1 774 737 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Laborpont Szervita

Laborpont Szervita

1052 Budapest, V. kerület,
Szervita tér 8.
(Belváros)
Információk a rendelőről

A Laborpont Szervita Budapest szívében, a Deák Ferenc tér közvetlen szomszédságában, a Szervita Square Building pazar épületkomplexumában található. A Laborpont Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely a legfrekventáltabb pontokon található labor vérvételi helyszínekkel és közösségi terekkel rendelkezik. C...

Tovább olvasom
Laborpont Szervita

Laborpont Szervita

Információk a rendelőről

A Laborpont Szervita Budapest szívében, a Deák Ferenc tér közvetlen szomszédságában, a Szervita Square Building pazar épületkomplexumában található. A Laborpont Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely a legfrekventáltabb pontokon található la...
Tovább olvasom
1052 Budapest, V. kerület, Szervita tér 8. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Laborpont Szervita Budapest szívében, a Deák Ferenc tér közvetlen szomszédságában, a Szervita Square Building pazar épületkomplexumában található.

A Laborpont Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely a legfrekventáltabb pontokon található labor vérvételi helyszínekkel és közösségi terekkel rendelkezik.

Célunk, hogy Pácienseinket barátságos, a vérvétel okozta stresszhelyzetet feledtető környezetben, a legmodernebb orvostechnikai eszközök segítségével fájdalommentes ellátásban részesítsük, és a vérvétel ezen formáját a lakosság minél nagyobb részével megismertessük.

A teljes lakosság számára biztosítjuk annak a lehetőségét, hogy mindenki orvosi beutaló és várakozás nélkül vehesse igénybe a laborvizsgálatokat.

Pácienseinknek több mint 1000 laborvizsgálatot és 40 féle laborcsomagot kínálunk. Egyedi igények alapján a vizsgálatok és csomagok kiválasztásánál teljes testreszabhatóságot biztosítunk.

A laborvizsgálatok mellett előzetes konzultációt és utólagos leletkonzultációt  is biztosítunk belgyógyász szakorvosaink közreműködésével.

Szervita Laborpontunkban három tematikus vérvételi szobával várjuk Pácienseinket:

- Flamingó
- Hegyek

Megközelíthetőség

Autóval és tömegközlekedéssel is megközelíthető. Tömegközlekedéssel metróval, busszal és villamossal is könnyedén elérhető.

Parkolás

A Szervita Square Building mélygarázsában fizetős parkoló vehető igénybe.

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 07:30-16:00 Szombat: 08:00-12:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése