2 749 260 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Ruisz Anna - Pszichológus

Ruisz Anna

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Hétről hétre frissülő új időpontok! Személyes rendelés: Hétfő Greguss utca 5. (Pszichofészek) Online rendelés: Kedd, Szerda, Péntek A foglalást követően minden beljentkezővel felveszem emailen a kapcsolatot! Egyéni konzultációs folyamatokra szerete...

Tovább olvasom
Ruisz Anna - Pszichológus

Ruisz Anna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Hétről hétre frissülő új időpontok! Személyes rendelés: Hétfő Greguss utca 5. (Pszichofészek) Online rendelés: Kedd, Szerda, Péntek A foglalást követően minden beljentkezővel felveszem emailen a kapcsolatot! Egyéni konzultációs folyamatokra szeretettel várom a felnőtt korosztályt. Fontosnak tartom, hogy az ülés elf...

Tovább olvasom
Pszichofészek - XII. kerület
1123 Budapest, XII. kerület, Greguss u. 5. II.em./3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Hétről hétre frissülő új időpontok!

Személyes rendelés: Hétfő Greguss utca 5. (Pszichofészek)

Online rendelés: Kedd, Szerda, Péntek

A foglalást követően minden beljentkezővel felveszem emailen a kapcsolatot!

Egyéni konzultációs folyamatokra szeretettel várom a felnőtt korosztályt. Fontosnak tartom, hogy az ülés elfogadó légkörben, egy egyenrangú bizalmi kapcsolaton alapuló „együtt gondolkozás” folyamata.

Területek, melyekkel megkereshetnek:

Önismereti folyamat, önértékelési nehézségek, autogén tréning (stresszkezelés, feltöltődés, alvásminőség javítása, figyelem/koncentráció fejlesztése), életvezetési elakadások, stresszkezelés öngondoskodás, relaxáció, kommunikációs tréning, életszakasz váltások krízishelyzetei, párkapcsolati elakadások, gyermekekkel – várandóssággal – születéssel kapcsolatos kérdések, nevelési tanácsadás, szülőkonzultáció.

 

Tanulmányaim, módszerek:

Tanácsadó Szakpszichológus 

Autogén Tréner

Képzésben lévő családterapeuta ( képzés lezárása: 2022.)

Munkámban még az alábbi módszerekkel is dolgozom: művészetterápia, megoldásközpontú pszichológia, solution focus, coaching technikák , asszertivitás tréning, relaxációs technikák, a tudatos jelenlét - mindfulness módszertana.

Boldizsár Ildikó a Királylány születik c. mese könyvében emlékeztet minket a fák bölcsessége által a lelki egészség megőrzése, az önismeret természetes folyamatára.

“Egészséges az, akiben olyan erő van, mint a fákban: a növekedés és a kibontakozás ereje. A fa gyökerével erősen megkapaszkodik a földben, törzsét egyenesen tartja, az ágaival pedig fölfelé néz, miközben lombkoronájában otthont ad az ég madarainak.”

Úgy tapasztaltam a múltat olyan mélységben érdemes megismerni, átdolgozni, mely inspiráló erőt ad a jelenben, és a jövő felé vezető úton.

Az autogén tréningmódszere a testtudatosság és a fókuszált figyelem fejlesztése mögött egy békés, mély önismereti folyamatban támogatja az egyént a saját harmóniájának elérésében. A relaxáció módszerét hasznosnak tartom egészségmegőrzési céllal preventív módszerként, de már kialakuló/kialakult pszichoszomatikus tünetek megjelenése mellett is,  párhuzamos orvosi ellátással, kivizsgálással. 

Képzésben lévő családterapeutaként rendszerszemléletben gondolkodom. Fontos fejlődési lehetőség, ha megismerjük a gyökereinket, a családunk múltját, örökségünket ahhoz, hogy a jelenben - jövőben tudatosan, már máshogy, egészségesebben tudjunk működni, a fákhoz hasonlóan felfelé növekedhessünk. 

Tanácsadó Szakpszichológusként konzultációs folyamatban pszichiátriai szempontból egészséges emberekkel tudok együtt dolgozni. A konzultáció nem egészségügyi gyógyító tevékenység, nem pszichoterápia.

Specializáció

  • tanácsadó szakpszichológus
  • autogén tréner
  • képzésben lévő családterapeuta

Tanulmányok

  • 2014 - ELTE Tanácsadó Szakpszichológus
  • 2010 - Pázmány Péter Katolikus Egyetemen

Tagságok

  • Magyar Családterápiás Egyesület

Ruisz Anna vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények