757 374 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
FirstMed - Hűvösvölgy

FirstMed - Hűvösvölgy

FirstMed - Hűvösvölgy

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Megnyitottuk második klinikánkat Budapest észak-nyugati részén, Hűvösvölgyben. Új helyszínünkön a tőlünk megszokott magas színvonalú orvosi ellátást biztosítjuk jelenleg felnőtt házi- és gyermekorvosi, belgyógyászati, nőgyógyászati szakrendeléssel, valami...
Tovább olvasom
1021 Budapest, II. kerület, Hűvösvölgyi út 181.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Megnyitottuk második klinikánkat Budapest észak-nyugati részén, Hűvösvölgyben. Új helyszínünkön a tőlünk megszokott magas színvonalú orvosi ellátást biztosítjuk jelenleg felnőtt házi- és gyermekorvosi, belgyógyászati, nőgyógyászati szakrendeléssel, valamit felnőtt és gyermek fizikoterápiás részleggel. Itt elérhető szolgáltatásainkat a Hattyúházbeli klinikánk diagnosztikai és adminisztratív szolgáltatásai egészítik ki. A foglaljorvost.hu oldalain gyermek- és családorvosainkhoz, valamint nőgyógyászainkhoz foglalhatnak időpontot kedvezményes áron. A feltüntetett kedvezményes árak kizárólag készpénzzel vagy kártyával történő fizetés esetén érvényesek az első vizit alkalmával és más kedvezménnyel nem összevonhatók. Hosszú távon az Egészségkártya és a Gyermek Egészségkártya biztosítja feltüntetett árainkat, amiről bővebb információt ezeken a linkeken talál: http://firstmed.hu/egeszsegkartya/ www.firstmed.hu/gyermekegeszsegkartya.

Megközelíthetőség

  A klinika Hűvösvölgyben található, a Nagykovácsi út elágazásánál, a Stop.Shop és a MOL benzinkút közvetlen szomszédságában. http://goo.gl/UUFNRn

Parkolás

  Az épület mögött nyitott, ingyenes parkoló található.

Nyitva tartás

  Hétfőtől péntekig: 8:30 – 17:00

Vélemények

2015. szeptember
Sajnálatos módon a FirstMed-hez nem jutott el a foglalásom, vagy valamiért nem dolgozták fel. Ezért ott találtam magam a visszaigazolt helyen és időpontban a beteg kisgyerekemmel, orvos nélkül !!! Ezúton szeretném jelezni, hogy ezt teljesen elfogadhatatlannak tartom és kérem, rendezzék a problémát.
2015. július
A tisztaság!
2015. április
Alapos kivizsgálást kaptam, nőgyógyászati vizsgálaton voltam urológiai problémával, mégis azonnal vizsgáltak vizeletmintát is, teljeskörű ellátást kaptam, hasznos tanácsokkal lettem ellátva. A rendelő kifogástalan, jól felszerelt, jól megközelíthető és nagyon tetszett az internetes időpontfoglalás is.
2015. március
2014. október
2014. szeptember
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése