1 696 800 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Ruisz Anna - Pszichológus

Ruisz Anna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Személyes konzultáció: HÉTFŐ Online (skype) konzultáció: KEDD, CSÜTÖRTÖK A foglalást követően minden beljentkezővel felveszem emailen a kapcsolatot. Egyéni konzultációs folyamatokra szeretettel várom a felnőtt korosztályt. Fontosnak tartom, hogy az...

Tovább olvasom
Ruisz Anna - Pszichológus

Ruisz Anna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Személyes konzultáció: HÉTFŐ Online (skype) konzultáció: KEDD, CSÜTÖRTÖK A foglalást követően minden beljentkezővel felveszem emailen a kapcsolatot. Egyéni konzultációs folyamatokra szeretettel várom a felnőtt korosztályt. Fontosnak tartom, hogy az ülés elfogadó légkörben, egy egyenrangú bizalmi kapcsolaton alapuló...

Tovább olvasom
Pszichofészek - XII. kerület
1123 Budapest, XII. kerület, Greguss u. 5. II.em./3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Személyes konzultáció: HÉTFŐ

Online (skype) konzultáció: KEDD, CSÜTÖRTÖK

A foglalást követően minden beljentkezővel felveszem emailen a kapcsolatot.

Egyéni konzultációs folyamatokra szeretettel várom a felnőtt korosztályt. Fontosnak tartom, hogy az ülés elfogadó légkörben, egy egyenrangú bizalmi kapcsolaton alapuló „együtt gondolkozás” folyamata.

Területek, melyekkel megkereshetnek:

Önismereti folyamat, önértékelési nehézségek, autogén tréning (stresszkezelés, feltöltődés, alvásminőség javítása, figyelem/koncentráció fejlesztése), életvezetési elakadások, stresszkezelés öngondoskodás, relaxáció, kommunikációs tréning, életszakasz váltások krízishelyzetei, párkapcsolati elakadások, gyermekekkel – várandóssággal – születéssel kapcsolatos kérdések, nevelési tanácsadás, szülőkonzultáció.

 

Tanulmányaim, módszerek:

Pszichológus (Pázmány Péter Katolikus Egyetem, 2010.)

Tanácsadó Szakpszichológus (Eötvös Loránd Tudományegyetem, 2014.)

Család- és párterapeuta jelölt ( képzés lezárása: 2021.)

Autogén Tréner (Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, Oroszt Katalin)

Munkámban még az alábbi módszerekkel is dolgozom: művészetterápia, megoldásközpontú pszichológia, solution focus, coaching technikák , asszertivitás tréning, relaxációs technikák, a tudatos jelenlét - mindfulness módszertana, kalandterápia, outdoor – tréning.

Nevelési Tanácsadókban több kerületben is dolgoztam intézményi óvoda- és iskola pszichológusként. Magán ellátásban kamasz, felnőtt korosztállyal, család- és párterápiával 2012 óta dolgozom inspiráló szakmai közösségekben, magánrendelőkben. 

Boldizsár Ildikó a Királylány születik c. mese könyvében emlékeztet minket a fák bölcsessége által a lelki egészség megőrzése, az önismeret természetes folyamatára.

“Egészséges az, akiben olyan erő van, mint a fákban: a növekedés és a kibontakozás ereje. A fa gyökerével erősen megkapaszkodik a földben, törzsét egyenesen tartja, az ágaival pedig fölfelé néz, miközben lombkoronájában otthont ad az ég madarainak.”

Úgy tapasztaltam a múltat olyan mélységben érdemes megismerni, átdolgozni, mely inspiráló erőt ad a jelenben, és a jövő felé vezető úton.

Az autogén tréningmódszere a testtudatosság és a fókuszált figyelem fejlesztése mögött egy békés, mély önismereti folyamatban támogatja az egyént a saját harmóniájának elérésében. A relaxáció módszerét hasznosnak tartom egészségmegőrzési céllal preventív módszerként, de már kialakuló/kialakult pszichoszomatikus tünetek megjelenése mellett is,  párhuzamos orvosi ellátással, kivizsgálással. 

Család és párterapeuta jelöltként rendszerszemléletben gondolkodom. Kötődéselméletek alapjaira épülő módszerével is dolgozva azt tapasztaltam, hogy fontos tudatosítani a kötődési mintáinkat, kapcsolódásaink dinamikáit. Értékes fejlődési lehetőség, ha megismerjük a gyökereinket, a családunk múltját, örökségünket ahhoz, hogy a jelenben - jövőben tudatosan, már máshogy, egészségesebben tudjunk működni, a fákhoz hasonlóan felfelé növekedhessünk. 

Tanácsadó Szakpszichológusként konzultációs folyamatban pszichiátriai szempontból egészséges emberekkel tudok együtt dolgozni. A konzultáció nem egészségügyi gyógyító tevékenység, nem pszichoterápia.

Specializáció

  • tanácsadó szakpszichológus
  • autogén tréner
  • család- és párterapeuta jelölt

Tanulmányok

  • 2014 - ELTE Tanácsadó Szakpszichológus
  • 2010 - Pázmány Péter Katolikus Egyetemen

Tagságok

  • Magyar Családterápiás Egyesület

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése