422 046 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sterba Gréta - Reumatológus

Dr. Sterba Gréta

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

2008. januárjától a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Reumatológiai és Fizioterápiás Osztályán dolgoztam, majd a soproni Erzsébet Oktató Kórházban a reumatológiai szakambulancián. 2011 júniusától az Országos Reumatológiai-és Fizioterápiás Intézetben dolgo...

Specializáció

 • hát-, nyak-, derékfájdalom kezelése
 • csontritkulásban szenvedő betegek ellátása
 • autoimmun-gyulladásos ízületi betegek gondozá...

Tanulmányok

 • 2005 Semmelweis Egyetem
 • 2011 Reumatológia szakvizsga kiváló minősítéssel

Tovább olvasom
BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Buda
1111 Budapest, XI. kerület, Budafoki út 15. (Újbuda, Lágymányos)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XI. kerület, Budafoki út 15.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

2008. januárjától a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Reumatológiai és Fizioterápiás Osztályán dolgoztam, majd a soproni Erzsébet Oktató Kórházban a reumatológiai szakambulancián. 2011 júniusától az Országos Reumatológiai-és Fizioterápiás Intézetben dolgozom. A szakmában eltöltött évek alatt jártasságot szereztem a kopásos gerinc-és ízületi betegségek- illetve csontritkulásban szenvedő betegek ellátása mellett az autoimmun-gyulladásos ízületi betegek gondozásában, illetve a szakmában jelenleg legkorszerűbbnek számító biológiai terápia alkalmazásában is. . Több publikációm jelent meg eddig szakmai lapokban, valamint rendszeresen tartok előadást tudományos konferenciákon és továbbképző tanfolyamokon. Betegeim ellátása során mindig a legteljesebb kivizsgálásra, az okok pontos felderítésére törekszem. A terápiás eljárások közül a bizonyítottan leghatékonyabb módszereket ajánlom minden esetben, legyen szó akár fizioterápiáról, akár gyógyszeres kezelésről. Fontosnak tartom betegeim széleskörű tájékoztatását betegségükkel illetve a terápiás eljárásokkal kapcsolatban, és szívesen válaszolom meg kérdéseiket is a vizsgálat során. Szeretettel várok minden gerinc- vagy ízületi fájdalommal, -gyulladással küszködő beteget, valamint azokat is, akik sokízületi gyulladás vagy annak gyanúja miatt állnak kezelés vagy kivizsgálás alatt.

Specializáció

 • hát-, nyak-, derékfájdalom kezelése
 • csontritkulásban szenvedő betegek ellátása
 • autoimmun-gyulladásos ízületi betegek gondozása
 • váll fájdalom kivizsgálása, kezelése
 • porckorongsérv ellátása
 • ízületi gyulladások

Kórházi háttér

 • Országos Reumatológiai-és Fizioterápiás Intézet

Tanulmányok

 • 2005 Semmelweis Egyetem
 • 2011 Reumatológia szakvizsga kiváló minősítéssel

Tagságok

 • Magyar Reumatológusok Egyesülete

Vélemények

73 értékelés
2019. október
A doktornő kedvessége.
Nem volt.
2019. október
2019. július
Szakértelem
Nem volt ilyen
2019. június
2019. június
Maximàlisan elègedett vagyok,odafigyelő,nagyon kedves Doktornő. Most tudtam meg a legtöbbet a betegsègről, ami segìtett sok mindent megèrteni.
2019. május
Figyelmesség
2018. november
Figyelmesség, kedvesség, oldott hangulat, szakmai hozzáértés
2018. október
Profizmus,kedvesség,empátia
2018. október
Maximálisan odafigyelt rám, fájdalmaim csillapításáért mindent megtett, teljes részletességgel tájékoztatott a betegségemmel kapcsolatban, illetve a további kezelési lehetőségekről.
2018. szeptember
Figyelt rám az orvos.
--
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése