2 300 097 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Radó Eszter - Pszichológus, Pszichoterapeuta

Dr. Radó Eszter

4.94 | 26 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Radó Eszter pszichoterapeuta és sématerapeuta szakorvos magánrendelése. Minden emberi sors egyedi, egyszeri, megismételhetetlen. Ezért a felmerülő problémás élethelyzetek is személyre szabott megoldást igényelnek. Az elhúzódó vagy váratlanul felbu...

Tovább olvasom
Dr. Radó Eszter - Pszichológus, Pszichoterapeuta

Dr. Radó Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Radó Eszter pszichoterapeuta és sématerapeuta szakorvos magánrendelése. Minden emberi sors egyedi, egyszeri, megismételhetetlen. Ezért a felmerülő problémás élethelyzetek is személyre szabott megoldást igényelnek. Az elhúzódó vagy váratlanul felbukkanó, megoldhatatlannak tűnő feszültségek kibillenthetnek lelki egy...

Tovább olvasom
Dr. Radó Eszter magánrendelése
1026 Budapest, II. kerület, Küküllő utca 8. (Pasarét)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Radó Eszter pszichoterapeuta és sématerapeuta szakorvos magánrendelése.

Minden emberi sors egyedi, egyszeri, megismételhetetlen. Ezért a felmerülő problémás élethelyzetek is személyre szabott megoldást igényelnek. Az elhúzódó vagy váratlanul felbukkanó, megoldhatatlannak tűnő feszültségek kibillenthetnek lelki egyensúlyunkból és kóros állapotot okozhatnak (szorongásos zavarok, depresszió, pánik, fóbia, kényszer, pszichoszomatikus betegségek, evészavarok). Ez a lelket kinzó fájdalom, meg nem értettség érzésbe, testi tünetekbe, magatartásbeli zavarokba fordulhat, és ilyen helyzetben a pszichoterápia a legeredményesebb gyógymód.

A kognitív- és viselkedésterápiával ill. a közelmúltban teret hódító sématerápiával súlyosabb pszichiátriai kórképek (személyiségzavarok, skizofrénia) kezelésében is kimagasló eredményekkel bírok. A probléma gyökerének feltárása, tudatosítása és a vele való munka a terápia biztonságos, elfogadó légkörében képes a páciensben pozitív lelki változásokat generálni.

Az ülések fő célkitűzései, hogy klienseim önismeretének fejlesztésével napi tevékenységeiket siker és elégedettség övezze, kapcsolataik harmonikusak legyenek, vágyaik beteljesüljenek, és azzá váljanak, akik lenni szeretnének.

Ha úgy érzi velem tart, várom jelentkezését!

A járványhelyzet miatt a szakma protokollja szerint online tudom pácienseimet fogadni.

 

Tanulmányok

  • 2018 - Nemzetközi Sématerápiás Egyesület (ISST) Sématerapeuta
  • 2010 - Pszichoterapeuta szakorvos
  • 2009 - Kognitív- és Viselkedésterapeuta
  • 2003 - Európai Uniós Homeopátiás Diploma
  • 1980 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

4.94 az 5-ből
26 értékelés alapján
5 csillag
92 %
4 csillag
8 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.96
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.92
Megfelelő volt az ellátásod? 4.92

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
A Doktorno nagyon tapasztalt. Nagyon megerto, empatikus, segitokesz es kedves. Nem csak a konzultacio idejen foglalkozik a paciensevel, hanem barmikor lehet keresni, lehet ra szamitani, ami masokrol nem mondhato el.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. január
Az elso konzultacios alkalom utan bizonyos limitaciokkal tudok csak lenyeges kovetkezteteseket levonni - ismerkedunk egymassal, a szituacioval. Ugy gondolom ez mind a szakember, mind a paciens reszerol egy tanulasi folyamat elso lepese. Altalanossagban az volt a benyomasom, hogy erto figyelmet es ehhez illeszkedo szakertoi javaslatokat kapok. A parbeszed folyasat pedig a jelentos szakmai es elettapasztalatok hataroztak meg doktorno reszerol. Ez nagy segitseg volt a csapongasaim eliminalasaban.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom doktorno reszerol, leginkabb sajat osszeszedetlensegem zavart kisse.
Georgina
2021. augusztus
A Doktornő nagyon profi, nagy tudású. Végig nagyon figyelt rám, értékes és jó visszajelzéseket adott, örülök, hogy rátaláltam!
-
Katalin
2020. augusztus
A Doktornő szakmai felkészültsége, kedvessége
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. június
A Doktornő kedvessége, figyelmessége és alapossága
Nem volt ilyen
Tünde
2020. március
Nagyon szimpatikus volt a Dr Nő , nagyon kellemes hangulatban és tartalmasan telt az első találkozás.
Nem volt
Szilvia
2020. január
Egy családi "dráma" okán kerültünk a Doktornőhöz, de már az első alkalom után "megvolt" az ok és az út a gyógyuláshoz. . . .ezt magunktól nem ismertük volna fel! Csodálatos szakember!
-
Dorina
2019. március
Kiváló szakember, tapasztalt, a beteggel való bánásmódja megfelelő, megértő és támogató magatartást mutat, ugyanakkor ügyesen rávezeti a beteget egy objektív látásmód kialakítására, ha szükséges.
Az ára talán picikét átlagon felüli, de egy jó szakembert meg kell fizetni.
Bianka
2019. február
Évek óta járok orvosokhoz, és végre valaki megértett és nem nézett ràm úgy, mint egy bolondra!
-
Tamara
2018. szeptember
minden rendben volt
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése