Google+
142 500 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

FirstMed - Hattyúház

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

Az első páciensét 1999-ben fogadó FirstMed azóta is kiemelkedő színvonalú orvosi szolgáltatást nyújt a Budapesten és környékén élőknek. A foglaljorvost.hu oldalain gyermek- és családorvosainkhoz, valamint nőgyógyászainkhoz foglalhatnak időpontot kedvezménye...

Tovább olvasom >
A

FirstMed - Hattyúház

1015 Budapest, I. kerület, Hattyú utca 14. V.em

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az első páciensét 1999-ben fogadó FirstMed azóta is kiemelkedő színvonalú orvosi szolgáltatást nyújt a Budapesten és környékén élőknek. A foglaljorvost.hu oldalain gyermek- és családorvosainkhoz, valamint nőgyógyászainkhoz foglalhatnak időpontot kedvezményes áron. A feltüntetett kedvezményes árak kizárólag készpénzzel vagy kártyával történő fizetés esetén érvényesek az első vizit alkalmával és más kedvezménnyel nem összevonhatók. Hosszú távon az Egészségkártya és a Gyermek Egészségkártya biztosítja feltüntetett árainkat.

Megközelíthetőség

http://goo.gl/v40cuh

Parkoló

Van, a Hattyúház és a Mammut bevásárlóközpont parkolójában is.

Nyitvatartás

H-P 8-20
Sz 8-14

Vélemények

25 értékelés

„Lemondás miatt előbb jutottam be az orvoshoz”

„A fizetés nehézkes volt”

,

„Nem volt.”

,

„Színvonalas. Meglepetés volt, hogy sok külföldi páciens is megfordult a rendelőben. Jó érzéssel töltött el,hogy egy jó hírű klinikát választottam a gyermekeknek. A recepciós hölgyek pedig kifogástalanul beszélték az angol nyelvet.”

,

„több mint 20 percet kellett várnom, mert nem volt üres rendelő. Csak miután megkérdeztem tudtam meg, hogy miért is várakozom. A recepciós hölgy nem volt túl barátságos.”

,

„Tiszta környezet”

„A megérkezéskor a recepciós hölgy elénk rakott egy árlistát olyan összegekkel, amelyek egyáltalán nem voltak összahngban a foglaljorvost.hu-n látottakkal. A félreértés végül tisztázódótt.”

,

„a meghirdetett időpontban az orvos nem volt elérhető , megjelenni sem tudtam a rendelőről az orvosról nyilatkozni nem tudok”

,

„Gyermek játszósarok a váróban”

„A konzultáció díja jelentős mértékben eltért az oldalon megadott tájékoztató jellegű adattól”

,

„A váróban játszósarok is van a gyerekeknek.”

„Az épület garázsában igen nehézkes a parkolás, és nincs kitáblázva, hogy a rendelő csak az épület másik lépcsőházából közelíthető meg, onnan nem, ahová a garázs liftje visz.”

,

„A doktornő nagyon kedves, jó orvos.”

,

„Kedvesség, pontosság, kiszámíthatóság.”

„Az árak a magyar viszonyokhoz képest magasak.”

,

„Gyorsaság”

„Parkolás”

,

„Nem kellett várni.”

„Írásos szakorvosi véleményt nem kaptunk!”

,

„A mindenre kiterjedő profizmus.”

„-”

,

„Minden profi módon zajlik.”

„Nem volt.”

,

„Gyermekem nagyon félt a vérvételtől. A nővérkék nagyon türelmesek és kedvesek voltak, sikerült rábeszélni a fiamat, hogy magától működjön velünk együtt. Így nem maradt rossz élmény bennünk.”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig