Google+
142 272 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

FirstMed - Hűvösvölgy

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

Megnyitottuk második klinikánkat Budapest észak-nyugati részén, Hűvösvölgyben. Új helyszínünkön a tőlünk megszokott magas színvonalú orvosi ellátást biztosítjuk jelenleg felnőtt házi- és gyermekorvosi, belgyógyászati, nőgyógyászati szakrendeléssel, valamit f...

Tovább olvasom >
A

FirstMed - Hűvösvölgy

1021 Budapest, II. kerület, Hűvösvölgyi út 181.

Részletes adatok

Bemutatkozás

Megnyitottuk második klinikánkat Budapest észak-nyugati részén, Hűvösvölgyben. Új helyszínünkön a tőlünk megszokott magas színvonalú orvosi ellátást biztosítjuk jelenleg felnőtt házi- és gyermekorvosi, belgyógyászati, nőgyógyászati szakrendeléssel, valamit felnőtt és gyermek fizikoterápiás részleggel. Itt elérhető szolgáltatásainkat a Hattyúházbeli klinikánk diagnosztikai és adminisztratív szolgáltatásai egészítik ki. A foglaljorvost.hu oldalain gyermek- és családorvosainkhoz, valamint nőgyógyászainkhoz foglalhatnak időpontot kedvezményes áron. A feltüntetett kedvezményes árak kizárólag készpénzzel vagy kártyával történő fizetés esetén érvényesek az első vizit alkalmával és más kedvezménnyel nem összevonhatók. Hosszú távon az Egészségkártya és a Gyermek Egészségkártya biztosítja feltüntetett árainkat, amiről bővebb információt ezeken a linkeken talál: http://firstmed.hu/egeszsegkartya/ www.firstmed.hu/gyermekegeszsegkartya.

Megközelíthetőség

A klinika Hűvösvölgyben található, a Nagykovácsi út elágazásánál, a Stop.Shop és a MOL benzinkút közvetlen szomszédságában. http://goo.gl/UUFNRn

Parkoló

Az épület mögött nyitott, ingyenes parkoló található.

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 8:30 – 17:00

Vélemények

6 értékelés

„Sajnálatos módon a FirstMed-hez nem jutott el a foglalásom, vagy valamiért nem dolgozták fel. Ezért ott találtam magam a visszaigazolt helyen és időpontban a beteg kisgyerekemmel, orvos nélkül !!! Ezúton szeretném jelezni, hogy ezt teljesen elfogadhatatlannak tartom és kérem, rende...”

Végig olvasom
,

„A tisztaság!”

,

„Alapos kivizsgálást kaptam, nőgyógyászati vizsgálaton voltam urológiai problémával, mégis azonnal vizsgáltak vizeletmintát is, teljeskörű ellátást kaptam, hasznos tanácsokkal lettem ellátva. A rendelő kifogástalan, jól felszerelt, jól megközelíthető és nagyon tetszett az...”

Végig olvasom
,

Értékelések

,
,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig