4 157 820 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sipos Péter Ph.D - Sebész, Proktológus

Dr. Sipos Péter Ph.D

4.51 | 206 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Szeretnék egy barátságos légkörű, a beteg igényeinek és elvárásainak megfelelő orvosi ellátást biztosítani. A beteggel közösen kitűzött célokat szeretném teljes meggyőződéssel kivitelezni, az ehhez szükséges erőt mobilizálni és a gyógyulás közben bizta...

Tovább olvasom
Dr. Sipos Péter Ph.D - Sebész, Proktológus

Dr. Sipos Péter Ph.D

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Szeretnék egy barátságos légkörű, a beteg igényeinek és elvárásainak megfelelő orvosi ellátást biztosítani. A beteggel közösen kitűzött célokat szeretném teljes meggyőződéssel kivitelezni, az ehhez szükséges erőt mobilizálni és a gyógyulás közben biztatást adni. Célom a multidiszciplináris diagnosztika részeként teljes...

Tovább olvasom
Benyovszky Orvosi Központ
1089 Budapest, VIII. kerület, Budapest, Benyovszky Móric utca 10. (Józsefváros)
Liv Duna Medical Center
1092 Budapest, IX. kerület, Lechner Ödön fasor 5. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szeretnék egy barátságos légkörű, a beteg igényeinek és elvárásainak megfelelő orvosi ellátást biztosítani. A beteggel közösen kitűzött célokat szeretném teljes meggyőződéssel kivitelezni, az ehhez szükséges erőt mobilizálni és a gyógyulás közben biztatást adni.
Célom a multidiszciplináris diagnosztika részeként teljeskörű vizsgálat tervezés, lebonyolítás és kiértékelés.
Ezt követően egy egyénre szabott ellátási tervet dolgozunk ki és a betegség fajtájától és súlyosságától függően ambulans, egynapos sebészeti vagy kórházi ellátás keretein belül szeretném „komplikáció mentesen” (a szövődmények számát minimalizálva) egy hatékony sebészeti ellátást biztosítani.
A postoperatív időszakban rugalmasan, de a szakmai szükségességnek megfelelően biztosítjuk a kontrollokat, varratszedést és szükség esetén a sebellátást, tumorok és megadott betegségek esetén a rendszeres utánkövetést.

 

Galéria

Specializáció

 • Pajzsmirigy és mellékpajzsmirigy betegségei
 • Emlő jó- és rosszindulatú betegségei, gynecomastia
 • Mindenféle sérv ellátása (hasfali, lágyéki, rekesz, ritka sérvek, mint rectocele, Morgagni sérv), rektuszdiastasis kezelése
 • Gastrointestinális betegségek, tumorok ellátása
 • Epe és epeúti diagnosztika és terápia
 • Proctologiai diagnosztika és terápia, fissura, fistula, aranyér, rektocele-végbélsérv és colorectalis betegségek kezelése
 • Visszérbetegségek műtéti és konzervatív ellátása
 • Bőrelváltozások, kóros nyirokcsomók eltávolítása, krónikus sebellátás
 • Rizikófelmérés, másodvélemény adása, terápiás terv készítés
 • Kóros elhízás műtéti kezelése, gyomorgyűrű portjának az állítása, esetleges eltávolítása, csőgyomor képzés, gyomor bypass műtét
 • Rectocele (végbélsérv) bélvarrógéppel történő ellátása (STARR operáció)
 • Aranyérműtétek varrógépes ellátása (Longo műtét)
 • Hasfali sérvek ellátása komponens szeparációs technikával
 • Fistula ellátása advanced flap plasztikával
 • Köldöksérv ellátás PUMP technikával
 • Preventív (beavatkozás előtti) és kiegészítő infiltrációs fájdalomcsillapítás, blokádok alkalmazása

Kórházi háttér

 • Délpesti Kórház Sebészeti Osztály

Tanulmányok

 • 2000 Gasztroenterológia szakvizsga
 • 1995 Sebészet szakvizsga
 • 1990 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Tagságok

 • Magyar Sebész Társaság

Dr. Sipos Péter Ph.D vélemények

4.51 az 5-ből
206 értékelés alapján
5 csillag
75 %
4 csillag
14 %
3 csillag
3 %
2 csillag
4 %
1 csillag
3 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.51
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.48
Megfelelő volt az ellátásod? 4.49

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. augusztus
Gyors kiszolgálás (ha lehet ezt pozitívumként említeni). 2 percet ha töltöttem bent, futószalag szerű ellátás.
A vizsgálat előtti tájékoztatás is hiányos volt, illetve egy kis térben elválasztó fal és mindennemű diszkréció nélkül zajlott a vizsgálat az asszitens lány jelenlétében. Az otthagyott pénzért cserébe arányosan egészen más szolgáltatást vártam volna. Doktor Úr részéről hiányzott az empátia. Egy korábbi értékelésben olvastam, hogy visszakérdezésre türelmetlenül válaszolt az orvos, ami esetemben is pontosan így történt. Végül kontrollra is egy másik orvoshoz mentem el.

(ellenőrzött értékelés)
2021. március
-
Alig tudtam elmondani a problémámat a Doktor Úrnak, mert folyamatosan közbevágott, sürgetett. Végig olyan halkan beszélt, hogy alig lehetett érteni, amit a maszk mögül motyog. Amikor visszakérdeztem másodjára, ingerülten válaszolt. A panaszom alapja az volt, hogy a kellemetlen székelés mellé vérzés is párosul. A vizsgálat végén megkérdezte, hogy "De ugye vérezni nem szokott?" Beutalót kaptam tükrözésre, majd közölte, hogy de ezt most a járvány miatt úgysem fogja senki megcsinálni. (?)

(ellenőrzött értékelés)
2020. szeptember
-
Kb. három másodperces manuális vizsgálat alapján az orvos kijelentette, hogy szerinte minden rendben van. A panaszokat, tüneteket figyelmen kívül hagyta, nem segített megoldást találni a problémára. Gyakorlatilag úgy jöttünk el, hogy kifizettük a vizsgálati díjat a semmire.

(ellenőrzött értékelés)
2020. május
-
Pénz és időpocséklás volt elmenni erre a vizsgàlatra. Semmivel nem kerültem közelebb a problémáim megoldásàhoz. Gyógyszert íratni sztkba is fognak, ahogy sürgőssègi ellátàst is lehet kapni, korona vírus ideje alatt is. Csak akkor ajánlom, ha nem akar valaki vàrakozni, ès fontos hogy excluzív környezetben lássák el

(ellenőrzött értékelés)
2017. július
-
A vizsgálat az összenyitott ajtónál történt, nem figyeltek az intimitásra, közben asszisztens a másik helyiségben zörgött. Vizsgálat utáni konzultáció során az orvosnak 2x csörgött a mobilja, amit fel is vett, majd az asszisztens is bekiabált a másik helyiségből egy kérdést. A vizsgálat fél percig tartott, nem éreztem, hogy olyan nagyon fontos a problémám az orvos számára, felírt egy gyógyszert, hátha jobb lesz tőle. Nem mennék többet oda, az egészet pénzlehúzásnak éreztem.

(ellenőrzött értékelés)
2020. július
Nem volt kellemes tapasztalatom.
A doki stílusa kritikán aluli. Beszólogatós, nagyképű, tenyérbe mászó vigyora van. 20 perc alatt, mindennel végeztünk, a régebbi papírjaim meg sem nézte. Azt mondta, a műtétre majd küld árajánlatot, hogy mennyibe kerülne, ami a mai napig nem kaptam meg. Nem nagyon ajánlanám senkinek sem, mert véleményem szerint, a műtőben is ilyen felületes munkát végezne.

(ellenőrzött értékelés)
2020. március
figyelmes és udvarias volt
az orvos egy olyan gyógyszert írt fel, amint már nem forgalmaznak

(nem ellenőrzött értékelés)
2019. november
-
Ahogy mások is írták már, első konzultáció vizsgálattal receptírással (max.8 perc) 20 ezer forint. A vizsgálatnál nem igazán vette figyelembe a doktor úr,hogy nagyon durva fajdalmaim vannak. Kontroll 3 percben 15 ezer forint! Felháborító!Soha többet a környékükre se.

(nem ellenőrzött értékelés)
2019. október
Miután orvost kerestem a gondomra, már másnapra kaptam időpontot. Előbb odaértem kb. fél órával, mint az időpontom, és be is tudtam menni az orvoshoz szinte azonnal.
A DMC egy jól működő, személytelen gépezet.A vizsgálattal együtt ha 7-8 percet voltam benn.Éreztem rajta, hogy sietne, hogy panel szöveget mond..A 7-8 percbe belefért az anamnézis, egy anoscopos vizsgálat, receptírás, tanácsadás és a papírok aláírása.Az nem fért bele, hogy pl. a hasamat betapintsa, vagy az életmódomról kérdezzen. És mindezt más magánrendelőkhöz képest is csillagászati áron.Ami még zavart hogy az asszisztens végig ott ült, nem tudott bizalmi szituáció kialakulni.

(ellenőrzött értékelés)
2019. október
-
Természetesnek veszik a fél órás csúszást, ami még megérthető is lenne, ha erről maguktól tájékoztatnák a várakozókat és nem kellene rákérdezni, ill. ha egy konzultáció nem csak 10 perc volna, és ezért nem 27 ezer Forintot kérnének. A komplex és megelőző szemlélet teljes hiányát éreztem, a ‘próbáljuk ki ezt és ha nem jön be, jöjjön vissza’ hozzáállással ötvözve. Bizalommal és kérdésekkel mentem, de nem kaptam érdemi válaszokat.