832 560 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Babamozi - Nőgyógyász, Ultrahangos szakorvos, Diagnoszta

Babamozi

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Babamoziba három, illetve négy dimenziós ultrahang vizsgálatra jöhetnek el azok a kismamák, akik látni szeretnék születendő gyermeküket. (Nem kell aggódni, kisbabáról így kapott kép laikusok számára is egyértelmű!) Az ultrahanggal megcsodálhatjuk ele...

Specializáció

  • Terhességi 3D-s UH
  • Terhességi 4D-s UH

Tovább olvasom
M54 Orvosi Rendelők
1027 Budapest, II. kerület, Margit krt. 54. 1. emelet 1.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Margit krt. 54. 1. emelet 1.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Babamoziba három, illetve négy dimenziós ultrahang vizsgálatra jöhetnek el azok a kismamák, akik látni szeretnék születendő gyermeküket. (Nem kell aggódni, kisbabáról így kapott kép laikusok számára is egyértelmű!) Az ultrahanggal megcsodálhatjuk eleinte teljes egészében a magzatot, majd ahogyan növekszik a kisbaba, már csak egyes testrészeit láthatjuk (a végtagjait, a hasát-hátát, az arcát). A 14-15. héttől nagy biztonsággal kideríthetjük így a nemét is. A Babamozi lehetővé teszi, hogy a szülők láthassák, hogyan mozog a kicsi, legyen szó akár a végtagjairól, akár a szájáról. Figyelem! A 28-30. hét utánra ne halasszuk az első Babamozit! A vizsgálat szempontjából fontos magzatvízréteg már túl vékony a baba nagysága miatt, és ez ront a kapott kép minőségén. A többdimenziós vizsgálat révén nemcsak a családi album első kicsiről szóló képeit készíthetjük el. A diagnosztikai eljárás lehetővé teszi, hogy időben felfedezzük az esetleges testfelületi rendellenességeket, éppen ezért legalább egyszer érdemes elvégeztetni a vizsgálatot. Babamozi vizsgálati csomagunk tartalmazza a vizsgálatról készített DVD lemezt, 1 db színes képet, valamint a vizsgálatot tartalmazó írásbeli leletet.

Specializáció

  • Terhességi 3D-s UH
  • Terhességi 4D-s UH

Vélemények

1 értékelés
2014. március
Türelem.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése