423 228 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Milicz Ágnes - Pszichológus

Milicz Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Milicz Ágnes vagyok, tanácsadó szakpszichológus, pár- és családterapeuta jelölt, integratív hipnoterapeuta jelölt, a magánéletben pedig társ és egy kislány édesanyja. Magánrendelésem keretében fiatal felnőttekkel (18 évtől) és felnőttekkel foglalkozom...

Specializáció

 • életvezetési elakadások
 • különböző életszakaszokhoz kapcsolódó problémák, krízishelyzetek (leválás, gyermekvállalás, családalap...

Tovább olvasom
PszichoFészek - III. kerület - Felnőtt rendelő
1035 Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 3. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 3.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Milicz Ágnes vagyok, tanácsadó szakpszichológus, pár- és családterapeuta jelölt, integratív hipnoterapeuta jelölt, a magánéletben pedig társ és egy kislány édesanyja.

Magánrendelésem keretében fiatal felnőttekkel (18 évtől) és felnőttekkel foglalkozom.

 Pszichológus diplomámat 2009-ben szereztem a Debreceni Egyetemen felnőtt klinikai és egészségpszichológia szakirányon, majd 2012-ben az ELTE-n szakvizsgát tettem. Tanácsadó szakpszichológusi oklevelemet krízisintervenció specializációval szereztem meg. Tagja vagyok a Magyar Családterápiás Egyesületnek, melynek keretei közt pár- és családterápiában képződtem.

 

Az elmúlt években dolgoztam iskola és óvoda kötelékében, tréninggel foglalkozó cég elméleti és csoportvezető munkatársaként, valamint egyéni pszichológiai tanácsadóként alapítvány keretei között. Szakmai gyakorlatot töltöttem pár- és családterápiás központnál, valamint felnőtt pszichiátriai intézetben.

 

Munkámban elsőrendűnek, legmeghatározóbb tényezőnek magát a klienssel való kapcsolódást tartom. Egy gyógyító, bensőséges kapcsolatban való együttlétet, együtt rezdülést, valamint a bizalom-teli és teljes mértékben elfogadó légkör megteremtését. Hiszek abban, hogy már önmagában ez is pozitív változást és fejlődést képes előmozdítani egy támogató, korrektív kapcsolati minta megtapasztalásán keresztül. A tanácsadási folyamat során abban próbálom segíteni a hozzám fordulókat, hogy problémáik feltárásán, lelki működésük mélyebb megértésén és új összefüggések felismerésén át fokozatosan eljussanak egy számukra megfelelő egyensúlyi állapotba, szorongató érzéseik oldódjanak, kapcsolataik kielégítőbben kezdjenek működni, s hatékonyabb viselkedéses és kommunikációs eszköztárra tegyenek szert.

 Ha úgy érzi, elérkezett az idő a változtatásra, szeretettel várom a magánrendelésemen.

 

 

 

 

Specializáció

 • életvezetési elakadások
 • különböző életszakaszokhoz kapcsolódó problémák, krízishelyzetek (leválás, gyermekvállalás, családalapítás, életközépi krízis, idős szülő elvesztése stb.)
 • váratlan stresszhelyzetek, krízisállapotok (haláleset, munkahely elvesztése, betegség, szakítás, válás stb.)
 • akut, ill. krónikus szorongás
 • hangulatzavarok
 • veszteségek, gyászfeldolgozás
 • önértékelési, önérvényesítési nehézségek
 • kapcsolati problémák (párkapcsolati, családi nehézségek, állandósult negatív minták, visszatérő konfliktusok stb.)
 • kommunikációs nehézségek
 • önismereti igény, előrelépés

Tagságok

 • Magyar Családterápiás Egyesület

Vélemények

2 értékelés
2019. január
2018. november
Minden nagyon tetszett
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése