752 490 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

FirstMed - Hattyúház

FirstMed - Hattyúház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az első páciensét 1999-ben fogadó FirstMed azóta is kiemelkedő színvonalú orvosi szolgáltatást nyújt a Budapesten és környékén élőknek. A foglaljorvost.hu oldalain gyermek- és családorvosainkhoz, valamint nőgyógyászainkhoz foglalhatnak időpontot kedvezmén...
Tovább olvasom
1015 Budapest, I. kerület, Hattyú utca 14. V.em

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az első páciensét 1999-ben fogadó FirstMed azóta is kiemelkedő színvonalú orvosi szolgáltatást nyújt a Budapesten és környékén élőknek. A foglaljorvost.hu oldalain gyermek- és családorvosainkhoz, valamint nőgyógyászainkhoz foglalhatnak időpontot kedvezményes áron. A feltüntetett kedvezményes árak kizárólag készpénzzel vagy kártyával történő fizetés esetén érvényesek az első vizit alkalmával és más kedvezménnyel nem összevonhatók. Hosszú távon az Egészségkártya és a Gyermek Egészségkártya biztosítja feltüntetett árainkat.

Megközelíthetőség

  http://goo.gl/v40cuh

Parkolás

  Van, a Hattyúház és a Mammut bevásárlóközpont parkolójában is.

Nyitva tartás

  H-P 8-20 Sz 8-14

Vélemények

2015. október
2015. január
Lemondás miatt előbb jutottam be az orvoshoz
A fizetés nehézkes volt
2014. december
2014. december
2014. október
2014. augusztus
Nem volt.
2014. június
Színvonalas. Meglepetés volt, hogy sok külföldi páciens is megfordult a rendelőben. Jó érzéssel töltött el,hogy egy jó hírű klinikát választottam a gyermekeknek. A recepciós hölgyek pedig kifogástalanul beszélték az angol nyelvet.
2014. június
2014. április
több mint 20 percet kellett várnom, mert nem volt üres rendelő. Csak miután megkérdeztem tudtam meg, hogy miért is várakozom. A recepciós hölgy nem volt túl barátságos.
2014. március
Tiszta környezet
A megérkezéskor a recepciós hölgy elénk rakott egy árlistát olyan összegekkel, amelyek egyáltalán nem voltak összahngban a foglaljorvost.hu-n látottakkal. A félreértés végül tisztázódótt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése