3 554 139 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szívsebészet, Konzultáció, általános vizsgálat - Szívsebész

Szívsebészet, Konzultáció, általános vizsgálat - Szívsebész

Időpontfoglalás magánorvosokhoz
segithetunk Keresés
Szakterület
Szolgáltatás
Helyszín
Ár
Értékelés
Orvos neme
Beszélt idegen nyelv
Ugrás dátumra
felk Foglaláshoz kattints az időpontra
- 7 NAP +
Szakterület és szolgáltatás
Kérjük, válassz
szakterületet, szolgáltatást!
1 - 1 / 1 Orvos
Rendezés
Ma, szeptember 27.
Dr. Alotti Nasri - Szívsebész Dr. Alotti Nasri - Szívsebész
Voucher nem elérhető
OTP EP fizetés nem elérhető

Dr. Alotti Nasri

Szívsebész
Szívsebész
Zalaegerszeg, Ady Endre u. 58. fsz. 3
Adatok frissítése...
szept. 27. - okt. 03.
Adatok frissítése...
szerda
ma
csütörtök
09.28.
péntek
09.29.
szombat
09.30.
vasárnap
10.01.
hétfő
10.02.
kedd
10.03.

Szívsebész - Szívsebészet

Szívsebészet

Szívsebészet:

A szívsebészet a sebészet egy ága, melynek célja hogy a szív és a szív közeli nagyerek megbetegedéseit műtéti úton kezelje.

Szívsebész

A szívsebész szakorvos látja el az ischaemiás szívbetegeket (közismert nevén bypass műtét), a különböző szívbillentyűk megbetegedéseit a sebészi helyreállítással, a billentyűk cseréjével, vagy billentyűplasztikával. Az aortagyök cseréje, a veleszületett, a szívet és a nagyereket érintő rendellenességek helyreállításával, továbbá a szívátültetés is a szívsebészet foglalkozik.

Szívsebészeti betegségek

Napjaink leggyakoribb népbetegsége a szív-, és érrendszeri betegségek közül a szívinfarktus. Az infarktuson átesett beteg kezelése, rehabilitációja, a munkaképesség csökkenése igen nagy feladat nem csak a beteg, hanem a környezete számára is.

A szívinfarktus veszélye szűrésekkel felismerhető. Életmódváltással a már kialakult elváltozások további romlása megállítható, vagy visszafordítható. Ha még nincsenek tünetek, az érrendszer károsodása már akkor is felismerhető, és megfelelő szívsebészeti beavatkozással kezelhető. A szívsebészeti beavatkozások egy része (szívkatéterezés) éppen ilyen esetekben nyújt segítséget. A vizsgálat nemcsak diagnózis felállítására, hanem a probléma megoldására is szolgál.

A szívbetegségek hosszú évszázadokon keresztül a sebészek számára megközelíthetetlen területek voltak. Még a múlt század végén is elképzelhetetlennek tartották, hogy a szívet akár csak megérintsék. Mára a fejlődés inkábba miniatürizált technológia felé halad és egyre bonyolultabb műtétek is elvégezhetők a régebben halálra ítélt szívbetegeken.