Google+
142 934 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, héber

Dr. Porath Sharon

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Kiválóan felszerelt magánrendelőmben várom a betegeket, ahol ultrahangvizsgálatra és laborvizsgálatok elvégzésére is lehetőség van. Vállaljuk az urológiai megbetegedések teljes kivizsgálását, terápiáját, valamint ha szükséges, tartós kezelését. A következő p...

Specializáció, szakmai háttér

lézeres hüvelyszűkítés, lézeres stressz inkontinencia kezelése , gyulladásos urológiai betegségek kezelése, prosztata megnagyobbodás, hasi és here ultrahang, vesekövek kezelése, merevedési zavarok, vizelettartási zavarok, urológiai rákszűrés (vese, ...

Tovább olvasom >
A

Medaid Bőrgyógyászat és Kozmetológia

1072 Budapest, VII. kerület, Rákóczi út 40. I/1.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Medaid Bőrgyógyászat és Kozmetológia

1072 Budapest, VII. kerület, Rákóczi út 40. I/1.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kiválóan felszerelt magánrendelőmben várom a betegeket, ahol ultrahangvizsgálatra és laborvizsgálatok elvégzésére is lehetőség van. Vállaljuk az urológiai megbetegedések teljes kivizsgálását, terápiáját, valamint ha szükséges, tartós kezelését. A következő panaszokkal fordulhatnak hozzánk: vese, prosztata, here vagy húgyhólyaggal kapcsolatos betegségre utaló panaszok (pl. vizelési problémák, vesegörcs stb.), inkontinencia (akaratlan vizeletvesztés) hátterében lévő elváltozások kimutatása és lézeres kezelése, merevedési zavarok okainak tisztázása és kezelése, hererák és prosztatarák szűrése. Rendelésemen készséggel állok férfitársaim rendelkezésére a prosztata rosszindulatú daganatának teljes körű szűrésével.

Specializáció

 • lézeres hüvelyszűkítés, lézeres stressz inkontinencia kezelése
 • gyulladásos urológiai betegségek kezelése
 • prosztata megnagyobbodás
 • hasi és here ultrahang
 • vesekövek kezelése
 • merevedési zavarok
 • vizelettartási zavarok
 • urológiai rákszűrés (vese, hólyag, prosztata, here), vizelet citológia, prosztata szövettana, onkológiai gondozás

Tanulmányok

 • Pécsi Orvostudományi Egyetem (2003)
 • urológiai szakvizsga (2013)
 • onkológiai szakorvosi továbbképzés

Vélemények

27 értékelés

„A várakozás alatti beszélgetés”

„Drágább lett mint ahogy gondolta.”

,

„Az orvos megbeszélte velem az opciókat és hagyta, hogy én döntsek. Nem éreztem úgy, mint általában amikor az orvos eldönti, hogy nekem mi a jó csak éppen engem hagy ki a folyamatból.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Az asszisztens kedvessége”

„A doktor úr nem tudta megoldani a problémát. Igérte hogy megadja egy másik orvos elérhetőséget. Többször kerestem, érdeklődtem. A hitegetésen kívül mást nem kaptam. Persze a 10 perces vizsgálatért elkérte a 15000Ft ot.”

,

„János kórház urológiáján, ügyeletben találkoztunk, édesapámat vittem. Nagyon nyugodt, barátságos, profinak tűnt. Édesapám szeretett volna pénzt adni neki, nem fogadta el. Hosszú idő után egy nagyon kellemes csalódás a János kórházban. Köszönjük!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Ahogy beléptem a rendelőbe, mosollyal fogadott, empatikusan meghallgatott, és megértett. Határozott, megnyugtató kisugárzással vizsgált. Ez önmagában segített csökkenteni a feszélyezettségemet. A vizsgálat végére teljesen megnyugodtam. Minden orvosnak ilyen hozzáállással kell...”

Végig olvasom
,

„A doktor úr nyugodt, jó humorú.”

,

„Korrekt. Panaszfelmérés után tájékoztat a lehetséges vizsgálatról, áráról.”

„Futószalag érzés, több beteg várakozik és ez az orvoson is érződött, hogy nincs sok ideje rám.”

,

„Az orvos humánuma, szakértelme”

,

„Ügyeleten voltam voltam nála, műtéti seb miatt amit más kórházban csináltak. Kézfogással fogadott!! (Karácsony este ügyelet, János Kórház Urulógiáról beszélek).. jó fej volt, normális, kedves, korrekt doki. Elmúlt 20 év alatt a Jánosba Ő volt az első pozitív véleménye...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Barátságos légkör, a vizsgálat fájdalommentes. Rengeteg kérdésem volt és mindegyikre kielégítő választ tudott adni.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Határozott diagnoszta , lelkiismeretes orvos. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Hogy minden alkalommal ilyen kérdőívet kell kitöltenem. Nyilván azért megyek vissza, mert megfelelő volt. Nem szeretnék többet ilyet kitölteni. Csá.”

,

„Barátságos”

,

„nagyon hamar kaptam időpontot, addig patikaban könyörögtem gyógyszerért, de végül Porath Sharon Doktor (nem tudom soha melyik a vezetékneve:) gyorsan segített. Mondjuk a rendelő a Blaha mellett elég húzós környék, de legalább lehet parkolni.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kövem volt görcsöltem időpontot akartak adni a kórházban, de ő még is fogadott. Nagyon jó orvos, szakmailag is nagyon jó mindenkinek csak ajánlani tudom, ha problémája van nyugodtan forduljon hozzá! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig