1 990 101 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Olaszy Csaba -

Olaszy Csaba

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Nem csak tudom, hogyan lehet szermentesen kialakítani egy harmonikus életvezetést, ezt a tudást és tapasztalatot át is tudom adni. Közel 10 év droghasználat és 20. józanul töltött évvel, 15 év csoportvezetői és segítői gyakorlattal a “hátam mögött” áll...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Olaszy Csaba -

Olaszy Csaba

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Nem csak tudom, hogyan lehet szermentesen kialakítani egy harmonikus életvezetést, ezt a tudást és tapasztalatot át is tudom adni. Közel 10 év droghasználat és 20. józanul töltött évvel, 15 év csoportvezetői és segítői gyakorlattal a “hátam mögött” állok rendelkezésre, hogy segítsek a tisztulás, talpra állás első és le...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Nem csak tudom, hogyan lehet szermentesen kialakítani egy harmonikus életvezetést, ezt a tudást és tapasztalatot át is tudom adni. Közel 10 év droghasználat és 20. józanul töltött évvel, 15 év csoportvezetői és segítői gyakorlattal a “hátam mögött” állok rendelkezésre, hogy segítsek a tisztulás, talpra állás első és legnehezebb szakaszában és a későbbi krízisek túlélésében egyaránt. Megbízható, bátor “útitársa” és jó “navigátora” vagyok azoknak az embereknek, akik úgy döntöttek, ideje szembenézniük magukkal, alkohol-, drog-, játék-, s egyéb függőségi problémájukkal, s szeretnének elindulni a felépülés útján.

Specializáció

  • függőségek kezelése
  • hozzátartozói konzultációk
  • drogprevenciós előadások

Kórházi háttér

  • Nyírő Gyula Kórház, Addiktológiai Osztály, Dr. Petke Zsolt

Tanulmányok

  • ELTE-Társadalomtudományi Kar
  • HIV / AIDS Megelőzést Oktatókat Képző Tanfolyam
  • Kortárs ifjúsági segítő munka, a szociális munkás képzés keretében

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése