Google+
147 003 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Remport Boglárka

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Remport Boglárka fogszakorvos, fogszabályozó szakorvos vagyok. Tudni kell, hogy a torlódott fogak nem csak esztétikai, de funkcionális gondokat is okoznak, mivel nehezen tisztíthatóak, ezért nagyobb a szuvasodás veszélye az ilyen fogs...

Specializáció, szakmai háttér

gyermek- és felnőttkori fogszabályozó kezelések, általános fogászati kezelések (pl. tömés, gyökérkezelés, fogpótlások készítése, fogkő eltávolítás, stb.), fogfehérítő kezelések (rendelői és otthoni), gyermekfogászat, dentálhigiéniás oktatás, várandós kismamák fogás...

Tovább olvasom >
A

Remport Fogászat

1141 Budapest, XIV. kerület, Fogaras köz 8. (Alsórákos)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Remport Fogászat

1141 Budapest, XIV. kerület, Fogaras köz 8. (Alsórákos)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Remport Boglárka fogszakorvos, fogszabályozó szakorvos vagyok. Tudni kell, hogy a torlódott fogak nem csak esztétikai, de funkcionális gondokat is okoznak, mivel nehezen tisztíthatóak, ezért nagyobb a szuvasodás veszélye az ilyen fogsoron, ezen kívül az emésztési folyamatban is nagy szerepet játszik, hogy a rágás és harapás során megfelelően érintkezzen a fogsor. A fogszabályozást érdemes már kisgyermekkorban megkezdeni, de nincs életkori határa, akár nyugdíjas korban is van lehetőség a torlódott fogak sorba rendezésére. Rendelőmben számos különböző, korszerű fogszabályozási megoldással várom az érdeklődőket. Az első találkozáskor felmérjük a páciens igényeit, megvizsgáljuk a fogakat és az állkapcsot, szükség esetén röntgenfelvételeket készítünk. Ezután megbeszéljük a lehetséges kezelési formákat és árajánlatot adunk. A rögzített és kivehető készülékek széles palettájával állok rendelkezésükre, legyen szó külső vagy belső felületre ragasztott brackettekről, mini implantátumokról, vagy a láthatatlan invisalign típusú készülékekről.

Specializáció

  • gyermek- és felnőttkori fogszabályozó kezelések
  • általános fogászati kezelések (pl. tömés, gyökérkezelés, fogpótlások készítése, fogkő eltávolítás, stb.)
  • fogfehérítő kezelések (rendelői és otthoni)
  • gyermekfogászat, dentálhigiéniás oktatás
  • várandós kismamák fogászati ellátása

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi kar, summa cum laude minősítés
  • Fogszabályozás szakorvosa, kiválóan megfelelt eredménnyel

Vélemények

3 értékelés

„a doktornő figyelmes volt, a fiamat vittem fogászati szűrővizsgálatra és talált egy lyukas fogat amit betömött fájdalommentesen, így nem maradt rossz élmény számára az orvos másnak is nagyon ajánlom”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„a doktornő nagyon kedves volt velünk, elégedetten távoztunk”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő kedves és rendkívüli nyugodtságot sugároz, ami egy fogorvosi rendelőben nem éppen hátrány. Emellett nagyon professzionális. Soha nem távoztam még fogorvostól ennyire elégedetten.”

„Nem volt.”

,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig