3 243 147 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Zsiska Beáta - Reumatológus

Dr. Zsiska Beáta

4.96 | 313 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Rendelésemen a hagyományos orvoslás és gyógyítás mellett, ha Önnek igénye van, lehetőséget kap arra, hogy holisztikusan, azaz teljes egészében vizsgáljuk (testi-lelki-mentális ), megértsük és gyógyítsuk a kialakult gerinc és ízületi panaszait. A vizsgá...

Tovább olvasom
Dr. Zsiska Beáta - Reumatológus

Dr. Zsiska Beáta

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Rendelésemen a hagyományos orvoslás és gyógyítás mellett, ha Önnek igénye van, lehetőséget kap arra, hogy holisztikusan, azaz teljes egészében vizsgáljuk (testi-lelki-mentális ), megértsük és gyógyítsuk a kialakult gerinc és ízületi panaszait. A vizsgálat mellett Önnek, ha állapota indokolja segíteni tudok McKenzie-tor...

Tovább olvasom
Regenero Egészségház
1133 Budapest, XIII. kerület, Kárpát utca 14. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Rendelésemen a hagyományos orvoslás és gyógyítás mellett, ha Önnek igénye van, lehetőséget kap arra, hogy holisztikusan, azaz teljes egészében vizsgáljuk (testi-lelki-mentális ), megértsük és gyógyítsuk a kialakult gerinc és ízületi panaszait. A vizsgálat mellett Önnek, ha állapota indokolja segíteni tudok McKenzie-tornával, kinezio-tape vagy manuálterápiás kezeléssel. Egészségének visszanyerése és hosszú távú megtartása kapcsán életmód-tanácsadással. Stressz, szorongás, fokozott terhelés miatt kialakult panaszok esetén pedig az autogén tréning módszerével is tudunk dolgozni.

Specializáció

  • manuálterápiai kezelés
  • McKenzie-torna
  • kinezio-tape kezelésekre,
  • életmód tanácsadás
  • holisztikus kezelés
  • autogén tréning

Dr. Zsiska Beáta vélemények

4.96 az 5-ből
313 értékelés alapján
5 csillag
96 %
4 csillag
4 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.97
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.96
Megfelelő volt az ellátásod? 4.92

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2023. május
A doktornő nagyon kedves és emberközpontú! A problémámat előbb megpróbálja gyógyszerek nélkül "orvosolni".Én pont ezért kerestem fel! Sok hasznos tanáccsal látott el!
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. május
Az a maximális figyelem, empátia és szakmai tudás, amit itt tapasztaltam, példaértékű. Ezt nevezem gyógyításnak, valódi orvoslásnak. A Doktor Nő személyiségéről, szakmai tudásáról, a problémákhoz való hozzáállásáról csak dicsérettel, mély hálával lehet beszélni. Bár minden orvos ilyen jelenléttel, figyelemmel, a beteg lelkére is hangsúlyt fektetve végezné a hivatását. Köszönöm!
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. május
Nagyon elégedett vagyok a vizsgálattal, mert úgy érzem volt értelme elmenni. (nem szeretek egyébként orvoshoz járni mert sokszor semmi értelme, mert nem kap az ember figyelmet és megoldást) Most viszont azt éreztem egy jó orvosnál jártam, részletesen megvizsgált, figyelt, tájékoztatott. Ha reumatológusra lesz szükségem a későbbiekben vagy a szüleimnek, a Doktornőt fogom választani máskor is.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. március
A doktornő alaposan, teljeskörűen igyekezett feltárni a derékfájdalmam okát. Olyan vizsgálati módszereket alkalmazott, ami által az egész test működésére betekintést nyert. Az okot akarta megszüntetni, nem a tünetet.
Nem tudok semmilyen kellemetlen tapasztalatról beszámolni. Csak ajánlani tudom a doktornőt mindenkinek.

(ellenőrzött értékelés)
2023. május
A doktornő nagyon alapos, kedves, empatikus, a szaktudása kiváló. Kifejezetten a holisztikus szemlélet miatt szerettem volna a rendelését meglátogatni és nem is csalódtam, az összefüggéseket igyekezett feltárni, az egész testet és az életmódbeli szokásokat vizsgálva. Köszönöm a segítséget.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. április
A doktornő tényleg odafigyelt rám, meghallgatta a véleményemet, személyre szabottan ajánlott kezelési módokat a problémáimra.
Nem volt ilyen..................................................................................................................................................................................................k.......

(ellenőrzött értékelés)
2023. március
A doktornő kedves, alapos, nem először jártam nála, és szerintem nem is utoljára.
Nem volt ilyen. Miért kell minimum 50 karaktert írnom ide, ha egyszer nem volt semmi kellemetlen? o.O

(ellenőrzött értékelés)
2023. február
A Doktornő alaposan kikérdezett, megvizsgált és rögtön átlátta a problémát. Kedves volt, közvetlen és szakmailag felkészült.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. február
A megszokott alapos, kedves, profi figyelmes vizsgálat. Kérdésekre türelmes, érthető részletes válasz.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. február
Zsiska doktornő nagyon alaposan megvizsgált,tájékoztatott. Már egy fél gyógyulás volt a találkozás vele. Köszönöm neki!
-