2 778 561 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Medicina Egészségközpont

Medicina Egészségközpont

1125 Budapest, XII. kerület,
Istenhegyi út 29.
(Istenhegy)
Információk a rendelőről

A Medicina Egészségközpontban igénybe vehető szolgáltatások elsősorban a megelőzést, egészségmegőrzést szolgálják. 14-féle szűrővizsgálattal és preventív tanácsadással várjuk azokat az ügyfeleinket, akiknek fontos önmaguk és szeretteik egészsége. Tapasztalataink szerint az emberek többsége egész egyszerűen azért nem ju...

Tovább olvasom
Medicina Egészségközpont

Medicina Egészségközpont

Információk a rendelőről

A Medicina Egészségközpontban igénybe vehető szolgáltatások elsősorban a megelőzést, egészségmegőrzést szolgálják. 14-féle szűrővizsgálattal és preventív tanácsadással várjuk azokat az ügyfeleinket, akiknek fontos önmaguk és szeretteik egészsége. Tapaszta...
Tovább olvasom
1125 Budapest, XII. kerület, Istenhegyi út 29. (Istenhegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Medicina Egészségközpontban igénybe vehető szolgáltatások elsősorban a megelőzést, egészségmegőrzést szolgálják.
14-féle szűrővizsgálattal és preventív tanácsadással várjuk azokat az ügyfeleinket, akiknek fontos önmaguk és szeretteik egészsége.
Tapasztalataink szerint az emberek többsége egész egyszerűen azért nem jut el időben a megfelelő szakemberhez, mert elfoglalt. Észleli az egészségében bekövetkezett változást, de egyre csak halogatja a szükséges kivizsgálásokat, az orvosi konzultációkat, mert nincs lehetősége azokat időbeosztásához, életviteléhez igazítani.

A Medicina Egészségközpont a komplex kivizsgálás lehetőségét nyújtja azáltal, hogy a betegutat a legoptimálisabban szervezi: adott időpontra biztosítva a szükséges orvosok jelenlétét. a páciensek, az eredményeket még a vizsgálat napján garantáltan megkapják. A tájékoztatást személyesen és e-mailben is biztosítjuk. Mindezt elérhető áron.

A járóbeteg szakellátás bővítését, az orvosi és diagnosztikai háttér kialakítását egyetlen szempont vezérelte: hogy minden igényre, problémára megoldást tudjunk kínálni. Ennek érdekében a ma elérhető legmodernebb műszerek állnak rendelkezésre a röntgen, az ultrahang és a mammográfiai vizsgálatoknál.

A csontritkulás minél korábbi felismerése érdekében teljestest-csontsűrűség mérést végzünk, mellyel a női szűrési csomagjainkat tesszük teljesebbé.

Más helyszínen ugyan, de soron kívül, azonnal biztosítjuk a CT, PET és MRI vizsgálatokat azok számára, akiknek állapota a sürgősséget indokolja.

Galéria

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel: Széll Kálmán tértől a 21, 21A járatokkal a Szent Orbán tér megállónál leszállva juthat el az Egészségcentrumba.

Parkolás

utcán

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -