482 337 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

Információk a rendelőről


1117 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 15. 3. emelet, 5. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Vélemények

75 értékelés
2019. november
2019. október
nincs ilyen
Kétes tisztaságú papucsot kell felvenni.
2019. szeptember
Kényelmes ülőbútorok.
Nem volt ilyen.
2019. szeptember
2019. augusztus
A doktornő tapasztalt, és idosebb kora ellenere szerencsere nem ragadt le az "adjunk merget/vagjuk fel" tipikus orvosi hozzaallasnal - nagyon halado szellemu, termeszetes gyogymodokban is gondolkodo gyogyito. Kedves, mosolygos, segitokesz, alaposan megvizsgalt es tajekoztatott. Valaki irta, h nem volt papirozas - hat nem tudom mire gondolt, mert a szamlat a doktorno keres nelkul, magatol adta, amiket meg mondott, azokat lejegyzeteltem, van papir es toll kikeszitve.
Nincs ilyen. Akinek az kell, h egy csillogo klinikat lasson mosolygo recepciosokkal es nagy surges-forgassal, az ne ide menjen, mert a doktorno konkretan egyedul rendel, es ez egy lakasbol kialakitott rendelo :-)
2019. augusztus
Társasházi lakásban van, otthonosan le kellett venni a cipőt is.
Nem volt ilyan.
2019. augusztus
2019. június
Nem volt semmilyen kellemes tapasztalat
Kritikan aluli a rendelo tisztasaga. Majdnem megkertem a doktornot h igazolja magat, annyira hihetetlen volt h gyogyit Szamlat nemmkaptunk de nem is kerdezte a 15000 ftba az sem fert bele h kinyissa az ajtot kifele vagy h elkoszonjon.
2019. június
Szűk volt a lift, illetve a rendelő bejáratánál székek vannak közel rakva a folyosóra, így babakocsival nem volt a legegyszerűbb odajutni.
2019. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése