576 363 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Vrecenár László - Urológus

Dr. Vrecenár László

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Vrecenár László urológus szakorvos magánrendelése. A Doktor Úr fiatal kora ellenére már külföldi szakmai tapasztalatokkal is rendelkezik, amit itthon is szeretne kamatoztatni. A vizeletkiválasztó rendszer problémáinak diagnosztizálásában, illetve...

Specializáció

urológiai megbetegedések diagnosztizálása és kezelése

Tanulmányok

  • 2019 Urológia szakvizsga
  • 2012 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Tovább olvasom
Budai Corvin Orvosi Rendelő
1011 Budapest, I. kerület, Corvin tér 2. (Várnegyed)
Affidea for Men Férfiegészség- központ
1112 Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184 (Sasad)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, I. kerület, Corvin tér 2.
Ár
Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Vrecenár László urológus szakorvos magánrendelése.

A Doktor Úr fiatal kora ellenére már külföldi szakmai tapasztalatokkal is rendelkezik, amit itthon is szeretne kamatoztatni.
A vizeletkiválasztó rendszer problémáinak diagnosztizálásában, illetve kezelésében tud segíteni, legyen az vesekő, húgyhólyaggyulladás, felfázás, húgyuti fertőzések, vagy prosztata probléma.

Specializáció

  • urológiai megbetegedések diagnosztizálása és kezelése

Tanulmányok

  • 2019 Urológia szakvizsga
  • 2012 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

4 értékelés
2020. január
Kedves, türelmes, elmagyarázza érthető nyelven a betegséget. A jövőben mindig hozzá fordulok urológiai gondokkal. Köszönöm a segítséget.
2020. január
A doctor who cares about his patients, listens to them and communicates the diagnosis. A true gentleman with great English language skills!
2020. január
2019. október
Kedves, figyelmes, biztos kezekben éreztem magam, illetve ami a legfontosabb, NEM éreztem hogy bárhova sietne és csak le akarná tudni a kezelést mert már jön a következő páciens. Ez sajnos túl gyakori. Csak ajánlani tudom a Doktor Urat!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése