1 720 962 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Tóthné Kiss Klaudia - Pszichológus

Tóthné Kiss Klaudia

5.00 | 4 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tóthné Kiss Klaudia pszichológus magánrendelése. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem pszichológus diplomám, klinikai pszichológia- és igazságügyi pszichológia szakirányokon. Azóta is mindkét terület az érdeklődésem fókuszában van. Hitvallás...

Tovább olvasom
Tóthné Kiss Klaudia - Pszichológus

Tóthné Kiss Klaudia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tóthné Kiss Klaudia pszichológus magánrendelése. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem pszichológus diplomám, klinikai pszichológia- és igazságügyi pszichológia szakirányokon. Azóta is mindkét terület az érdeklődésem fókuszában van. Hitvallásom, hogy az ember alapvetően jó, mely Carl Rogers gondolatait tükröz...

Tovább olvasom
PszichoFészek - IX.kerület ( Lónyay utca 15.)
1093 Budapest, IX.kerület, Lónyay u. 15. III. em. 2. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tóthné Kiss Klaudia pszichológus magánrendelése. 

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem pszichológus diplomám, klinikai pszichológia- és igazságügyi pszichológia szakirányokon. Azóta is mindkét terület az érdeklődésem fókuszában van.

Hitvallásom, hogy az ember alapvetően jó, mely Carl Rogers gondolatait tükrözi. Mindenkinek vannak értékes tulajdonságai, amiben különbözünk az a más életút, más tapasztalatokkal. Vannak, akiknek göröngyösebb az útjuk és vannak, akiknek kevésbé, de mindegyik út járható. Különbözünk abban is, hogy milyennek látjuk az utat, és miben igénylünk segítséget, és milyen módon. Az útunk során megállhatunk, pihenhetünk, és segítséget is kérhetünk, ha „eltévedünk.” Ami közös, hogy mindannyian elfogadásra, megértésre vágyunk és fejlődési potenciállal rendelkezünk. Azt gondolom, amikor elakadunk az egyben lehetőség a változásra, tanulunk belőle és fejlődünk általa. Adott körülmények között mindenki megfelelő motivációval és képességgel bír a változásra, és maga az egyén a legalkalmasabb annak eldöntésére, hogy a változás mely iránya megfelelő számára.  

Amivel dolgozom:

- személyközpontú megközelítés: elfogadás, empátia, kongruencia

 

 

Tanulmányok

  • WÉK facilitátor tréning
  • Személyközpontú módszerspecifikus képzés 425 órás (50 óra elmélet, 175 óra sajátélményű önismereti csoport, 100óra pszichoterápiás gyakorlat, 100 óra szupervízió)
  • SOTE klinikai szakpszichológus jelölt
  • PPKE pszichológus
  • VIKOTE MBCT -Mindfullness sajátélmény
  • Autogén tréning sajátélmény

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Tamás
2018. december
páciensközpontú, megnyugtató, érdeklődő
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése