759 030 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

Információk a rendelőről


1117 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 15. 3. emelet, 5. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Vélemények

78 értékelés
2020. január
Mivel a térdemet kellett megvizsgálni, le kellett vennem a nadrágomat és mivel alig volt fűtés, nagyon kellemetlen volt. Nem volt elég tiszta.
2019. december
2019. november
A rendelő hangulata borzalmas és büdös volt.
2019. november
2019. október
nincs ilyen
Kétes tisztaságú papucsot kell felvenni.
2019. szeptember
Kényelmes ülőbútorok.
Nem volt ilyen.
2019. szeptember
2019. augusztus
A doktornő tapasztalt, és idosebb kora ellenere szerencsere nem ragadt le az "adjunk merget/vagjuk fel" tipikus orvosi hozzaallasnal - nagyon halado szellemu, termeszetes gyogymodokban is gondolkodo gyogyito. Kedves, mosolygos, segitokesz, alaposan megvizsgalt es tajekoztatott. Valaki irta, h nem volt papirozas - hat nem tudom mire gondolt, mert a szamlat a doktorno keres nelkul, magatol adta, amiket meg mondott, azokat lejegyzeteltem, van papir es toll kikeszitve.
Nincs ilyen. Akinek az kell, h egy csillogo klinikat lasson mosolygo recepciosokkal es nagy surges-forgassal, az ne ide menjen, mert a doktorno konkretan egyedul rendel, es ez egy lakasbol kialakitott rendelo :-)
2019. augusztus
Társasházi lakásban van, otthonosan le kellett venni a cipőt is.
Nem volt ilyan.
2019. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése