Google+
142 500 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Cserkuti Ferenc

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

1987-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ebben az évben kezdtem munkámat az Országos Traumatológiai Intézetben. 1993-ban hat év szakmai és elméleti képzés és gyakorlati munka után Traumatológus sza...

Specializáció, szakmai háttér

A mozgásszervek baleseti sérüléseinek ellátása illetve korrekciója, A kéz baleseti és krónikus betegségeinek konzervatív és műtéti kezelése, 1987 Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar, 1993 Traumatológus szakvizsga, 2000 Kéz...

Tovább olvasom >
A

Pillangó Egészségcentrum

1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó u.12. (Nagyzugló)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Pillangó Egészségcentrum

1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó u.12. (Nagyzugló)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

1987-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ebben az évben kezdtem munkámat az Országos Traumatológiai Intézetben. 1993-ban hat év szakmai és elméleti képzés és gyakorlati munka után Traumatológus szakvizsgát tettem. A következő években főképp általános baleseti sebészeti, kézsebészeti és mellkassebészeti területen tevékenykedtem. 1998 májusától megbízott osztályvezetőként dolgoztam az Intézet Baleseti Rehabilitációs osztályán. 1999-ben tanfolyamot végeztem és bizonyítványt szereztem Szoftlézer sugárvédelemből és szoftlézer terápiából. 1999-ben adjunktussá neveztek ki. 2000-ben szakvizsgát tettem le Kézsebészetből és a Szegedi Orvostudományi Egyetemen Hagyományos kínai orvosláselméleti alapjainak és gyakorlati módszereinek vizsgáját tettem le eredményesen. 2000-ben főorvossá neveztek ki. 2002-től osztályvezető főorvosként vezetem a kórház Központi Baleseti Ambulanciáját. A vezetői feladatok mellett továbbra is aktív sebészként végzek kéz és végtagműtéteket. 1999-től saját vállalkozás keretében lágylézer kezeléseket végzek mozgásszervi betegek gyógyítása érdekében, illetve kézsebészeti vizsgálatokat és terápiás javaslatokat állítok össze a hozzám fordulóknál.

Specializáció

  • A mozgásszervek baleseti sérüléseinek ellátása illetve korrekciója
  • A kéz baleseti és krónikus betegségeinek konzervatív és műtéti kezelése

Kórházi háttér

  • Országos Traumatológiai Intézet

Tanulmányok

  • 1987 Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar
  • 1993 Traumatológus szakvizsga
  • 2000 Kézsebészet szakvizsga

Vélemények

41 értékelés

„Végre az első kézsebész aki a kezébe veszi a kezemet és megvizsgál. Állami kórházban úgy vizsgált a kézsebész hogy messziről ránézett a kezemre. Itt alaposan megnéztek és tájékoztattak. ”

,

„Nagyon figyelmes, kedves, alapos és gyors. ”

,

„Nem volt ”

,

„Nekem az artériámat műtötte, sürgősségivel kerültem kórházba. A legjobb kezekbe kerültem. Tapasztalt, kedves, kiváló orvos!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedves, nyugodt, türelmes volt, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Pontosan érkeztem, és azonnal be is hívtak, nem kellett várakozni.”

,

„Érződött, hogy rendkívül tapasztalt, megalapozott a tudása. Kedves volt, kellő időt szánt rám.”

,

„Nagyon precíz, pontos, kedves, és nagy szakmai tudással rendelkezik!”

,

„Nagyon kedves, segítőkész!”

,

„Az orvos szimpatikus volt első látásra,nagyon nyugodtan,érthetően elmondott mindent amit tudnom kell,beszélgetett velem.”

,

„Kedves, megnyugtató, reménykeltő”

„-”

,

„Bárcsak mindenhol ilyen orvos lenne!”

,

„A főorvos úr alaposan megvizsgált. Elmondott részletesen mindent a betegségemről. Jó tanácsokkal látott el. Kedves volt, figyelmes és alapos. Az asszisztens feljegyzést készített, amit kinyomtatott. ”

,

„Kedves, segítőkész volt a doktor úr. Kommunikatív volt, kérdésemre válaszolt, kellően alaposság, gyors és lényegre törő volt a vizsgálat.”

„-”

,

„Nagyon kedves udvarias.”

,

„Gyors,udvarias - megnyugtató ellátás”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedves, mindent amit tudnom kell elmondott a doktor úr. Profi kezelést kaptam, örülök, hogy a doktor úr foglalkozik a kéztörésemmel.”

„Nincs ilyen.”

,

„kedves, udvarias és teljeskörű tájékoztatást kaptam”

„nem volt ilyen”

,

„Együttműködő volt és részletes információkat adott”

„nem volt”

,

„Kedves és őszinte ember, mint ahogy a barátnőmtől (Benedekné Pesti Julianna) is hallottam, neki a kezét és a lábát is műtötte és kiválóan sikerült a műtétje. Ezért kértem el tőle a Doktor Úr nevét. ”

„Megvagyok elégedve, nem volt kellemetlen tapasztalatom. ”

,

„kedveség, közvetlenség”

,

„Cserkuti doktor nagyon alaposan és kedvesen vizsgálta meg a kislányom kezét. Minden kérdésemre türelmesen válaszolt.”

„nem volt”

,

„Azonnal kezelte a helyzetet, és azonnali megoldást javasolt a problémámra. Dr. Cserkúti Ferenc, elérhető, közvetlen, segítőkész.”

,

„Az orvos figyelmessége, kedvessége.”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig