Google+
142 532 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Radó Eszter

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Radó Eszter pszichoterapeuta szakorvos magánrendelése. Minden emberi sors egyedi, egyszeri, megismételhetetlen. Ezért a felmerülő problémás élethelyzetek is személyre szabott megoldást igényelnek. Az elhúzódó vagy váratlanul felbukkanó, mego...

Specializáció, szakmai háttér

1980 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem, 2003 - Európai Uniós Homeopátiás Diploma, 2009 - Kognitív- és Viselkedésterapeuta, 2010 - Pszichoterapeuta szakorvos

Tovább olvasom >
A

Dr. Radó Eszter magánrendelése

1026 Budapest, II. kerület, Küküllő utca 8. (Pasarét)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Dr. Radó Eszter magánrendelése

1026 Budapest, II. kerület, Küküllő utca 8. (Pasarét)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Radó Eszter pszichoterapeuta szakorvos magánrendelése.

Minden emberi sors egyedi, egyszeri, megismételhetetlen. Ezért a felmerülő problémás élethelyzetek is személyre szabott megoldást igényelnek. Az elhúzódó vagy váratlanul felbukkanó, megoldhatatlannak tűnő feszültségek kibillenthetnek lelki egyensúlyunkból és kóros állapotot okozhatnak (szorongásos zavarok, depresszió, pánik, fóbia, kényszer, pszichoszomatikus betegségek, evészavarok). Ez a lelket kinzó fájdalom, meg nem értettség érzésbe, testi tünetekbe, magatartásbeli zavarokba fordulhat, és ilyen helyzetben a pszichoterápia a legeredményesebb gyógymód.

A kognitív- és viselkedésterápiával ill. a közelmúltban teret hódító sématerápiával súlyosabb pszichiátriai kórképek (személyiségzavarok, skizofrénia) kezelésében is kimagasló eredményekkel bírok. A probléma gyökerének feltárása, tudatosítása és a vele való munka a terápia biztonságos, elfogadó légkörében képes a páciensben pozitív lelki változásokat generálni.

Az ülések fő célkitűzései, hogy klienseim önismeretének fejlesztésével napi tevékenységeiket siker és elégedettség övezze, kapcsolataik harmonikusak legyenek, vágyaik beteljesüljenek, és azzá váljanak, akik lenni szeretnének.

Ha úgy érzi velem tart, várom jelentkezését!

Tanulmányok

  • 1980 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem
  • 2003 - Európai Uniós Homeopátiás Diploma
  • 2009 - Kognitív- és Viselkedésterapeuta
  • 2010 - Pszichoterapeuta szakorvos

Vélemények

12 értékelés

„minden rendben volt”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő kisugárzása bizalmat árasztott, nem éreztem feszélyezve magam. Könnyen megnyíltam így sok problémát át tudtunk beszélni. Még biztosan fel fogom keresni a doktornőt”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő iránymutatása sokat segített az egészségem helyreállításában. Ha még szükséges lesz, biztosan őt fogom felkeresni.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Mindennel nagyon elégedett voltam, már többször is voltam nála és eddig egyszer sem volt panaszom. Minden tökéletes!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő nagyon kedves személyiség, a problémámat jól tudta értelmezni és ennek megfelelően alakította a konzultációkat. A beszélgetések nagyon sokat segitettek rajtam, még biztosan fel fogom keresni a rendelését.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Elsőre is szimpatikus es emberi a doktorno. Szívesen engedem be az életem kesze-kusza vilagába..”

,

„a rendelés végére jobb lett a hangulatom”

,

„Engem hat éve gyógyított meg a Doktornő. Azóta kiteljesedett az életem. Emlékszem már az első találkozásunkkor az a hihetetlen kedvesség, ami a Doktornőből áradt, megkérdőjelezte minden rossz gondolatomat és érzésemet. Ennyire még senki sem vett komolyan! Nagyon szerencsés ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig