1 695 450 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Laborpont Allee

Laborpont Allee

1117 Budapest, XI. kerület,
Október huszonharmadika utca 8. 2. emelet
(Újbuda)
Információk a rendelőről

A Laborpont Allee frekventált helyen, a 11. kerület szívében, az Allee Bevásárlóközpont 2. emeletén található. A Laborpont Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely a legfrekventáltabb pontokon található labor vérvételi helyszínekkel és közösségi terekkel rendelkezik. Célunk, hogy Pácienseinket barátságos,...

Tovább olvasom
Laborpont Allee

Laborpont Allee

Információk a rendelőről

A Laborpont Allee frekventált helyen, a 11. kerület szívében, az Allee Bevásárlóközpont 2. emeletén található. A Laborpont Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely a legfrekventáltabb pontokon található labor vérvételi helyszínekkel és közössé...
Tovább olvasom
1117 Budapest, XI. kerület, Október huszonharmadika utca 8. 2. emelet (Újbuda)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Laborpont Allee frekventált helyen, a 11. kerület szívében, az Allee Bevásárlóközpont 2. emeletén található.

A Laborpont Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely a legfrekventáltabb pontokon található labor vérvételi helyszínekkel és közösségi terekkel rendelkezik.

Célunk, hogy Pácienseinket barátságos, a vérvétel okozta stresszhelyzetet feledtető környezetben, a legmodernebb orvostechnikai eszközök segítségével fájdalommentes ellátásban részesítsük, és a vérvétel ezen formáját a lakosság minél nagyobb részével megismertessük.

A teljes lakosság számára biztosítjuk annak a lehetőségét, hogy mindenki orvosi beutaló és várakozás nélkül vehesse igénybe a laborvizsgálatokat.

Pácienseinknek több mint 1000 laborvizsgálatot és 40 féle laborcsomagot kínálunk. Egyedi igények alapján a vizsgálatok és csomagok kiválasztásánál teljes testreszabhatóságot biztosítunk.

Allee Laborpontunkba 3 éves kortól gyermekeket is várunk, külön figyelmet fordítunk arra, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat nálunk és csökkentsük a tűtől való félelmüket.

A laborvizsgálatok mellett előzetes konzultációt és utólagos leletkonzultációt  is biztosítunk belgyógyász szakorvosaink közreműködésével.

 

Allee Laborpontunkban a következő tematikus vérvételi szobákba várjuk Pácienseinket:

- Természet 
- Kicsik (gyermek vérvételi szoba) 

Megközelíthetőség

Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Tömegközlekedéssel busszal és villamossal is megközelíthető.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Parkolás az Allee mélygarázsában lehetséges, ahol az első óra ingyenesen vehető igénybe.

Nyitva tartás

Hétfő-péntek 07:30-16:00 Szombat 08:00-12:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése