4 141 602 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szívsebészet - Szívsebész

Szívsebészet - Szívsebész

Időpontfoglalás magánorvosokhoz
segithetunk Keresés
Szakterület
Szolgáltatás
Helyszín
Ár
Értékelés
Orvos neme
Beszélt idegen nyelv
Ugrás dátumra
szűrők törlése
felk Foglaláshoz kattints az időpontra
- 7 NAP +
Szakterület és szolgáltatás
Kérjük, válassz
szakterületet, szolgáltatást!
1 - 1 / 1 Orvos
Rendezés
Ma, április 18.
Dr. Alotti Nasri - Szívsebész Dr. Alotti Nasri - Szívsebész
Voucher nem elérhető
OTP EP fizetés nem elérhető

Dr. Alotti Nasri

Szívsebész
Szívsebész
Zalaegerszeg, Ady Endre u. 58. fsz. 3
Adatok frissítése...
ápr. 18. - ápr. 24.
Adatok frissítése...
csütörtök
ma
péntek
04.19.
szombat
04.20.
vasárnap
04.21.
hétfő
04.22.
kedd
04.23.
szerda
04.24.

* Szakorvos jelölt (rezidens): általános orvosi oklevéllel rendelkező orvos, aki jogszabályok szerinti szakorvosi szakképesítés megszerzésére irányuló képzésben vesz részt. Ezen orvosok által önállóan nem végezhető szakmai tevékenységért teljes felelősséggel tartozik és azt közvetlenül felügyeli az egészségügyi szolgáltató szakorvosa az első részvizsgáig, utána pedig a szakorvosjelölt önállóan láthat el feladatokat. A foglaljorvost.hu felelősségét kizárja esetleges névazonosságért bármely szakorvos és szakorvosjelölt esetén.

Szívsebész - Szívsebészet

Szívsebészet
Budapesti és vidéki szívsebész orvosok

Szívsebészet:

A szívsebészet a sebészet egy ága, melynek célja hogy a szív és a szív közeli nagyerek megbetegedéseit műtéti úton kezelje.

Szívsebész

A szívsebész szakorvos látja el az ischaemiás szívbetegeket (közismert nevén bypass műtét), a különböző szívbillentyűk megbetegedéseit a sebészi helyreállítással, a billentyűk cseréjével, vagy billentyűplasztikával. Az aortagyök cseréje, a veleszületett, a szívet és a nagyereket érintő rendellenességek helyreállításával, továbbá a szívátültetés is a szívsebészet foglalkozik.

Szívsebészeti betegségek

Napjaink leggyakoribb népbetegsége a szív-, és érrendszeri betegségek közül a szívinfarktus. Az infarktuson átesett beteg kezelése, rehabilitációja, a munkaképesség csökkenése igen nagy feladat nem csak a beteg, hanem a környezete számára is.

A szívinfarktus veszélye szűrésekkel felismerhető. Életmódváltással a már kialakult elváltozások további romlása megállítható, vagy visszafordítható. Ha még nincsenek tünetek, az érrendszer károsodása már akkor is felismerhető, és megfelelő szívsebészeti beavatkozással kezelhető. A szívsebészeti beavatkozások egy része (szívkatéterezés) éppen ilyen esetekben nyújt segítséget. A vizsgálat nemcsak diagnózis felállítására, hanem a probléma megoldására is szolgál.

A szívbetegségek hosszú évszázadokon keresztül a sebészek számára megközelíthetetlen területek voltak. Még a múlt század végén is elképzelhetetlennek tartották, hogy a szívet akár csak megérintsék. Mára a fejlődés inkábba miniatürizált technológia felé halad és egyre bonyolultabb műtétek is elvégezhetők a régebben halálra ítélt szívbetegeken.