589 482 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Cserkuti Ferenc - Traumatológus, Kézsebész

Dr. Cserkuti Ferenc

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1987-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ebben az évben kezdtem munkámat az Országos Traumatológiai Intézetben. 1993-ban hat év szakmai és elméleti képzés és gyakorlati munka után Traumatológus szakvizsgát t...

Specializáció

 • A mozgásszervek baleseti sérüléseinek ellátása illetve korrekciója
 • A kéz baleseti és krónikus betegségeinek konzervatív és m...

Tanulmányok

 • 1987 Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar
 • 1993 Traumatológus szakvizsga
 • 2000 Kézsebészet szakvizsga

Tovább olvasom
Pillangó Egészségcentrum
1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó u.12. (Nagyzugló)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIV. kerület, Pillangó u.12.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

1987-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ebben az évben kezdtem munkámat az Országos Traumatológiai Intézetben. 1993-ban hat év szakmai és elméleti képzés és gyakorlati munka után Traumatológus szakvizsgát tettem. A következő években főképp általános baleseti sebészeti, kézsebészeti és mellkassebészeti területen tevékenykedtem. 1998 májusától megbízott osztályvezetőként dolgoztam az Intézet Baleseti Rehabilitációs osztályán. 1999-ben tanfolyamot végeztem és bizonyítványt szereztem Szoftlézer sugárvédelemből és szoftlézer terápiából. 1999-ben adjunktussá neveztek ki. 2000-ben szakvizsgát tettem le Kézsebészetből és a Szegedi Orvostudományi Egyetemen Hagyományos kínai orvosláselméleti alapjainak és gyakorlati módszereinek vizsgáját tettem le eredményesen. 2000-ben főorvossá neveztek ki. 2002-től osztályvezető főorvosként vezetem a kórház Központi Baleseti Ambulanciáját. A vezetői feladatok mellett továbbra is aktív sebészként végzek kéz és végtagműtéteket. 1999-től saját vállalkozás keretében lágylézer kezeléseket végzek mozgásszervi betegek gyógyítása érdekében, illetve kézsebészeti vizsgálatokat és terápiás javaslatokat állítok össze a hozzám fordulóknál.

Specializáció

 • A mozgásszervek baleseti sérüléseinek ellátása illetve korrekciója
 • A kéz baleseti és krónikus betegségeinek konzervatív és műtéti kezelése

Kórházi háttér

 • Országos Traumatológiai Intézet

Tanulmányok

 • 1987 Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar
 • 1993 Traumatológus szakvizsga
 • 2000 Kézsebészet szakvizsga

Vélemények

46 értékelés
2019. augusztus
2019. május
2019. május
2019. február
Udvariasság, hozzáértés
---
2019. február
2018. november
2018. november
2018. november
Végre az első kézsebész aki a kezébe veszi a kezemet és megvizsgál. Állami kórházban úgy vizsgált a kézsebész hogy messziről ránézett a kezemre. Itt alaposan megnéztek és tájékoztattak.
2018. november
2018. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése