467 031 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Radó Eszter - Pszichológus, Pszichoterapeuta

Dr. Radó Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Radó Eszter pszichoterapeuta szakorvos magánrendelése. Minden emberi sors egyedi, egyszeri, megismételhetetlen. Ezért a felmerülő problémás élethelyzetek is személyre szabott megoldást igényelnek. Az elhúzódó vagy váratlanul felbukkanó, megoldhata...

Tanulmányok

 • 1980 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem
 • 2003 - Európai Uniós Homeopátiás Diploma
 • 2009 - Kognitív- és Viselkedésterapeuta
 • 2010...

Tovább olvasom
Dr. Radó Eszter magánrendelése
1026 Budapest, II. kerület, Küküllő utca 8. (Pasarét)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Küküllő utca 8.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Radó Eszter pszichoterapeuta szakorvos magánrendelése.

Minden emberi sors egyedi, egyszeri, megismételhetetlen. Ezért a felmerülő problémás élethelyzetek is személyre szabott megoldást igényelnek. Az elhúzódó vagy váratlanul felbukkanó, megoldhatatlannak tűnő feszültségek kibillenthetnek lelki egyensúlyunkból és kóros állapotot okozhatnak (szorongásos zavarok, depresszió, pánik, fóbia, kényszer, pszichoszomatikus betegségek, evészavarok). Ez a lelket kinzó fájdalom, meg nem értettség érzésbe, testi tünetekbe, magatartásbeli zavarokba fordulhat, és ilyen helyzetben a pszichoterápia a legeredményesebb gyógymód.

A kognitív- és viselkedésterápiával ill. a közelmúltban teret hódító sématerápiával súlyosabb pszichiátriai kórképek (személyiségzavarok, skizofrénia) kezelésében is kimagasló eredményekkel bírok. A probléma gyökerének feltárása, tudatosítása és a vele való munka a terápia biztonságos, elfogadó légkörében képes a páciensben pozitív lelki változásokat generálni.

Az ülések fő célkitűzései, hogy klienseim önismeretének fejlesztésével napi tevékenységeiket siker és elégedettség övezze, kapcsolataik harmonikusak legyenek, vágyaik beteljesüljenek, és azzá váljanak, akik lenni szeretnének.

Ha úgy érzi velem tart, várom jelentkezését!

Tanulmányok

 • 1980 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem
 • 2003 - Európai Uniós Homeopátiás Diploma
 • 2009 - Kognitív- és Viselkedésterapeuta
 • 2010 - Pszichoterapeuta szakorvos

Vélemények

16 értékelés
2019. július
2019. április
2019. március
Kiváló szakember, tapasztalt, a beteggel való bánásmódja megfelelő, megértő és támogató magatartást mutat, ugyanakkor ügyesen rávezeti a beteget egy objektív látásmód kialakítására, ha szükséges.
Az ára talán picikét átlagon felüli, de egy jó szakembert meg kell fizetni.
2019. február
Évek óta járok orvosokhoz, és végre valaki megértett és nem nézett ràm úgy, mint egy bolondra!
2019. január
2018. november
2018. október
2018. szeptember
minden rendben volt
2018. augusztus
A doktornő kisugárzása bizalmat árasztott, nem éreztem feszélyezve magam. Könnyen megnyíltam így sok problémát át tudtunk beszélni. Még biztosan fel fogom keresni a doktornőt
2018. augusztus
A doktornő iránymutatása sokat segített az egészségem helyreállításában. Ha még szükséges lesz, biztosan őt fogom felkeresni.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése