1 473 468 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Tóth Ágnes - Pszichológus

Tóth Ágnes

4.8 | 9 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Pszichológus alapdiplomám mellett többféle személyiségfejlesztő irányban képződtem és képződöm jelenleg is (integratív hipnoterápia, bodywork pszichodráma, tranzakcióanalízis, coaching). Szemléletem integratív, fontos szerepet kap benne a korai élménye...

Tovább olvasom
Tóth Ágnes - Pszichológus

Tóth Ágnes

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Pszichológus alapdiplomám mellett többféle személyiségfejlesztő irányban képződtem és képződöm jelenleg is (integratív hipnoterápia, bodywork pszichodráma, tranzakcióanalízis, coaching). Szemléletem integratív, fontos szerepet kap benne a korai élmények hatása, a kognitív folyamatok térképezése, valamint a rendszerszem...

Tovább olvasom
PszichoFészek - II. kerület (Szász Károly utca 6.)
1027 Budapest, II. kerület, Szász Károly u. 6. II. emelet 6. (Víziváros)
PszichoFészek - I. kerület
1015 Budapest, I. kerület, Csalogány utca 26. IV.em. 2. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Pszichológus alapdiplomám mellett többféle személyiségfejlesztő irányban képződtem és képződöm jelenleg is (integratív hipnoterápia, bodywork pszichodráma, tranzakcióanalízis, coaching). Szemléletem integratív, fontos szerepet kap benne a korai élmények hatása, a kognitív folyamatok térképezése, valamint a rendszerszemlélet. Az egyéni konzultáció során lehetőség nyílik biztonságos térben, egy új kapcsolódásban pótolni, oldani és újraformálni mindazt, ami egy korábbi kapcsolatban hiányos maradt, vagy sérült. A nehézségre lehetőségként tekintek, amit ha megértünk, út nyílik a fejlődésre, átdolgozásra, és egy teljesebb életre.

Mire számíthat

Egyéni konzultációba sokféle háttérrel és nehézséggel érkeznek. Az első alkalom során tisztázzuk, hogy milyen tünetekkel és céllal érkezett, és hogyan tudom támogatni ennek elérésében.

A konzultáció során elfogadással, az érzések kihangosításával segítem az új felismerések létrejöttét. Egy biztonságos kapcsolati térben meg lehet megtapasztalni az egyéni működés jellegzetességeit, és pótolni, újraformálni mindazt, ami egy korábbi kapcsolatban hiányos maradt, vagy sérült. 

A folyamat során rálátást nyerhet választásai, élethelyzetei mozgatóerőire és összefüggéseire. Tudatosítjuk és oldjuk azokat a mintákat, amelyek megakasztják, vagy mellékvágányra terelik életében.

Megtartó, elfogadó, támogató szemléletben töltődnek a hiányok, növekednek az erőforrások, így egyre inkább képessé válik felismerni és képviselni saját igényeit, és hitelesen alakítani kapcsolódásait.

 

Az első néhány alkalom során közösen állapodunk meg a konzultáció céljáról, és az ehhez szükséges idői és technikai keretekről. Eszközeim közé tartozik a belső képekkel végzett munka (KIP, Ego-state, NLP technikák), valamint a romboló gondolkozási minták azonosítása és átdolgozása.

Specializáció

 • én-erősítés
 • függés, függetlenedés kérdései
 • gátoltság
 • célnélküliség, széttartó célok
 • pályakép (újra)tervezése
 • párkapcsolati elakadások
 • nőiesség, férfiasság

Kórházi háttér

 • 2018- Óbudai Szent Margit Rendelőintézet, Pszichiátria

Tanulmányok

 • 2007 ELTE, Pszichológus diploma
 • 2017 Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Integratív (felnőtt) terapeuta képzés
 • 2016- PTE/Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képzés
 • 2013 Integratív Coach Alapozó Képzés, Grow Csoport
 • 2005 TA 101 modul, Magyar Tranzakcióanalitikus Egyesület

Vélemények

4.8 az 5-ből
5 csillag
89 %
4 csillag
11 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.9
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Rebeka
2018. augusztus
Megértő és figyelmes volt, nem ítélkezett. Számomra ez bizalmat adott, még jönni fogok hozzá.
Veronika
2018. július
Elsőre szimpatikus volt és ebben a számomra nem megszokott helyzetben is végig komfortosan éreztem magam.
Klára
2018. június
Hasznos tanácsokat kaptam, amiket be tudok építeni a mindennapjaimba. Másoknak is ajánlom, ha kell, őt fogom választani a későbbiekben is.
S. Rebeka
2017. szeptember
Empatikus, türelmes, és nagyon segítőkész.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése