1 582 239 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Da Vinci Magánklinika - Pécs

Da Vinci Magánklinika - Pécs

7635 Pécs,
Málics Ottó utca 1.
4.1 | 5 értékelés
Információk a rendelőről

A pécsi Da Vinci Magánklinika a Pécsi Orvostudományi Egytem közel 50 szakorvosainak csoportpraxisa.  A Klinika közvetlen a város felett, a Mecsekben található, ahonnan a panorámás üveg-acél épületnek köszönhetően a páciensek számára csodás panoráma nyílik Pécsre. Az 5 emeletes klinikán belül 8 orvosi rendelő, 3 fogor...

Tovább olvasom

Da Vinci Magánklinika - Pécs

Információk a rendelőről

A pécsi Da Vinci Magánklinika a Pécsi Orvostudományi Egytem közel 50 szakorvosainak csoportpraxisa.  A Klinika közvetlen a város felett, a Mecsekben található, ahonnan a panorámás üveg-acél épületnek köszönhetően a páciensek számára csodás panoráma nyíli...
Tovább olvasom
7635 Pécs, Málics Ottó utca 1.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A pécsi Da Vinci Magánklinika a Pécsi Orvostudományi Egytem közel 50 szakorvosainak csoportpraxisa. 

A Klinika közvetlen a város felett, a Mecsekben található, ahonnan a panorámás üveg-acél épületnek köszönhetően a páciensek számára csodás panoráma nyílik Pécsre.

Az 5 emeletes klinikán belül 8 orvosi rendelő, 3 fogorvosi rendelő, 2 nagyműtő és 7 betegszoba áll az orvosok és péciensek rendelkezésére. 

A Magánklinika filozófiája: "A legkorszerűbb orvosi szolgáltatás, kényelmes és diszkrét környezetben."

 

Megközelíthetőség

Budapestről az M6-os autópályán át Pécsig. A város központjától két út ajánlott: 1. az alagúttól a Hunyadi úton (szerpentin) végig, elhaladni a Klinika előtt, majd 20 méter múlva a Kikelet szálló autóbejáratánál visszafordulva , lefelé a Szálló elhagyása után biztonságosan jobbra felkanyarodhat a Klinika bejáratához. 2. A Magaslati úton a Pálosok templom elhagyása után az első utca balra a Szőlő utca, ezen egyenesen felfelé végig , az utca végén balra elhaladunk a Kikelet szálló mellett, és a következő feljárat a Klinikához vezet

Parkolás

Közvetlenül a Klinika bejárata előtt 30 férőhelyes parkoló van kialakítva.

Nyitva tartás

H-P: 8.00-21.00 Sz: 8.00-12.00 V: zárva

Vélemények

4.1 az 5-ből
5 csillag
40 %
4 csillag
40 %
3 csillag
0 %
2 csillag
20 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4
Tisztasága 4.4
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4
Megközelíthetősége 4

Részletes vélemények

Katalin M
2020. április
Az egyik nover Gabriella egy tunder volt.
Minden modon keruld el! Tizedes Gyorgyel volt mutetem es egeszen Londonbol utaztam hogy o hozza mehessek mert azt hallottam hogy o a legjobb hat sajnos nem az.Teljesen tonkretettek testileg es lelkileg is.Az egesz csapat egy szegenytelen lehuzos banda es mind emberileg es professzionalisan nullak.
Moncsi
2019. szeptember
Nagyon elégedetten távoztam , mert Dr. Kovács Gyula precíz , pontos , lelkiismeretes munkájával maximálisan elégedett voltam . Nem beszélve az ápoló személyzetről!
Lajosné
2017. március
Gyönyörű, kényelmes,tágas hely a váróban, rendelőben, nem kell feszengni.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése