754 119 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kopa Zsolt -

Dr. Kopa Zsolt

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

A kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban érettségizett, majd a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett orvosi diplomát 1990-ben. Végzése után orvosi munkáját Budapesten, a SOTE Urológiai Klinikáján kezdte meg előbb klinikai gyakorn...

Tanulmányok

Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban érettségizett, majd a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett orvosi diplomát 1990-ben. Végzése után orvosi munkáját Budapesten, a SOTE Urológiai Klinikáján kezdte meg előbb klinikai gyakornokként, majd egyetemi tanársegédként. Röviddel végzése után az andrológiai munkacsoport tagja lett. 1994-ben tett szakvizsgát urológiából. A klinikán a graduális oktatásban 3 nyelven, magyarul, angolul és németül vett részt. 1999-ben került a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Urológiai és Andrológiai klinikájára egyetemi adjunktusként. Az Intézmény később az Országos Gyógyintézeti Központ Andrológiai és Urológiai Osztálya nevet viselte, ahol főorvosként dolgozott. Az andrológiai fekvőbeteg osztály vezetője, valamint az Erectilis Dysfunctiós Labor vezetője volt. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján az Andrológiai Centrum vezetője. Emellett andrológiai munkát végez asszisztált reprodukciós központokkal, a Krio sejt-és szövetbankban az ejakulátum és herebioptátum fagyasztás andrológiai felügyelete mellett a donorok andrológiai szűrésében is részt vesz. 2004-ben, annak bevezetésének évében andrológiai szakvizsgát tett.

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika

Tanulmányok

 • Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar

Tagságok

 • Európai Urológus Társaság (EAU) Férfimeddőségi Irányelveket Kidolgozó Bizottság (Male Infertility Guideline Committee)
 • Magyar Andrológusok Tudományos Társasága
 • Magyar Urológusok Társasága
 • Urológiai Szakmai Kollégium
 • MUT Andrológiai Szekció
 • Magyar STD (szexuálisan terjedő betegségek) Társaság
 • Magyar Szexuális Medicina Munkacsoport
 • Magyarországi Társaság az Idősödő Férfiakért (Aging Male Társaság)

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése