761 316 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Milicz Ágnes -

Milicz Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Milicz Ágnes vagyok, tanácsadó szakpszichológus, pár- és családterapeuta jelölt, integratív hipnoterapeuta jelölt, a magánéletben pedig társ és egy kislány édesanyja. Magánrendelésem keretében fiatal felnőttekkel (18 évtől) és felnőttekkel foglalkozom...

Specializáció

 • életvezetési elakadások
 • különböző életszakaszokhoz kapcsolódó problémák, krízishelyzetek (leválás, gyermekvállalás, családala...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Milicz Ágnes vagyok, tanácsadó szakpszichológus, pár- és családterapeuta jelölt, integratív hipnoterapeuta jelölt, a magánéletben pedig társ és egy kislány édesanyja.

Magánrendelésem keretében fiatal felnőttekkel (18 évtől) és felnőttekkel foglalkozom.

 Pszichológus diplomámat 2009-ben szereztem a Debreceni Egyetemen felnőtt klinikai és egészségpszichológia szakirányon, majd 2012-ben az ELTE-n szakvizsgát tettem. Tanácsadó szakpszichológusi oklevelemet krízisintervenció specializációval szereztem meg. Tagja vagyok a Magyar Családterápiás Egyesületnek, melynek keretei közt pár- és családterápiában képződtem.

 

Az elmúlt években dolgoztam iskola és óvoda kötelékében, tréninggel foglalkozó cég elméleti és csoportvezető munkatársaként, valamint egyéni pszichológiai tanácsadóként alapítvány keretei között. Szakmai gyakorlatot töltöttem pár- és családterápiás központnál, valamint felnőtt pszichiátriai intézetben.

 

Munkámban elsőrendűnek, legmeghatározóbb tényezőnek magát a klienssel való kapcsolódást tartom. Egy gyógyító, bensőséges kapcsolatban való együttlétet, együtt rezdülést, valamint a bizalom-teli és teljes mértékben elfogadó légkör megteremtését. Hiszek abban, hogy már önmagában ez is pozitív változást és fejlődést képes előmozdítani egy támogató, korrektív kapcsolati minta megtapasztalásán keresztül. A tanácsadási folyamat során abban próbálom segíteni a hozzám fordulókat, hogy problémáik feltárásán, lelki működésük mélyebb megértésén és új összefüggések felismerésén át fokozatosan eljussanak egy számukra megfelelő egyensúlyi állapotba, szorongató érzéseik oldódjanak, kapcsolataik kielégítőbben kezdjenek működni, s hatékonyabb viselkedéses és kommunikációs eszköztárra tegyenek szert.

 Ha úgy érzi, elérkezett az idő a változtatásra, szeretettel várom a magánrendelésemen.

 

 

 

 

Specializáció

 • életvezetési elakadások
 • különböző életszakaszokhoz kapcsolódó problémák, krízishelyzetek (leválás, gyermekvállalás, családalapítás, életközépi krízis, idős szülő elvesztése stb.)
 • váratlan stresszhelyzetek, krízisállapotok (haláleset, munkahely elvesztése, betegség, szakítás, válás stb.)
 • akut, ill. krónikus szorongás
 • hangulatzavarok
 • veszteségek, gyászfeldolgozás
 • önértékelési, önérvényesítési nehézségek
 • kapcsolati problémák (párkapcsolati, családi nehézségek, állandósult negatív minták, visszatérő konfliktusok stb.)
 • kommunikációs nehézségek
 • önismereti igény, előrelépés

Tagságok

 • Magyar Családterápiás Egyesület

Vélemények

2 értékelés
2019. január
2018. november
Minden nagyon tetszett
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése