587 664 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Felhasználási feltételek

 

Az alábbi – a későbbiek során esetlegesen módosuló – szabályok és feltételek minden közvetlen és közvetett (disztribútorokon keresztüli) online, e-mail vagy telefonos szolgáltatásra vonatkoznak. Cégünk internetes oldalának hozzáférése, böngészése, használata és/vagy foglalás elvégzése esetén Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette az alábbi szabályokat és feltételeket, és egyetért az azokban foglaltakkal.
Ezek az oldalak, az oldalak tartalma és infrastruktúrája, valamint az oldalakon és a weboldalon keresztül kínált online időpontfoglalási szolgáltatás (a „szolgáltatás”) a Foglaljorvost Online Kft. tulajdonában, működtetésében és szolgáltatási körében van. Mindezen szolgáltatások kizárólag az Ön személyes, nem kereskedelmi célú használatára biztosítottak, és az alább kifejtett szabályok és feltételek hatálya alá tartoznak.1. Szolgáltatási kör

A weboldalon keresztül cégünk egy internetes felhasználói felületet nyújt, amin keresztül az orvosok, (magán egészségügyi szolgáltatók: pszichológus, manuálterapeuta, dietetikus, gyógymasszőr is) meghirdethetik szabad időpontjaikat, melyeket aztán a weboldal látogatói lefoglalhatnak. Amennyiben Ön időpontfoglalást hajt végre a Foglaljorvost.hu rendszerén keresztül, egy közvetlen (jogilag kötelezett) szerződéses kapcsolatba lép a lefoglalt orvossal. Attól a ponttól kezdve, hogy Ön lebonyolította foglalását, cégünk kizárólag közvetítő szerepet tölt be Ön és kiválasztott orvos között, eljuttatva az Ön foglalási adatait orvosának, és egy bizonylati email-t küldve Önnek az orvos nevében.
A szolgáltatásaink során nyújtott információk az orvostól (egészségügyi szolgáltatóktól ) beszerzett adatokon alapulnak. Ennek megfelelően az orvosok (egészségügyi szolgáltatók) hozzáférést kapnak extranet rendszerünkhöz, amin keresztül felelősségük teljes tudatában feltölthetik és frissíthetik áraikat, szabad időpontjaikat és az egyéb információkat, melyek megjelennek internetes oldalunkon. Habár cégünk minden tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy hibátlan szolgáltatást nyújtson Önnek, nem fogjuk leellenőrizni, és nem tudjuk garantálni, hogy az összes feltüntetett információ pontos, teljes körű vagy a valóságnak teljes mértékben megfelelő. Emellett cégünk nem vállal felelősséget az esetleges hibákért (megjelenési és elektronikus nyomdai hibákat is beleértve), megszakításokért (legyen szó weboldalunk vagy bármely szolgáltatásunk bármely (ideiglenes és/vagy részleges) meghibásodásáról, javításáról, fejlesztéséről vagy karbantartásáról), pontatlan, félrevezető vagy valótlan adatokért vagy az információk hiányos közléséért. Minden időben a rendelők felelnek a weboldalon feltüntetett (leíró) információk (beleértve az árakat és a szabad időpontokat) pontosságáért, teljességéért és valódiságáért. Weboldalunk nem szolgál és nem tekinthető egyetlen feltüntetett rendelő (minőségének, szolgáltatásai szintjének, rangsorolásának) javaslataként vagy jóváhagyásaként sem.
Szolgáltatásaink kizárólag személyes, nem kereskedelmi célokra használhatók fel. Ennek megfelelően az internetes oldalunkon feltüntetett tartalmak vagy információk, szoftverek, termékek és szolgáltatások újraeladása, Deep.-linkelése, felhasználása, másolása, monitorozása (pl.: spider, scrape), feltüntetése, letöltése vagy sokszorosítása bármilyen kereskedelmi, illetve versenytársi tevékenységből vagy célból nem engedélyezett.2. Regisztráció, bejelentkezés

A Foglaljorvost.hu használatához regisztráció szükséges, mely során nevét, e-mail-címét és mobilszámát szükséges megadnia. Az első foglalás előtt az Ön által megadott mobilszámra ellenőrző kódot küldünk, melynek segítségével foglalását hitelesíteni tudjuk. A kapcsolattartás e-mail-en történik, egyes esetekben felhasználóinkat a foglalás érdekében a regisztráció során megadott telefonszámon keressük.
Amennyiben Ön, hozzátartozója vagy más személy (mint harmadik fél) adatait jelenít meg a Foglaljorvost.hu foglalási felületén, úgy köteles gondoskodni arról, hogy a harmadik fél beleegyezésével  Ön rendelkezzen. A Foglaljorvost.hu a beleegyezést - az adatok feltűntetése esetén- a harmadik fél részéről megadottnak tekinti, annak hitelességét vizsgálni nem tudja.3. Személyes adatainak védelme

Részletes adatkezelési tájékoztatónk elérhető a http://foglaljorvost.hu/info/adatkezelesi-tajekoztato/ címen.4. Árak

A Foglaljorvost.hu internetes oldalán feltüntetett összes ár minden esetben a páciens által fizetendő összeg (mely egyes esetekben tartalmazza az ÁFÁ-t, egészségügyi ellátás esetén azonban ÁFA-mentes is lehet), továbbá tartalmazza az egyéb adókat (ezen adók esetlegesen változhatnak), hacsak ez nincsen másképp megállapítva a weboldalon.5. Ingyenesség

Szolgáltatásunk ingyenesen vehető igénybe, semmilyen költséget nem fogunk felszámolni Önnek szolgáltatásaink után. Ön közvetlenül az orvosának fog fizetni a kezelésért.


6. Lemondás

Az időpontfoglalás során Ön elfogadja és egyetért a rendelő lemondásra vonatkozó feltételeivel, melyek az Ön foglalására vonatkoznak
Amennyiben áttekinteni, módosítani vagy lemondani szeretné foglalását kérjük, térjen vissza a foglalást visszaigazoló e-mailhez és kövesse az ott található utasításokat!


7. Panaszok kezelése

Amennyiben páciensként panasza van, kifejezetten a FoglaljOrvost.hu használatával kapcsolatban, bejelentését az info@foglaljorvost.hu címen várjuk. Bejelentését kivizsgáljuk, a beérkezést követő 30 napon belül írásban reagálunk rá.


8. További feltételek

Közvetlenül az orvosnál tett látogatása után anonim módon is kitölthető vendégértékelési kérdőívet küldünk ki az Ön számára. A kérdőív kitöltését követően, az Ön által választott, azonosításra nem alkalmas néven, véleményét honlapunkra feltöltjük, az adott orvos adatlapjához, kizárólag a (jövőbeni) páciensek részére a szolgáltatás színvonalával és minőségével kapcsolatos tájékoztatás céljából.
Amennyiben ahhoz hozzájárul, véleménye a fentiekben megadott formában az érintett szakorvos/egészségügyi intézmény ezirányú igénye esetén, annak weboldalán is megjelenik.
Cégünk fenntartja a páciensértékelések saját megfontolásból történő módosításának, eltávolításának és visszautasításának jogát, amennyiben azok sértik az értékelésekre vonatkozó irányelveinket. A módosítás, eltávolítás, visszautasítás okát, annak részleteit nem hozza Cégünk nyilvánosságra. Negatív értékelés esetén a véleményt, esetlegesen megfogalmazott panaszt kivizsgálni nincs jogkörünk. Az értékelés közvélemény-kutatásokhoz hasonlóan működik, így nem vonja maga után (további üzleti) kínálat, meghívó vagy ösztönző ajánlat kiküldését. A foglalása elvégzése után küldött bizonylati email-en és a fent említett e-maileken kívül Ön semmilyen további (kért vagy kéretlen) felhívást, email-t vagy kapcsolatot nem fog tapasztalni cégünk részéről, hacsak Ön kifejezetten nem tart rá igényt, nem járult ehhez hozzá. 
Nem regisztrált felhasználók esetében leadott értékelések esetén cégünk fenntartja a jogot, hogy azokat megjelenítés előtt vizsgálja, és megjelenítését elutasítsa.  
Amennyiben a FoglaljOrvost.hu korábban létrehozott regisztrációját törli, vagy élve az elfeledtetés jogával végleges törlést kér, korábban leadott véleménye, azonosításra nem alkalmas formában továbbra is megjelenik a weboldalon. 
Az értékelésekkel, az oldal használatával kapcsolatos irányelvek,
azok nem tartalmazhatnak:
  • obszcén nyelvezetet
  • szexuális tartalmú szöveget
  • diszkriminatív, fenyegető - vagy gyűlöletbeszédet
  • teljes nevet, vagy név szerint sértő megjegyzést az intézmény egy munkatársára
  • illegális tevékenységre történő utalást
  • vallási, politikailag érzékeny témákat
  • magyartalan, hibás megfogalmazásokat, szöveget
Az oldal vész esetén nem használható, arra az Országos Mentőszolgálatot kell értesíteni.
Az orvosok nem vállalnak kijárást, csak az ő rendelőjükben lévő szabad időpontokra lehet foglalni.
Foglaljorvost.hu nem tartozik felelősséggel, így kártérítésre sem kötelezhető, ha az orvos nem található meg a lefoglalt időpontban. A lefoglalt időpontban történő megjelenés az orvos feladata.


9. Jogi nyilatkozat

A Foglaljorvost.hu és az azt működtető Foglaljorvost Kft. fenntart magának minden jogot a Foglaljorvost.hu, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a Foglaljorvost.hu, vagy annak bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése az Foglaljorvost Kft. írásos hozzájárulása nélkül. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak a Foglaljorvost.hu oldalra való hivatkozással lehet. Különösen tilos az oldalon található adatokat, időpontokat, árakat, az adatbázis bármekkora részét vagy egészét automatizált vagy egyéb módon letölteni, tárolni, és felhasználni a kifejezetten engedélyezett eseteket kivéve. A Foglaljorvost.hu és az Foglaljorvost Kft. minden polgár- és büntetőjogi lépést megtesz az ilyen eljárások megszüntetése és orvoslása érdekében.
A Foglaljorvost.hu oldalain elhelyezett apróhirdetések, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag a szolgáltatás feladóját vagy megrendelőjét terheli a felelősség, a Foglaljorvost.hu üzemeltetői kizárják felelősségüket mindazon károkért és hátrányokért, amelyek a Foglaljorvost.hu oldalain elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is. Ez vonatkozik a Foglaljorvost.hu oldalain elhelyezett reklámokra és egyéb anyagokra is. Továbbá a Foglaljorvost.hu üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak a rendszer használatából adódó károkért, illetve bármely más fél zavaró megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, bármilyen jogsértésért, beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.


10. Egyéb

Amennyiben nincsen másképp meghatározva, a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges, illetve a honlapon található vagy általa alkalmazott szoftver és a weboldalon feltüntetett tartalmak, információk és anyagok szellemi tulajdonjoga (a szerzői jogokkal egyetemben) a Foglaljorvost.hu vállalatának tulajdonát képezik.
Ezen szabályok és feltételek, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatos eljárások a magyar törvények alapján lettek meghatározva és aszerint kezelendők. Ezen szabályokra és feltételekre, valamint szolgáltatásainkra vonatkozó bármely vitás kérdés kizárólag az illetékes hatáskörű bíróságokon tárgyalható meg.
Amennyiben a jelen szabályok és feltételek bármely rendelkezése érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű, vagy azzá válik, az összes többi rendelkezés továbbra is érvényben marad. Ilyen esetben az érvénytelen rendelkezés továbbra is alkalmazandó, amennyire csak a hatályos törvény megengedi. Ebben az esetben el kell fogadnia egy az érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű rendelkezéshez hasonló rendelkezést, amennyiben az a szabályok és feltételek szekcióban meghatározott tartalommal és célokkal összhangban áll.


11. A Foglaljorvost.hu-ról

A Foglaljorvost.hu az Foglaljorvost Kft tulajdona, egy korlátozott felelősségű vállalat, melyre a magyar törvények vonatkoznak. 
Amennyiben bármilyen észrevétele vagy javaslata van ezzel a „Felhasználási feltételekkel” kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi e-mail címen: info@foglaljorvost.hu