968 994 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kozma Jung Andrea (sebkezelés) - Sebész, Sebkezelő szakorvos

Kozma Jung Andrea (sebkezelés)

(39)
Beszélt nyelvek: magyar, német
Bemutatkozás

Kozma Jung Andrea krónikus sebkezelő specialista. Akut és krónikus, nehezen vagy hosszan gyógyuló sebek ellátását, illetve kezelését végzi. A sebek ellátásakor mindig a legmodernebb sebfedő, sebkezelő eszközöket használja. Szükség esetén lehetőség van...

Tovább olvasom
Kozma Jung Andrea (sebkezelés) - Sebész, Sebkezelő szakorvos

Kozma Jung Andrea (sebkezelés)

Beszélt nyelvek: magyar, német
Bemutatkozás

Kozma Jung Andrea krónikus sebkezelő specialista. Akut és krónikus, nehezen vagy hosszan gyógyuló sebek ellátását, illetve kezelését végzi. A sebek ellátásakor mindig a legmodernebb sebfedő, sebkezelő eszközöket használja. Szükség esetén lehetőség van egyéb szakorvosokkal (diabetológus, bőrgyógyász, érsebész, stb.) val...

Tovább olvasom
VP-Med Egészségcentrum
1042 Budapest, IV. kerület, Árpád út 56. I. emelet (Újpest)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kozma Jung Andrea krónikus sebkezelő specialista. Akut és krónikus, nehezen vagy hosszan gyógyuló sebek ellátását, illetve kezelését végzi. A sebek ellátásakor mindig a legmodernebb sebfedő, sebkezelő eszközöket használja. Szükség esetén lehetőség van egyéb szakorvosokkal (diabetológus, bőrgyógyász, érsebész, stb.) való konzultálásra is, ha a seb ellátása igényli.

Specializáció

  • Diabeteses talpi nyomàsi fekélyek, keringési elégtelenségből adódó kifekélyesedett lábszársebek kezelése, eszközös feltisztítása, komplex kezelése
  • cukorbetegek fekélyes sebeinek ellátása
  • keringési elégtelenségből adódó fekélyek kezelése, kompressziós terápia alkalmazása
  • a beteg és hozzátartozójának betanítása a sebfedők használatáról

Tanulmányok

  • Frisenius Akademia Wiesbaden / Németorszàg

Vélemények

39 értékelés
2020. július
Egy hat hónapja nem gyógyuló, egyre széjjelebb nyíló műtéti sebbel kerestem fel. Szereti a kihívásokat, pár alkalom után, különböző kezelésekkel teljesen begyógyította. minden találkozásunkkor elmagyarázta kedvesen, türelmesen, mi fog történni, otthon mit csináljunk és miért, kötszerekkel, sebkezelő szerekkel bőségesen ellátott. Sebtisztítást a lehető legkisebb fájdalommal végezte el, köszönettel tartozom Neki, illetve a szintén nagyon kedves asszisztensének is!
Abszolút semmi
2020. május
A doktornő alapos, és nagyon fájdalommentesen kezelte a problémámat. Az asszisztensnő is nagyon segítőkész és kedves volt. Mindenkinek szívből ajánlom őket.
Nem volt.
2020. április
A doktornő meggyógyította a felfekvéses fekélyt a lábamon, érthetően elmagyarázta mikor mi történik, illetve otthoni ápoláshoz is kaptam tanácsokat! Szakmai tudása kiváló! Köszönöm!
Ilyen nem volt!
2020. február
Éreztem,hogy a doktornő segíteni fog
Nem volt
2019. december
Első sorban a tisztelet odaadás és kedveségel fogadtak minket kozma joung andrea egy csoda doktornő csak ajánlani tudom mindenkinek
Olyan nem volt
2019. december
A doktornő kitűnően beszél németül, ezért a kisérőként jelen lévő férjem is tájékoztatva lett.
Megvártam a második kezelést a véleményemmel, mert mindenkinek lehet rossz napja, de dr Varga-Jung Andreának úgy tűni, csak az van. Az első alkalommal szóhoz sem hagyott jutni, annyira sürgetett, de a telefonon jelentkező gyerekével(?) vagy unokájával(?) tudott türelmesen beszélni. Második alkalommal nem csak sürgetett, de úgy beszélt velem, mint egy hülyegyerekkel. Ez a hozzáállás tb rendelésekenlehet, megfelel, de egy privát rendelőben, a pénzemért elvárom az emberi hangot.
2019. november
2019. november
Magabiztos, nem mellébeszélő, abszolut a gyógyításért mindent megtevő nagy tudású doktornő.
Nem volt.
2019. november
nem volt
hogy a látogatást az orvos feleslegesnek találta-
2019. október
Édesapámnak-aki 87 éves - kb. 50 éve mindkét lábán, külső-belső bokán meglévő fekélyével mentünk a kezelésre. Amikor először találkoztunk a doktornővel, azt mondta, hogy ezt MEG FOGJA GYÓGYÍTANI. TÉNYLEG ÍGY LETT!!! Szinte csodaként éltük meg a sebek teljes begyógyulását. A kezelésekre mindig örömmel mentünk és főleg a doktornő szaktudásában hittünk. Az asszisztens Marika is nagyon kedves, jól képzett – mindenben segített. Köszönünk mindent!!! Sz. István és lánya
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése