4 145 538 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
dr. Gajdos Gábor - Traumatológus, Sebész

dr. Gajdos Gábor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

dr. Gajdos Gábor sebész szakorvos magánrendelése. 1989-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, melyet követően Újpesten az azóta sajnos már megszűnt Árpád Kórház Baleseti Sebészetén dolgoztam 1998-ig. Ezután az alternatív gyógyászat bizony...

Tovább olvasom
dr. Gajdos Gábor - Traumatológus, Sebész

dr. Gajdos Gábor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

dr. Gajdos Gábor sebész szakorvos magánrendelése. 1989-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, melyet követően Újpesten az azóta sajnos már megszűnt Árpád Kórház Baleseti Sebészetén dolgoztam 1998-ig. Ezután az alternatív gyógyászat bizonyos részével is megismerkedtem, főleg a méregtelenítési és bélflóra r...

Tovább olvasom
Euritmia-Medic Sebészeti Rendelő
2013 Pomáz, Szőlőtelep utca 1 sz.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

dr. Gajdos Gábor sebész szakorvos magánrendelése.

1989-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, melyet követően Újpesten az azóta sajnos már megszűnt Árpád Kórház Baleseti Sebészetén dolgoztam 1998-ig. Ezután az alternatív gyógyászat bizonyos részével is megismerkedtem, főleg a méregtelenítési és bélflóra rendező kezelésekkel, melyeket a mai napig végzünk.

Az Euritmia-Medic Sebészeti rendelőt 2005 augusztusában nyitottuk meg, mely azóta is működik Pomázon. Itt a hagyományos ambuláns sebészeti eljárások mellett fagyasztásos, ún. cryo-terápiát, injekciós visszér kezeléseket, ízületi és szépészeti PRP (vámpírszérum vagy Drakula) terápiát végzünk.
Magyarországi megjelenése óta alkalmazom az ún. nedves sebkezelés módszerét ill. az ahhoz szükséges „intelligens kötszereket”. Ismeretterjesztő és szakmai előadásokat, képzéseket is több ízben tartottam ezek alkalmazásáról. Ezen eljárások segítenek a krónikus sebek gyógyításában, pl.: a decubitus (felfekvéses fekélyek), a lábszár fekély, ill. égési sérülések ellátása esetén.

Rendelőnk specialitása a körömsebészet. A körmök gyulladása, vagy deformitása apró problémának tűnik a nagy műtétekhez képest, de sok fájdalmat és jelentős esztétikai problémát okoz!

Négy gyermekem van, egyikük most kezdte sebészként pályafutását, a többiek marketinggel foglalkoznak. Egyre több unokával ajándékoznak meg.

Nem csak a sérülteket, a faanyagokat is szeretem fúrni-faragni. Ahová lehet tömegközlekedek, ezalatt remekül lehet olvasni, de gyalogolni is gyakran szoktam.

Munkám kapcsán talán arra vagyok a legbüszkébb, hogy a szakmai igényesség mellet rendelőnkre a jó hangulat jellemző, úgy érzem vendégeink szívesen jönnek hozzánk, ha fáj is valami, igyekszünk mindenkit megnevettetni…

Specializáció

  • Köröm sebészet (benőtt köröm, nem növő, deformált köröm, gombás köröm)

Tanulmányok

  • 1996. traumatológia szakvizsga
  • 1994. sebészet szakvizsga
  • 1989. Semmelweis Orvostudományi Egyetem

dr. Gajdos Gábor vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -