194 364 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

Információk a rendelőről


1117 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 15. 3. emelet, 5. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Vélemények

2019. január
2019. január
Nagyon nagy előnye a rendelőnek a kiváló megközelíthetősége!
Ha már várakoznak a rendelőben, belépve nagyon kicsi, szűk a tér.
2018. november
2018. november
2018. november
Nem volt.
Ez nem rendelő volt,hanem egy lakás volt,ahova elmegy az ember beszélgetni.
2018. november
Nem találkoztam személyzettel.
Kissé szűk a bejáratnál az előszoba
2018. október
nem volt parkoló
2018. október
2018. október
Senkinek sem ajánlom ezt a magánrendelést! Lehet, hogy az orvos "kedves" volt, de egy orvosi vizsgálatnál szempont mindemellett az ellátás minősége, a tájékoztatás megfelelősége, és a kapcsolódó iratok rendelkezésre bocsájtása. A "rendelő" egy társasházban megtalálható lakás - amivel teszem hozzá alapvetően nem is lenne probléma, de! -, egy elvárt magánrendeléshez sajnos köze nincs. Lehet barátságosabbá tenni ízléses keretek között egy rendelőt, de ez konkrétan egy belakott lakás. Higiéniát és diszkréciót szerintem sosem látott a hely. Várakozni a lakásba belépve, a folyosóra kitett pár rozoga faszéken lehet, az ajtók nem szigeteltek - így minden bizalmas a várakozók füle hallatára történik. Ha kezelésen szeretnél részt venni, akkor vagy egy nem megfelelően felszerelt szobában vár az Rád, avagy a konyhában egy függönnyel leválasztott sarokban. Mindezen felül az ellátáshoz semmilyen adatot nem vettek fel, kartont nem nyitottak...bár nem is lettek volna rá képesek, hisz számítógép sincs az asztalon, amire ezt fel lehetne vinni. Mindez azt is eredményezi, hogy az ellátás végén kórlapot nem kaphatok kézhez, mi több, a számlát is úgy kell külön kérni a szolgáltatásról! Aki csak teheti kerülje, lehet hogy olcsóbb magánrendelési kategóriába tartozik, de pár ezer Forintos ráfizetéssel ezerszer kiválóbb vizsgálaton vehetünk részt.
2018. szeptember
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése