Google+
108 623 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Zsiska Beáta

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Rendelésemen a hagyományos orvoslás és gyógyítás mellett, ha Önnek igénye van, lehetőséget kap arra, hogy holisztikusan, azaz teljes egészében vizsgáljuk (testi-lelki-mentális ), megértsük és gyógyítsuk a kialakult gerinc és ízületi panaszait. A vizsgálat...

Specializáció, szakmai háttér

manuálterápiai kezelés, McKenzie-torna, kinezio-tape kezelésekre,, életmód tanácsadás, holisztikus kezelés, autogén tréning

Tovább olvasom >
A

Regenero Egészségház

1133 Budapest, XIII. kerület, Kárpát utca 14. (Újlipótváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Regenero Egészségház

1133 Budapest, XIII. kerület, Kárpát utca 14. (Újlipótváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Rendelésemen a hagyományos orvoslás és gyógyítás mellett, ha Önnek igénye van, lehetőséget kap arra, hogy holisztikusan, azaz teljes egészében vizsgáljuk (testi-lelki-mentális ), megértsük és gyógyítsuk a kialakult gerinc és ízületi panaszait. A vizsgálat mellett Önnek, ha állapota indokolja segíteni tudok McKenzie-tornával, kinezio-tape vagy manuálterápiás kezeléssel. Egészségének visszanyerése és hosszú távú megtartása kapcsán életmód-tanácsadással. Stressz, szorongás, fokozott terhelés miatt kialakult panaszok esetén pedig az autogén tréning módszerével is tudunk dolgozni.

Specializáció

  • manuálterápiai kezelés
  • McKenzie-torna
  • kinezio-tape kezelésekre,
  • életmód tanácsadás
  • holisztikus kezelés
  • autogén tréning

Vélemények

72 értékelés

„Betegként is ember számba vett. Kérdéseimre érthető válaszokat adott.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Rendkivul figyelmes, szakszeru, alapos, ertheto, lelkiismeretes volt a doktorno! ”

,

„Nagyon kedves, figyelmes és alapos. ”

,

„A doktornő rendkívül segítőkész, érdeklődő. A rutinszerű szakmai tudáson túl, lényegesen nagyobb, szélesebbkörű ismeretekkel rendelkezik. Nekem még a rendelésen túl, emailben is igyekezett minden segítséget megadni a problámám kezelésére.”

,

„Csodálattal tapasztaltam, hogy a doktornő még este 7-kor is milyen odafigyeléssel, energikusan, kedvesen bánt velem. Alaposan megvizsgált, és mindent érthetően elmondott. A problémám kapcsán egyértelműen megmondta, hogy mely része az, amiben neki nagy tapasztalata van, és azt ille...”

Végig olvasom
,

„Az egyenes, mégsem bántó orvosi kommunikáció.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Alapos és részletes vizsgálat, hozzá érthető magyarázat. Segítés a további kezelésekben.”

,

„Sok tapasztalatom volt eddig a reumatológusokkal, sajnos nem jók. De a Beáta doktornő egy földre szállt angyal! Alázatos, kedves, figyelmes, emberséges és empatikus. A szakmai tudása is hihetetlen nagy. Ami még nagyon fontos, hogy nem tünetet kezel, hanem kideríti miért alakulhatott...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Rendkívül alapos, nagy odafigyeléssel vizsgál. ”

,

„Odafigyeltek rám! Előszőr jártam ott. Kifizettem a kezelést (sok orvosnál itt befejeződik a munkája), rá pár napra megkaptam belinkelve leirásokkal, videókkal a nem rövid levelet, ami a további javaslatokat tartalmazott. Szóval az érzés, hogy odafigyelnek Rád, mindent megér! ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Kedves,azonnali komplex diagnozis és maximàlisan szakszerű ellàtàs.”

,

„Mivel már jártam a doktornőnél másik rendelőben, ezért már ismertem őt, és még mindig a közvetlensége, a profizmusa az ami miatt továbbra is biztosan őt választom.”

„Nem volt.”

,

„Empatia, szakertelem ”

,

„A doktornő felkészültsége, lényegretörése és kedves temészetessége, valamint az, hogy e-mailben személyre szóló linkeket küld.”

,

„Nagyon kedves, empatikus és felkészült. ”

„Nem volt”

,

„Átlátta, elsőre megértette "panaszaimat", sztem nem volt egyszerű.”

„Nem volt”

,

„Az orvos a vizsgálat után e-mailben is adott további tájékoztatást”

,

„Nagyon felkészült”

,

„Nagyon energikus a doktorno, profi ellatast kaptam, mindennel maximalisan elegedett voltam. Mindet elmagyarazott, egesz kivozsgalas alatt figyelt, kerdezett.”

„Nem volt ilyen”

,

„Tetszik, hogy nem a problémán volt a találkozó hangsúlya, hanem az egész testet érintő "problémán". Osztom a doktornő véleményét, hogy nem lehet csak a derék problémáját kezelni fájdalom esetén, foglalkozni kell az egész testtel (és pszichével is), így érhető ...”

Végig olvasom
,

„Nyitott, közvetlen stílusa, őszinte figyelme a betegre. Sok plusz információ adás e-mailen.”

„Nincs”

(nem regisztrált felhasználó),

„kapok extra infókat (emailen videók, könyvajánlók), amik segíthetik a gyógyulást”

„nem volt”

,

„ Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembert ismertem meg a doktornő személyiségében. Az alapos vizsgálatot követően minden kérdésemre megnyugtató, alapos választ kaptam. ”

,

„nagyon kedves, figyelmes, teljes körűen tájékoztatott mindenről. emailen is tartjuk a kapcsolatot, így úgy érzem, bármikor kereshetem. a kezelésemhez ajánlott további szakembereket, és szakirodalmat is.”

,

„Elég időt szánt rám a doktornő, mindent elmagyarázott. ”

„nem volt”

,

„Nagyon alapos vizsgálat”

„nem volt ilyen”

,

„A Doktor Nő remek ember és remek orvos! Alapos vizsgálat közben mindent elmagyaráz. És végig éreztem, hogy én, mint beteg vagyok számára a legfontosabb, és az, hogy a legjobb megoldást találja meg nekem. Bárcsak minden orvos ilyen lenne!”

,

„Pontos volt.”

„Nem volt”

,

„A doktornőről is csak jót tudok mondani. Csupa kedvesség, közvetlen, mosolygós, türelmes, alapos, figyelmes. Első alkalommal jártam nála, de mindent maximálisan megtett, hogy el tudjak lazulni. Emberileg és szakmailag is kiváló minősítést adok számára! :)”

„Ilyen nincs! :)”

,

„Az embert egy teljes egészként nézi, ami az orvosoknál még sajnos nagyon ritka. Nem bírál. Sokoldalúan gondolkodik. Optimista, energikus.”

„Nem volt.”

,

„Doktornő hozzáállása. A betegségnek mindig van valami lelki gyökere és a tüneti kezelések mellett ezt is kezelni kell.”

„-”

,

„Nagyfokú odafigyelés.”

,

„ ”

,

„Nagyon kedvesen és emberi módon történt a vizsgálat. Mélyreható volt az előzmények feltárása, mely könnyebbé tette a fennálló probléma megoldását.”

,

„Ismét úgy éreztem, jó kezekben vagyok.”

,

„Nagyon szimpatikus, nagyon figyelmes.”

,

„közvetlen, alapos, lelkiismeretes”

„nem volt”

,

„A doktornő nyitottsága és szeretete :)”

„Nincs”

,

„a probléma rendszerszerű megközelítése az orvos részéről, ill. a probléma okainak kiküszöbölésére irányuló törekvés a tüneti kezelés helyett”

,

„Nagyon kedvesen rávezetett a betegségem rejtelmeire.”

„Nem volt.”

,

„A Doktornő átfogó, kimerítő tájékoztatást adott, természetes, közvetlen módon. az ellátással teljesen elégedett voltam.”

,

„teljeskörű tanácsadás, és vizsgálat.”

„nincs kellemetlen tapasztalat.”

,

„Közvetlen lényegre törő hozzállás, magabiztosság. ”

„-”

,

„A doktornő empátiája feloldotta a bennem lévő bizalmatlanságot és feszültséget. Könnyen szótértettünk, így a probléma feltárása is könnyebb volt. ”

„Nem volt ilyen.”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig