3 543 540 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Oszlánszky György - Radiológus, Ultrahangos szakorvos

Dr. Oszlánszky György

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végzett, majd a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Radiológiai Osztályán és a Semmelweis Egyetem Radiológiai és Onkoterápiás Klinikán végezte a rezidensi, majd szakorvosjelölti képzést. A Klinikán angol...

Tovább olvasom
Dr. Oszlánszky György - Radiológus, Ultrahangos szakorvos

Dr. Oszlánszky György

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végzett, majd a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Radiológiai Osztályán és a Semmelweis Egyetem Radiológiai és Onkoterápiás Klinikán végezte a rezidensi, majd szakorvosjelölti képzést. A Klinikán angol és német nyelven tartott orvostanhallgatók számára radiológiai gyak...

Tovább olvasom
Löwke Medic Klinika
1134 Budapest, XIII. kerület, Angyalföldi út 25. fsz.1

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végzett, majd a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Radiológiai Osztályán és a Semmelweis Egyetem Radiológiai és Onkoterápiás Klinikán végezte a rezidensi, majd szakorvosjelölti képzést.

A Klinikán angol és német nyelven tartott orvostanhallgatók számára radiológiai gyakorlati órákat, mely mellett részt vett a radiológiai tumor válasz kvantitatív meghatározásához kapcsolódó tudományos tevékenységben.

Radiológia szakvizsgát követően a Bajcsy-Zsilinszki Kórház és Rendelőintézet, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelő Intézet CT- és MR laboratóriumában tett szert további tapasztalatra onkológiai, neurológiai  és sürgősségi CT- és MR- vizsgálatok terén. Egy évig a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház részére is végzett CT  és MR vizsgálatokat. Későbbiekben a Margit Medical Centerben, valamint a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórházban végzett járóbeteg szakellátás keretén belül ultrahang vizsgálatokat.

Jelenleg a Semmelweis Egyetem Orvosi Képalkotó Klinika CT és MR laboratóriumában dolgozik, mely mellett a Swiss Clinic Prémium Egészségközpontban, valamint a Dr. Rose Magánkórházban végez ultrahang vizsgálatokat.

Tanulmányok

  • 2015 - radiológia szakvizsga
  • 2010 - Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar

Dr. Oszlánszky György vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -