1 764 423 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Aranyklinika - Szeged

Aranyklinika - Szeged

6720 Szeged,
Arany János utca 14.
Információk a rendelőről

Szerettük volna, ha nevünk minden kedves betegünk számára azonos értékeket közvetít, és az „arany” szó úgy gondoljuk mély tartalommal bír. Munkánk során szeretnénk hűek maradni Arany János, a leggazdagabb szókincsű magyar költő – utcánk névadója – által képviselt sokszínűséghez, valamint a Földön található legnemesebb...

Tovább olvasom
Aranyklinika - Szeged

Aranyklinika - Szeged

Információk a rendelőről

Szerettük volna, ha nevünk minden kedves betegünk számára azonos értékeket közvetít, és az „arany” szó úgy gondoljuk mély tartalommal bír. Munkánk során szeretnénk hűek maradni Arany János, a leggazdagabb szókincsű magyar költő – utcánk névadója – által...
Tovább olvasom
6720 Szeged, Arany János utca 14.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szerettük volna, ha nevünk minden kedves betegünk számára azonos értékeket közvetít, és az „arany” szó úgy gondoljuk mély tartalommal bír.

Munkánk során szeretnénk hűek maradni Arany János, a leggazdagabb szókincsű magyar költő – utcánk névadója – által képviselt sokszínűséghez, valamint a Földön található legnemesebb fém, az arany minőségéhez. Ennek szellemében az Aranyklinikán kulturált környezetben, szakmailag jól képzett orvosok és felszerelt rendelők biztosítják munkánk színvonalának „arany” minősítését. Szolgáltatásaink folyamatos bővítésével szeretnénk minél teljesebb körű egészségügyi ellátást nyújtani pácienseinknek.

Parkolás

Pácienseinknek kedvezményes parkolási lehetőség biztosított az Arany János utca elején lévő parkolóházban: munkaidőben 120 ft / óra, munkaidőn kívül 60 ft / óra.

Nyitva tartás

H-P 8-20

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
40 %
4 csillag
40 %
3 csillag
20 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.2
Tisztasága 4.6
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.2
Megközelíthetősége 4.2
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése