3 543 492 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nagy Tamás Gergely - Pszichoterapeuta, Pszichológus, Neurológus

Dr. Nagy Tamás Gergely

4.69 | 200 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar, spanyol
Bemutatkozás

Fő terápiás területem a tisztázatlan eredetű szorongásra, traumára, személyiségfejlődésbeli elakadásokra, érzelmi konfliktusokra, kötődési zavarokra és a nem jól kezelt stresszre visszavezethető, lelki szenvedést okozó vagy éppenséggel testi panaszokba...

Tovább olvasom
Dr. Nagy Tamás Gergely - Pszichoterapeuta, Pszichológus, Neurológus

Dr. Nagy Tamás Gergely

Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar, spanyol
Bemutatkozás

Fő terápiás területem a tisztázatlan eredetű szorongásra, traumára, személyiségfejlődésbeli elakadásokra, érzelmi konfliktusokra, kötődési zavarokra és a nem jól kezelt stresszre visszavezethető, lelki szenvedést okozó vagy éppenséggel testi panaszokban és tünetekben is megnyilvánuló problémák pszichológiai szempontú t...

Tovább olvasom
Csányi Rendelő
1072 Budapest, VII. kerület, Csányi utca 7. I/12. (Erzsébetváros)
Dr. Nagy Tamás Gergely magánrendelése - Bródy Sándor utca
1085 Budapest, VIII. kerület, Bródy Sándor utca 46. III. em. 10-es kapucs. (Palotanegyed)
Dr. Nagy Tamás Gergely magánrendelése - XI. kerület Villányi út
1118 Budapest, XI. kerület, Villányi út 87. (bejárat az Alsóhegy utca felől) (Újbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Fő terápiás területem a tisztázatlan eredetű szorongásra, traumára, személyiségfejlődésbeli elakadásokra, érzelmi konfliktusokra, kötődési zavarokra és a nem jól kezelt stresszre visszavezethető, lelki szenvedést okozó vagy éppenséggel testi panaszokban és tünetekben is megnyilvánuló problémák pszichológiai szempontú tanácsadása, szükséges páciens feltételek esetén pszichoterápiája. Kiemelten foglalkozom a párkapcsolati problémák, önértékelési és motivációs problémák, önbizalomhiány, céltalanság, hypochondrasis, pánikbetegség és a személyiségzavarok pszichoterápiás kezelésével.

A tanácsadás vagy esetenként pszichoterápiás munka során a kognitív és sématerápiás, szociálpszichológiai, az evolúciós pszichológiai, kötődéselméleti, kognitív, pszichodinamikus, self-pszichológiai, egzisztencialista és pozitív pszichológia nézőpontokat is integrálom. Pszichoterapeuta képzettségemen kívül neurológus szakorvos is vagyok: a test-lélek egysége szemléletet képviselem. Life Coach tanulmányokat is végeztem.

On-line tanácsadásra/pszichoterápiára is van lehetőség (Tamás Gergely Nagy skype-cimen.)

Specializáció

 • Skype-pszichoterápia
 • pánikbetegség
 • pártalálás kudarca, problémás kötődés, párkapcsolati konfliktusok, féltékenység,
 • tisztázatlan életcélok, motiválatlanság, gyakori kudarcok: önismeret, motiváció és rugalmasság fejlesztése (személyiségfejlesztés)
 • egészségszorongás (hypochondriasis), "ok nélkül" rossz közérzet/kedvetlenség/állandósult szorongás
 • szenvedést vagy egészségi problémát okozó stressz
 • pszichoszomatikus egészségi panaszok
 • pszichés eredetű erekciós vagy orgazmikus zavar, pszichés meddőség
 • kiégés (burn-out,
 • borderline- és narcisztikus személyiség-működésre visszavezethető problémák
 • neurotikus személyiség-működésre visszavezethető problémák
 • egészségpszichológia
 • tanácsadás, life coaching

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika és a Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesület (VIKOTE) közös képzése: sématerápia - kognitiv viselkedésterápia - személyközpontú pszichoterápia, autogen tréning
 • Személyiségzavarok Pszichodinamikus Pszichoterápiája (Áttétel Központú/Transference Focused Psychotherapy – TFP) képzés, ami elsősorban a borderline és narcisztikus személyiségzavarok nem gyógyszeres terápiájára szolgál: az OORI Pszichoszomatikus és Pszichoterápiás Rehabilitációs Osztálya (Tündérhegy), a TFP Intézet München, az az ISTFP Bécs együttműködésében
 • szakmai gyakorlat a SE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika pszichoterápiás osztályán, kiscsoportos pszichoterápiás gyakorlat, folyamatos továbbképzés pszichoterápia és klinikai pszichológia területén, szupervizió. Life Coach Training.

Tagságok

 • VIKOTE (Magyar Viselkedéstanulmányi-, Kognitív- és Sématerápiás Egyesület)

Dr. Nagy Tamás Gergely vélemények

4.69 az 5-ből
200 értékelés alapján
5 csillag
80 %
4 csillag
15 %
3 csillag
2 %
2 csillag
3 %
1 csillag
1 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.73
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.7
Megfelelő volt az ellátásod? 4.54

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. április
Pontosan kezdtünk és végeztünk a beszélgetéssel, könnyű volt parkolóhelyet találni hétköznap délutáni is az utcában.
A beszélgetésünk első öt percében elhangzott mondataimon rugózott egy órán keresztül, azok alapján berakott egy skatulyába és végig ezt erőltette a beszélgetés során, így 5 perc után átmentünk egy boomer randitanácsadó foglalkozásba, amire a legkevésbé volt szükségem. Sokat elmond, hogy ő jóval többet beszélt végig mint én, ha elkezdtem egy gondolatot, azt is gyakran félbeszakította. 15 perc után már nagyon kellemetlen volt az egész. Én keresek mást, nem ajánlom.

(ellenőrzött értékelés)
2023. február
Pontosan kezdtünk, kávéval, teával kínált, és a hely is rendben volt. Tudtam utalással fizetni.
Két alkalommal voltam nála. Az első alkalom nagyjából rendben. Elég sokat kérdezett, kifejteni nem is igazán volt időm semmit. A második alkalom hasonlóan indult, aztán elkezdett beszélni a saját életéről, hobbijairól, az idő túlnyomó része ezzel ment el. Folyton vártam, hogy mikor fejezi már be, hogy rólam legyen szó. Roppant kellemetlen volt. Lehet, hogy jobban képviselve az érdekeimet többet ki tudnék hozni a Doktor Úrból, de ennyi pénzért nincs kedvem kísérletezni, inkább keresek mást.

(ellenőrzött értékelés)
2022. március
-
Sokszor félbeszakított, illetve sokat beszélt magáról is és a saját hobbijairól, életéről. Úgy tűnt, mintha nem is akarna segíteni csak legyünk túl az 1 órán és fizessem ki. Nem volt hasznos, kerestem más szakembert.

(ellenőrzött értékelés)
2021. február
A doktor úr nagyon kedves, figyelmes. Már az első alkalom után úgy érzem, hogy jó úton fogok haladni, segítségemre lesz a terápia. Mindenképp csak ajánlani tudom, már sok helyen jártam előtte, de messze ő a legjobb szakember, akivel találkoztam.
Ilyen nem volt.

(ellenőrzött értékelés)
2020. november
-
nem tudtam befejezni a mondataimat, mert helyettem fejezte be őket. nem éreztem, hogy igazán meghallgat, az volt a fontos, hogy igazolja az elsőre rám kitalált diagnózisának a helyességét.

(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
Nagyon türelmes, kedves orvos. Pár magamról mondott mondat után már nyugalmat, bizalmat éreztem felé.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
-
Leereszkedő, tapintatlan, folyton félbeszakít. Az ülés után rosszabbul éreztem magam, mint előtte.

(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
Ahogy masok is irtak sokszor nem konkretan a problemarol van szo megis hasznal, ezt tanusithatom, es igy kevesbe megterhelo. Evtizedek ota jartam kezelesekre de igy is tudtam innen ujat tanulni. Videokonzultaciot valasztottam, nem volt elteres minosegben.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. augusztus
Nagyon jó a doktor Úr. Sose voltam elôtte pszichológusnál, de azonnal jobb lett tôle. Semmibe nem megyünk bele részletesen, de úgy tûnik mûködik a technikája. Gyerekkorom óta volt egy pánik triggerem, de az is elmúlt egy alkalomtól. Most úgy érzem soha többet nem kell félnem. Mindenkinek ajánlom.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. augusztus
Életem két krízisében fordultam dr. Nagy Tamás Gergelyhez, aki mély emberismeretről és szakmaiságról tett tanúbizonyságot közös munkánk során. Bár sok kérdésben állt távol a világnézetünk egymástól, a tőle kapott tudás és inspiráció addig munkàlt bennem, mig pszichológia szakra nem nyertem felvételt. Örülök, hogy egy igazibb, autentikusabb életet élhetek a nála indult fejlődésnek hála, és hogy az aktuális problémák mögött már nagyon korán meglátta a személyiségem nagyobb problémáit.
Végeredményben nem volt ilyen tapasztalatom, de azt hiszem meg kell említeni, hogy egy terápiás folyamat időt és olykor fájdalmas önreflexiót is igényel. Így voltak pillanatok, amikor csalódott és frusztrált voltam, vagy nem pontosan értettem, mi történik velem, de ezek a "kanyarok" is szükségeltettek ahhoz végeredményhez, ami által képessé váltam felelősséget vállalni a saját döntéseimért.