1 018 515 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Fülöp Gábor - Kardiológus

Dr. Fülöp Gábor

(8)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főorvosa vagyok. 2009 óta dolgozom itt a szívkatéteres laborban, illetve a fekvő- és járóbeteg részlegen. 1996-1999 között az USA-ban a New York University orvosa voltam. 1999-ben amerikai belgyógyászat...

Tovább olvasom
Dr. Fülöp Gábor - Kardiológus

Dr. Fülöp Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főorvosa vagyok. 2009 óta dolgozom itt a szívkatéteres laborban, illetve a fekvő- és járóbeteg részlegen. 1996-1999 között az USA-ban a New York University orvosa voltam. 1999-ben amerikai belgyógyászati szakvizsgát tettem – American Board of Internal Medicine. Magyaror...

Tovább olvasom
Gondosorvos Medical Center
1025 Budapest, II. kerület, Törökvész u. 9/a. (Vérhalom)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főorvosa vagyok. 2009 óta dolgozom itt a szívkatéteres laborban, illetve a fekvő- és járóbeteg részlegen.  1996-1999 között az USA-ban a New York University orvosa voltam. 1999-ben amerikai belgyógyászati szakvizsgát tettem – American Board of Internal Medicine. Magyarországra visszaköltözve magyar belgyógyászati, majd kardiológiai szakképesítést szereztem. 9 évig a Semmelweis Egyetem Városmajori Kardiológiai Központjában dolgoztam, a Haemodinamikai (Szívkatéteres) Laboratórium laborvezető-helyettese voltam. Az elmúlt 10 évben részállásban az Egyesült Királyságban döntően a Cambridge Egyetem Oktató Kórházának orvosa voltam. A Magyar és Európai Kardiológus Társaság és a Royal College of Physicians tagja vagyok.

Vizsgálatok: kardiológiai szakorvosi vizsgálat, Holter, ergometria, ABPM, echocardiográfia.

Mivel fordulhat hozzám?

 • mellkasi fájdalom, ritmuszavar, magas vérnyomás betegség, nehézlégzés, fulladás , lábdagadás, vérhígító kezelés beállítása, átállítás korszerű kezelésre,
 • ismert koszorúérbetegség (stent beültetés, ACBG műtét utáni állapotok) kezelése, gondozása
 • aorta billentyű betegségek, (TAVI kivizsgálás, műtét utáni gondozása), mitrális billentyű betegségek.

Gondosorvos Medical Center

1025 Budapest, Törökvész út 9/A

https://gondosorvos.hu/

Rendelési idő: minden héten hétfőn 15.30-20:00 

Specializáció

 • Komplex kardiológiai szűrővizsgálat
 • Holter (24 órás EKG)
 • Ergometria (terheléses EKG)
 • ABPM (24 órás vérnyomásmérés)
 • Echokardiográfia

Kórházi háttér

 • Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (GOKI)
 • Felnőtt Kardiológiai Osztály
 • Katéter Terápiás Osztály

Tanulmányok

 • New York University/NYU - USA
 • Cambridge Unversity Oktató Kórháza - UK
 • S Z A K V I Z S G Á K :
 • 1999 New York University/NYU - Amerikai belgyógyászat szakvizsga/American Board of Internal Medicine
 • 2003 Belgyógyászat szakvizsga
 • 2005 Kardiológia szakvizsga
 • :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 • 1995 Semmelweis Orvostudományi Egyetem ÁOK

Tagságok

 • Európai Kardiológus Társaság
 • Royal College of Physicians

Vélemények

8 értékelés
2020. szeptember
Páciensként nem tudom a szakmai felkészültségét felmérni, 2009-ben kétszer mentette meg az életemet, ezért örök hálával tartozom. Emberileg viszont tudom minősíteni: barátságos, figyelmes, szolgálatkész és gondos orvosa betegeinek. Valószínűleg ennél többet beteg nem várhat orvosától. Ajánlom!
2020. augusztus
Fülöp doktort édesanyám szív és érrendszeri problémái miatt kerestük fel. Kedves doktor úr, az Ön szakmai felkészültsége, valamint empatikus hozzáállása a gyógyításhoz példa értékű lehet valamennyi kollégája számára! Kiváló diagnózist állított föl, melynek nyomán édesanyám kezelése is sikeres volt. Köszönjük!
2020. július
Fantasztikus profizmus és szakmai hozzáértés. Szeretném kifejezni legőszintébb tiszteletemet Fülöp főorvos úrnak áldozatos, kiváló munkájáért, emberséges hozzáállásáért. Egy összetett problémával kerestem fel, amit pillanatok alatt átlátott és megoldott. Nagyon alapos. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2020. július
Dr Fulop Gabor Foorvos Ur vegtelenul kedves, megbizhato, higgadt szakember. A vizsgalatok soran maximalis biztonsagban erzem magam kezei kozott. Szemelyisege megnyugtato, mindent lelkiismeretesen kivizsgal, szakmai tudasa kiemelkedo. Mindent koszonok Fulop Foorvos Urnak!
2020. július
Dr Fulop Gabor Foorvos Ur vegtelenul kedves, megbizhato, higgadt szakember. A vizsgalatok soran maximalis biztonsagban erzem magam kezei kozott. Szemelyisege megnyugtato, mindent lelkiismeretesen kivizsgal, szakmai tudasa kiemelkedo. Mindent koszonok Fulop Foorvos Urnak!
2020. július
Az emberség, jóság, a nagyon magas szakmai színvonal és a szerénység, amit ki tudnék emelni Fülöp Főorvos Úrral kapcsolatban. A hozzátartozóm járt nála kivizsgáláson. Alapos volt, empatikus, a vizsgálat mindenre kiterjedő volt. A türelme végtelen. Nagyon hálásak vagyunk!
2020. július
Fülöp Főovos Úr betegközpontú, magas szakmai ismeretekkel rendelkezik, alapos, türelmes a beteggel és a hozzátartozóval egyaránt. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Horváth Hanna
2020. július
Dr.Fülöp Gábor főorvos Ùrat felkerestük édesanyám sùlyos szìvproblémájával. Kedvessége, szakmai tudása példaértékű. Egyből éreztük jò helyen vagyunk. Fáradtságot nem ismereve,végtelenül lelkiismeretesen törődőtt édesanyámmal mind szakmailag,mind emberileg. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése