1 018 515 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nagy Tímea - Ultrahangos szakorvos

Dr. Nagy Tímea

(2)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Nagy Tímea vagyok, radiológus szakorvos. 2007-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetemen summa cum laude minősítéssel. Rezidensi éveimet az egyetem Radiológiai Klinikáján, a Szent Imre Kórházban és az Országos Onkológiai Intézetben töltöttem,...

Tovább olvasom
Dr. Nagy Tímea - Ultrahangos szakorvos

Dr. Nagy Tímea

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Nagy Tímea vagyok, radiológus szakorvos. 2007-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetemen summa cum laude minősítéssel. Rezidensi éveimet az egyetem Radiológiai Klinikáján, a Szent Imre Kórházban és az Országos Onkológiai Intézetben töltöttem, mely utóbbiban fogalmazódott meg bennem, hogy elsősorban onkoradioló...

Tovább olvasom
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Nagy Tímea vagyok, radiológus szakorvos. 2007-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetemen summa cum laude minősítéssel. Rezidensi éveimet az egyetem Radiológiai Klinikáján, a Szent Imre Kórházban és az Országos Onkológiai Intézetben töltöttem, mely utóbbiban fogalmazódott meg bennem, hogy elsősorban onkoradiológiával szeretnék a későbbiekben foglalkozni. Szakorvosjelöltként az Országos Onkológiai Intézetben dolgoztam, ahol az emlődiagnosztika ragadott magával, itt PhD hallgtóként sikerült e témában mélyebben is elmélyednem, majd 2012/13-ban Dublinban, a Trinity College-ba nyert ösztöndíjjal daganatkutatással foglalkoznom. 2014 óta ismét alma matereben, a Semmelweis Egyetem immáron Orvosi Képalkotó Klinikáján folytatom szakmai munkám. 2018-ban szereztem radiológus szakvizsgát, kiválóan megfelelt eredménnyel. 2018 novemberétől 2020 májusáig komplex emlődiagnosztikai liszenszképzésben vettem részt.

Munkám nagy részét a klinika emlődiagnosztikai laborjában töltöm, ahol mammográfia/emlőtomoszintézis értékelést, ultrahang vizsgálatokat és mintavételeket végzek. Szívemhez legközelebbálló terület ez, mely a diagnosztikában kevéssé jellemző betegkapcsolatot, közvetlen kommunikációt és betegkövetést teszi lehetővé, így a páciensek gyógyulásának aktívabb résztvevőjévé is vállhatok, mindamellett, hogy a diagnózis közlésével történetük gyakran tőlünk indul. Így a pszichés vezetést éppoly fontosnak és meghatározónak tartom, mint a diagnosztikai vizsgálatokat és beavatkozásokat.

A mammográfiai vizsgálatok mellett rutinszerűen részt veszek a röntgen, ultrahang és a CT labor munkájában, a vizsgálatok leletezésében, kivitelezésében.

Miben tudok segíteni?

Mind szűrő jelleggel történő, mind panasszal érkező pácienseknél, a napi rutinban is végzett has-kismedencei, emlő és a hozzá tartozó nyirokrégiók, nyaki lágyrészek, pajzsmirigy, lágyrészek és nyaki erek Doppler ultrahang vizsgálatát végzem rendelésem során. Szükség esetén mintavételre (FNAB, core biopszia), vagy szeletképalkotó vizsgálatra (CT, MR) a társintézetek felé irányatom a pácinseket, melyek kivitelezésében/ értékelésében személyesen is részt tudok venni.

Emlődiagnosztaként küldetésemnek érzem az emlőrák-prevenciót, kiemelten fontosnak tartom a szűrővizsgálatok szerepét. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a közérthetőségre, hogy a páciensek számára is teljesen világos legyen a kézhez kapott lelet tartalma, pontos értelmezése.  Hitvallásomat leginkább egyik kedvenc íróm, Hankiss János sorai adják vissza: „Hiszek az emberben. Hiszek a mindenekfelett álló egészség lényegében, Test és lélek boldog egységében, Hiszek a gyógyulásban, Minden baj legyőzésében, Az ember örök igazában a fájdalmakkal szemben, Hiszek egy tökéletesen működő, egészséges testben és a nyílt lélekben, amelyben nincs ármány, árulás és alávalóság. Ami rossz benne, az legyőzhető.”

Szabadidőmben legszívesebben olvasok és kertészkedem. Angol nyelven folyékonyan beszélek. Amiért a leghálásabb vagyok: egy 4 éves csodálatos kislány, akinek büszke édesanyja lehetek.

 Amennyiben segíteni tudok Önnek, várom szeretettel rendelésemen és köszönöm a bizalmát!

Specializáció

 • Emlő + nyirokcsomó ultrahang vizsgálat
 • Hasi-, és kismedence ultrahang vizsgálat
 • Nyaki lágyrész ultrahang vizsgálat
 • Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat
 • Nyaki erek Doppler ultrahang vizsgálata

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Orvosi Képalkotó Klinika

Tanulmányok

 • 2018 Radiológia szakvizsga
 • 2007 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

2 értékelés
2020. szeptember
A doktornő nagyon kedves, korultekinto, alapos, a kerdesekre is kimeritoen valaszol.
2020. szeptember
A Doktornő rendkívül figyelmes, alapos és barátságos.
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése