1 164 828 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nagy Tímea - Ultrahangos szakorvos

Dr. Nagy Tímea

(8)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Nagy Tímea vagyok, radiológus szakorvos. 2007-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetemen summa cum laude minősítéssel. Rezidensi éveimet az egyetem Radiológiai Klinikáján, a Szent Imre Kórházban és az Országos Onkológiai Intézetben töltöttem,...

Tovább olvasom
Dr. Nagy Tímea - Ultrahangos szakorvos

Dr. Nagy Tímea

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Nagy Tímea vagyok, radiológus szakorvos. 2007-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetemen summa cum laude minősítéssel. Rezidensi éveimet az egyetem Radiológiai Klinikáján, a Szent Imre Kórházban és az Országos Onkológiai Intézetben töltöttem, mely utóbbiban fogalmazódott meg bennem, hogy elsősorban onkoradioló...

Tovább olvasom
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Nagy Tímea vagyok, radiológus szakorvos. 2007-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetemen summa cum laude minősítéssel. Rezidensi éveimet az egyetem Radiológiai Klinikáján, a Szent Imre Kórházban és az Országos Onkológiai Intézetben töltöttem, mely utóbbiban fogalmazódott meg bennem, hogy elsősorban onkoradiológiával szeretnék a későbbiekben foglalkozni. Szakorvosjelöltként az Országos Onkológiai Intézetben dolgoztam, ahol az emlődiagnosztika ragadott magával, itt PhD hallgtóként sikerült e témában mélyebben is elmélyednem, majd 2012/13-ban Dublinban, a Trinity College-ba nyert ösztöndíjjal daganatkutatással foglalkoznom. 2014 óta ismét alma matereben, a Semmelweis Egyetem immáron Orvosi Képalkotó Klinikáján folytatom szakmai munkám. 2018-ban szereztem radiológus szakvizsgát, kiválóan megfelelt eredménnyel. 2018 novemberétől 2020 májusáig komplex emlődiagnosztikai liszenszképzésben vettem részt.

Munkám nagy részét a klinika emlődiagnosztikai laborjában töltöm, ahol mammográfia/emlőtomoszintézis értékelést, ultrahang vizsgálatokat és mintavételeket végzek. Szívemhez legközelebbálló terület ez, mely a diagnosztikában kevéssé jellemző betegkapcsolatot, közvetlen kommunikációt és betegkövetést teszi lehetővé, így a páciensek gyógyulásának aktívabb résztvevőjévé is vállhatok, mindamellett, hogy a diagnózis közlésével történetük gyakran tőlünk indul. Így a pszichés vezetést éppoly fontosnak és meghatározónak tartom, mint a diagnosztikai vizsgálatokat és beavatkozásokat.

A mammográfiai vizsgálatok mellett rutinszerűen részt veszek a röntgen, ultrahang és a CT labor munkájában, a vizsgálatok leletezésében, kivitelezésében.

Miben tudok segíteni?

Mind szűrő jelleggel történő, mind panasszal érkező pácienseknél, a napi rutinban is végzett has-kismedencei, emlő és a hozzá tartozó nyirokrégiók, nyaki lágyrészek, pajzsmirigy, lágyrészek és nyaki erek Doppler ultrahang vizsgálatát végzem rendelésem során. Szükség esetén mintavételre (FNAB, core biopszia), vagy szeletképalkotó vizsgálatra (CT, MR) a társintézetek felé irányatom a pácinseket, melyek kivitelezésében/ értékelésében személyesen is részt tudok venni.

Emlődiagnosztaként küldetésemnek érzem az emlőrák-prevenciót, kiemelten fontosnak tartom a szűrővizsgálatok szerepét. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a közérthetőségre, hogy a páciensek számára is teljesen világos legyen a kézhez kapott lelet tartalma, pontos értelmezése.  Hitvallásomat leginkább egyik kedvenc íróm, Hankiss János sorai adják vissza: „Hiszek az emberben. Hiszek a mindenekfelett álló egészség lényegében, Test és lélek boldog egységében, Hiszek a gyógyulásban, Minden baj legyőzésében, Az ember örök igazában a fájdalmakkal szemben, Hiszek egy tökéletesen működő, egészséges testben és a nyílt lélekben, amelyben nincs ármány, árulás és alávalóság. Ami rossz benne, az legyőzhető.”

Szabadidőmben legszívesebben olvasok és kertészkedem. Angol nyelven folyékonyan beszélek. Amiért a leghálásabb vagyok: egy 4 éves csodálatos kislány, akinek büszke édesanyja lehetek.

 Amennyiben segíteni tudok Önnek, várom szeretettel rendelésemen és köszönöm a bizalmát!

Specializáció

 • Emlő + nyirokcsomó ultrahang vizsgálat
 • Hasi-, és kismedence ultrahang vizsgálat
 • Nyaki lágyrész ultrahang vizsgálat
 • Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat
 • Nyaki erek Doppler ultrahang vizsgálata

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Orvosi Képalkotó Klinika

Tanulmányok

 • 2018 Radiológia szakvizsga
 • 2007 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. november
A doktornő nagyon kedves és alapos volt, minden kérdésemre kielégítő választ adott.
Mónika
2020. november
Minden kérdésemre választ kaptam, nem éreztem,hogy zavaró vagy terhes, ha az összes felmerülő kérdésemet felteszem. Szakmailag kiváló doktornő, kedves és megnyugtató. Hasonló helyzetben biztosan hozzá megyek majd újra.
Nem volt.
Szilvia
2020. szeptember
A doktornő nagyon kedves, korultekinto, alapos, a kerdesekre is kimeritoen valaszol.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. szeptember
A Doktornő rendkívül figyelmes, alapos és barátságos.
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése