsősorban szorongás- és hangulatzavarok kognitív szempontú pszichoterápiás ellátását végeztem. Emellett a pszichiátriai osztály klinikai gyógyító, rehabilitációs és oktató munkájában vettem részt, 2016-tól vezető szakpszichológusként. Kórházunk fül-orr-gégészeti osztályán 2004 – 2010 között a Tinnitus program pszichológiai tesztvizsgálatait és betegeinek pszichoterápiás ellátását végeztem. Önálló és kutatócsoportban végzett vizsgálataim elsősorban a szuicidológia tárgykörébe tartoznak.

Specializáció

 • Szorongás-, és hangulatzavarok,
 • Kognitív pszichoterápia,
 • Fülzúgással küzdők pszichoterápiás támogatása.

Tanulmányok

 • 1989-ben az ELTE-n pszichológus diplomát szereztem.
 • 1989-91-ben az ELTE BTK Társadalomlélektani Tanszékén szociálpszichológiából posztgraduális elméleti tanulmányokat folytattam.
 • 1991-ben a The Samaritans londoni terápiás központjában a krízis-intervenció speciális kezelési módjait tanulmányoztam.
 • 1992-ben a SOTE Magatartástudományi Intézetében pszichoszomatika és kognitív pszichoterápia - képzésben részesültem.
 • 2010-ben klinikai pszichológiai szakvizsgát tettem.
 • 2015-ben a LEA Alapítvány kiképzőprogramjában meseterapeuta címet szereztem.

Tagságok

 • Magyar Pszichiátriai Társaság

Vélemények

1 értékelés
2019. július
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése