517 065 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Merth Gábor - Urológus

Dr. Merth Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

2004-ben szereztem általános orvosi diplomát Pécsen, majd kerültem a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem (később OGYK) urológia osztályára. Itt szerencsém volt nagyszerű klinikusoktól ellesni a szakma fortélyait, valamint több egyetemi tanszéken is l...

Specializáció

 • Krónikus prosztatagyulladás és kismedencei fájdalom szindróma
 • Férfi szexuális zavarok
 • Idősödő férfi problémái

Tanulmányok

 • Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar (2004)
 • Prága-Budapest, Nemzetközi Urológiai Szakvizsga (2010)

Tovább olvasom
Affidea for Men Férfiegészség- központ
1112 Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184 (Sasad)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

2004-ben szereztem általános orvosi diplomát Pécsen, majd kerültem a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem (később OGYK) urológia osztályára. Itt szerencsém volt nagyszerű klinikusoktól ellesni a szakma fortélyait, valamint több egyetemi tanszéken is lehetőségem adódott különböző műtéti és konzervatív eljárások megismerésére, elsajátításra. Pécsen mikro sebészeti eljárásokból szereztem tapasztalatot. 2010-ben Prágában majd Budapesten nemzetközi urológiai klinikai szakvizsgát tettem s lettem urológus szakorvos. Hosszas mérlegelést követően budapesti Honvéd kórházból, a magánpraxis vonalára léptem. Véleményem szerint egy ember akkor tud egy problémával megküzdeni, ha kellő ismeretekkel rendelkezik afelől, így igyekszem betegeimre időt szánva maximálisan bevonni őket a gyógyulás folyamatába. Az urológiai panaszok esetén kiemelten fontos a nyugodt, feszültségmentes légkör, melyek a magánrendeléseimen adottak. 2018 végére sikerült létrehozni egy már régóta meglévő szakmai elképzelésemet, egy olyan egészségközpontot, ahol férfiakat speciálisan érintő kórképeket modern, és holisztikus-komplex eljárásokkal, egy helyen lehet ellátni, „oki” kezelést adva betegeimnek. Ez jelenti úgy a fiatalabb, mint az idősebb generációkat érintő problémákat, mint például krónikus prosztatagyulladás, kismedencei fájdalom szindróma, szexuális zavarok (potencia, libidó, magömlés), vizelési problémák, az idősödő férfiakat érintő változások, és sok más egyéb kórképek. Itt lehetőségem van kisebb műtéti beavatkozások elvégzésére is. A betegeim visszajelzéséből hiszem, hogy helyes úton járok, mikor több szakmával együttműködve, több oldalról közelítek meg egy adott problémát, jó eredményeket elérve a gyógyulásban.

Specializáció

 • Krónikus prosztatagyulladás és kismedencei fájdalom szindróma
 • Férfi szexuális zavarok
 • Idősödő férfi problémái

Tanulmányok

 • Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar (2004)
 • Prága-Budapest, Nemzetközi Urológiai Szakvizsga (2010)

Vélemények

384 értékelés
2019. december
Maximálisan megértő, segitőkész volt a problémám megoldásában és tárgyilagos. Nagyon megragadott a "mintavétel közben" a halk zene.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2019. december
2019. december
Közvetlenség, tiszta értelmes, érthető, őszinte diagnózis, mellébeszélés nélkül.
2019. december
Már megint?
Már megint?
2019. november
Kedves,figyelmes,alapos orvos,minden kérdésre,türelmesen teljes körű tájékoztatást adva valaszolt.
2019. november
2019. november
Ahogy a Doktor Úrral lehetett beszélni tabuk nèlkül és a szakmai tudása és a vizsgálat alapossága tökèletes volt minden
2019. november
Az orvos hozzáállása, alapossága.
Nem volt.
2019. november
2019. november
A vizsgálat nagyon kötetlen és laza stílusban zajlott, egyáltalán nem éreztem magm kellemetlenül.
Az a bizonyos "csattan a gumikesztyű" az orvos kezén :)
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése