4 157 721 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Egri Gábor -

Dr. Egri Gábor

4.95 | 19 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Diplomám megszerzése, 1987 óta dolgozom sebészként. A SOTE Sebészeti Tanszékén (Szent János Kórház) kezdtem pályafutásom, itt lettem szakorvos. Később a Fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórházban dolgoztam, adjunktusi, majd főorvosi munkakörben. Karrierem be...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Egri Gábor -

Dr. Egri Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Diplomám megszerzése, 1987 óta dolgozom sebészként. A SOTE Sebészeti Tanszékén (Szent János Kórház) kezdtem pályafutásom, itt lettem szakorvos. Később a Fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórházban dolgoztam, adjunktusi, majd főorvosi munkakörben. Karrierem betetőzéseként 4 éven át az Egyesült Királyságban praktizáltam „consul...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További sebész magánorvosok

Még több sebész

További sebész magánorvosok

Még több sebész orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

Diplomám megszerzése, 1987 óta dolgozom sebészként. A SOTE Sebészeti Tanszékén (Szent János Kórház) kezdtem pályafutásom, itt lettem szakorvos. Később a Fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórházban dolgoztam, adjunktusi, majd főorvosi munkakörben. Karrierem betetőzéseként 4 éven át az Egyesült Királyságban praktizáltam „consultant surgeon” beosztásban, majd hazatérve a Belvárosi Orvosi Centrum csapatához csatlakoztam. A végbélproblémák diagnosztikáját és kezelését a proktológia magyarországi meghonosítójától, Ritter Professzortól tanultam. Ezen alapokkal több, mint két évtizeden keresztül végeztem ambuláns proktológiai rendelést a Szent János-, illetve a Bajcsy Kórházban. Emellett megalapítottam és 15 évig vezettem a Kőbányai ILCO Klub-ot (bélkivezetéssel élő betegek önsegítő mozgalma). A proktológia és az általános sebészet mellett mellkassebészettel is foglalkoztam, a hazai mellett nemzetközi szakvizsgával is rendelkezem belőle. Két évig Minőségügyi vezető és négy éven át Regionális Szakfelügyelő Főorvos is voltam. Sebészi hitvallásom: mindig szakszerűen, gondosan és lehetőleg fájdalommentesen gyógyítani!

Klinika, ahol rendel:
Belvárosi Orvosi Centrum

Specializáció

 • lézeres és hagyományos műtétek (bőrelváltozások, bőr alatti zsírcsomók, ciszták, lipoma, atheroma, anyajegyek, szemölcsök plasztikai igényességű eltávolítása)
 • benőtt köröm lézeres megoldása
 • lézeres körömszél plasztikai műtét
 • végbéltáji betegségek(berepedés, gyulladás, szemölcsök) kezelése
 • aranyerek lézeres és gyűrűzéses megoldása
 • végbélrák szűrés
 • seprűvénák injekciós kezelése

Tanulmányok

 • 1987 Szegedi Orvostudományi Egyetem
 • 1991 sebészet szakvizsga
 • 1996 mellkassebészet szakvizsga
 • 2015 háziorvosi szakvizsga

Dr. Egri Gábor vélemények

4.95 az 5-ből
5 csillag
95 %
4 csillag
5 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.95
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.74
Megfelelő volt az ellátásod? 4.74

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2016. június
Hihetetlenül kedves,figyelmes és szakmailag pedig 5*.Ő valóban a problémára figyel,és a kezelést 100%-ig fájdalommentesen próbálja végrehajtani.A betegséggel való kérdésekkel mindig kielégítő választ kaptam.Nagyon tudom ajanlani! Az egyetlen orvos a HPV centrumban aki időt,energiát nem nézve a betegért van.Megemlíteném az asszisztens nő munkáját is.Sosem találkoztam ilyen kedves,vidám és megnyugtató személyiséggel. Köszönöm a sok-sok fáradozást.A mai világban az ilyen fajta emberekre lenne igazán szükség.
-

(ellenőrzött értékelés)
2016. április
korlátlanul lehetett kérdezni
nem volt

(ellenőrzött értékelés)
2015. november
Az orvos és az asszisztens hozzáállása, türelme, empátiája osztályon felüli. Voltam már néhány helyen, de itt valóban tapasztalhattam az eddig csak hallomásból ismert csodát, miszerint tényleg a lehető legkisebb fájdalommal járt a beavatkozás. (Voltam több más helyen előzőleg, míg egy véletlen szerencse folytán ide nem kerültem, így van összehasonlítási alapom.). Úgyszintén csak dicsérni tudom a doktor úr munkáját, melyet már nem először veszek igénybe és az előző kezelés is a legnagyobb megelégedésemre szolgált. Nem utolsósorban eddig teljes gyógyulással is járt. Már majdnem azt mondom, jó ide visszajönni... ;-)
-

(ellenőrzött értékelés)
2015. május
Dr Egri Gábor nagyon részletesen elmagyarázta a problémámat és mi a megoldás. Bízom benne. Ismerősöm révén is ezt hallottam. Így jöttem hozzá.
Nincs

(ellenőrzött értékelés)
2015. április
-
A vizsgálat után derült ki,a magánrendelőben, az én problémámmal nem tudnak foglalkozni,kezelni. Tovább küldtek egy másik orvoshoz,egy másik magánrendelőbe. Ez jobb lett volna,ha előbb kiderül. A vizsgálati díj miatt is!

(ellenőrzött értékelés)
2015. március
Minden előre elmagyarázott, hogy mi fog történni és az ellátás alatt is folyamatosan tájékoztatott.
-

(ellenőrzött értékelés)
2014. december
Szakértelem és gondosság.
nincs

(nem ellenőrzött értékelés)
2014. december
Őszinte,beteg barát.
-

(ellenőrzött értékelés)
2014. november
A doktor Úr minden lépéséről a kezeléssel kapcsolatban előre tájékoztatott, folyamatosan magyarázta mit miért tesz.
Nem volt rossz tapasztalatom