883 188 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Zsiska Beáta - Reumatológus, Pszichológus

Dr. Zsiska Beáta

(210)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Rendelésemen a hagyományos orvoslás és gyógyítás mellett, ha Önnek igénye van, lehetőséget kap arra, hogy holisztikusan, azaz teljes egészében vizsgáljuk (testi-lelki-mentális ), megértsük és gyógyítsuk a kialakult gerinc és ízületi panaszait. A vizsgá...

Tovább olvasom
Dr. Zsiska Beáta - Reumatológus, Pszichológus

Dr. Zsiska Beáta

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Rendelésemen a hagyományos orvoslás és gyógyítás mellett, ha Önnek igénye van, lehetőséget kap arra, hogy holisztikusan, azaz teljes egészében vizsgáljuk (testi-lelki-mentális ), megértsük és gyógyítsuk a kialakult gerinc és ízületi panaszait. A vizsgálat mellett Önnek, ha állapota indokolja segíteni tudok McKenzie-tor...

Tovább olvasom
Regenero Egészségház
1133 Budapest, XIII. kerület, Kárpát utca 14. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Rendelésemen a hagyományos orvoslás és gyógyítás mellett, ha Önnek igénye van, lehetőséget kap arra, hogy holisztikusan, azaz teljes egészében vizsgáljuk (testi-lelki-mentális ), megértsük és gyógyítsuk a kialakult gerinc és ízületi panaszait. A vizsgálat mellett Önnek, ha állapota indokolja segíteni tudok McKenzie-tornával, kinezio-tape vagy manuálterápiás kezeléssel. Egészségének visszanyerése és hosszú távú megtartása kapcsán életmód-tanácsadással. Stressz, szorongás, fokozott terhelés miatt kialakult panaszok esetén pedig az autogén tréning módszerével is tudunk dolgozni.

Specializáció

  • manuálterápiai kezelés
  • McKenzie-torna
  • kinezio-tape kezelésekre,
  • életmód tanácsadás
  • holisztikus kezelés
  • autogén tréning

Vélemények

210 értékelés
2020. augusztus
A Doktornő empátiája, kedvessége, odafigyelése a problémáimra. Sokrétű információval látott el, látszott, hogy érdekli a sorsom.
Nem volt.
2020. augusztus
Nagyon alaposan és teljeskörűen vizsgált meg, figyelt minden apró megjegyzésemre, nyugodtabban jöttem el.
Nem volt ilyen.
2020. július
Lelkiismeretes, alapos munkát végez, nyugodt szívvel tudom ajánlani.
2020. július
Az eddigiektől eltérően, más oldalról közelítette meg a problémát, ami számomra új volt, tetszett. Mindenkinek ajánlom, nagyon felkészült, tapasztalt orvos.
2020. július
Szakmailag tökéletesen felkészült, emberileg rendkívül közvetlen. Figyelmes, kedves. Mintaként szolgál minden orvos számára.
Nem volt ilyen.
2020. július
Páratlan a Doktornő szakértelme, kedvessége, a beteghez való hozzáállása. Csak ajánlani tudom.
2020. július
A doktornő hozzáállása a betegéhez, empátiája, komplex látásmódja, ezáltal egyedisége.
Egyáltalán nem volt.
2020. július
Dr. Zsiska Beáta alaposan megvizsgált és mindent részletesen elmagyarázott.
Nem volt
2020. június
2020. június
A doktornó rendkívül figyelmes volt, részletes instukciókkal látott el, emelett küldött egy összefoglaló email-t további ajánlásokkal, gyakorlatokkal, videókkal. Korábban nem találkoztam még ilyen szintű profizmussal az egészségügyben, csak ajánlani tudom.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése