1 696 074 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Merth Gábor - Urológus

Dr. Merth Gábor

4.85 | 454 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

2004-ben szereztem általános orvosi diplomát Pécsen, majd kerültem a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem (később OGYK) urológia osztályára. Itt szerencsém volt nagyszerű klinikusoktól ellesni a szakma fortélyait, valamint több egyetemi tanszéken is l...

Tovább olvasom
Dr. Merth Gábor - Urológus

Dr. Merth Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

2004-ben szereztem általános orvosi diplomát Pécsen, majd kerültem a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem (később OGYK) urológia osztályára. Itt szerencsém volt nagyszerű klinikusoktól ellesni a szakma fortélyait, valamint több egyetemi tanszéken is lehetőségem adódott különböző műtéti és konzervatív eljárások megisme...

Tovább olvasom
Affidea for Men Férfiegészség- központ
1112 Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184 (Sasad)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

2004-ben szereztem általános orvosi diplomát Pécsen, majd kerültem a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem (később OGYK) urológia osztályára. Itt szerencsém volt nagyszerű klinikusoktól ellesni a szakma fortélyait, valamint több egyetemi tanszéken is lehetőségem adódott különböző műtéti és konzervatív eljárások megismerésére, elsajátításra. Pécsen mikro sebészeti eljárásokból szereztem tapasztalatot. 2010-ben Prágában majd Budapesten nemzetközi urológiai klinikai szakvizsgát tettem s lettem urológus szakorvos. Hosszas mérlegelést követően budapesti Honvéd kórházból, a magánpraxis vonalára léptem. Véleményem szerint egy ember akkor tud egy problémával megküzdeni, ha kellő ismeretekkel rendelkezik afelől, így igyekszem betegeimre időt szánva maximálisan bevonni őket a gyógyulás folyamatába. Az urológiai panaszok esetén kiemelten fontos a nyugodt, feszültségmentes légkör, melyek a magánrendeléseimen adottak. 2018 végére sikerült létrehozni egy már régóta meglévő szakmai elképzelésemet, egy olyan egészségközpontot, ahol férfiakat speciálisan érintő kórképeket modern, és holisztikus-komplex eljárásokkal, egy helyen lehet ellátni, „oki” kezelést adva betegeimnek. Ez jelenti úgy a fiatalabb, mint az idősebb generációkat érintő problémákat, mint például krónikus prosztatagyulladás, kismedencei fájdalom szindróma, szexuális zavarok (potencia, libidó, magömlés), vizelési problémák, az idősödő férfiakat érintő változások, és sok más egyéb kórképek. Itt lehetőségem van kisebb műtéti beavatkozások elvégzésére is. A betegeim visszajelzéséből hiszem, hogy helyes úton járok, mikor több szakmával együttműködve, több oldalról közelítek meg egy adott problémát, jó eredményeket elérve a gyógyulásban.

Specializáció

  • Krónikus prosztatagyulladás és kismedencei fájdalom szindróma
  • Férfi szexuális zavarok
  • Idősödő férfi problémái

Tanulmányok

  • Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar (2004)
  • Prága-Budapest, Nemzetközi Urológiai Szakvizsga (2010)

Vélemények

4.85 az 5-ből
454 értékelés alapján
5 csillag
89 %
4 csillag
9 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
1 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.86
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.87
Megfelelő volt az ellátásod? 4.84

Részletes vélemények

Soma
2021. augusztus
Humoros, nyugodt, alapos.
Nem volt.
Zsolt
2021. június
Jófej, laza, alapos tájékoztatást ad.
Nem volt ilyen.
Józsi
2021. május
Normális hozzáállás, hozzáértő szakember. Nagyon közvetlen, orvostól szokatlan módon. Nagyon laza a kommunikációban, ami szimpatikus de nagyon szokatlan.
A vizsgálat, de hát ugye ki vágyik prosztatavizsgálatra? 😀
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Pontosan fogadott, laza, jól kommunikál, empatikus, szakmailag is meggyőző.
Nem adott egyértelmű iránymutatást arra vonatkozóan, hogy a tünet milyen további lépéseket ill. vizsgálatokat indokol. Vázolta ugyan az étlapot, de hogy melyik útnak milyen előnyei ill. mellőzésüknek milyen kockázatai vannak, nem volt egyértelmű, így nem voltam biztos abban, hogy a döntéshez (amit nekem kellett meghoznom) elegendő információt kaptam-e.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Nagyon felkészült, a szakmájáért láthatóan rajongó, lelkes, fiatal orvos. Közvetlen, bár elsőre soknak tűnhet a vulgaritása.
(Önhibáján kívül) Ő késett, mégis én lettem kirúgva "idő előtt" a rendelésről (, hogy a késést ne görgesse tovább). Mentségére legyen mondva, hogy addigra már mindent átbeszéltem vele.
Sándor
2021. március
Fél tucat orvos felkeresése után megállapítottam, egyetemen kellene oktatnia a tudását a doktor úrnak. Bátran tudom ajánlani, nagyon rendes, lelkiismeretes ember.
Rendszeresen csúszik a rendelése, sokat kell rá várni.
Norbert
2021. február
Minden rendben volt, nagyon alapos orvos, mindenre választ kaptam.
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. január
Az orvos hozzáállása
Nem volt
Dániel
2021. január
Az orvosnak elég jó humora van, ami szerintem ehhez a szakterülethez kifejezetten hasznos. Én nem vagyok annyira feszélyezve ezektől a témáktól, de még én is azt éreztem, hogy így azért könnyebb ezekről beszélni. E mellett rendkívül alapos volt és hozzáértő. Lelkiismeretesen dolgozott, és egy pillanatig nem éreztem azt, hogy futószalagon vagyok, sőt.
Nem volt.
Krisztián
2021. január
Korrekt tájékoztatást kaptam minden kérdésemre, nincs az az érzése az embernek hogy gyorsan túl akar esni a páciensen. Nagyon alapos vizsgálat.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése